28 Nisan , 2024, 00:39:41

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


kan şeklinde akıntı

Başlatan serap41, 22 Ağustos , 2014, 09:39:38

« önceki - sonraki »

mandalinaportakal

glukophage ya da glifor gibi insülin dengeleyici ilaçlar kullanıyor musunuz?pkolular üzerinde çok etkili bu ikisi.şahsen kullandım ve Allahın izniyle 2. meleğim yolda.

serap41

ilk doktorum glifor vermişti çok önemsemişti hatta o işi bıraktı başka doktora yönlendirdi o da ne glifor ne de prolaktin yükselişim için dostinex verdi ,ben de hatayı orda görüyorum kullanmalıydım sanırım

şimdi doktorumu değiştirdim umarım o bu yolda ilerler

çok sevindim sizin adınıza umarım benim de bekleyen herkesin de melekleri gelir hayırlısıyla :amin:

mandalinaportakal

hep anlatıyorum burdaki arkadaşlara,doktorumu bulana kadar belki 10 tane doktor gezdim,kimisi pko olduğunu farketmedi bile.kimisi de ciddiye almadı,doğum kontrol hapı falan verip savdı başından.
sonra bu bahsettiğim doktoruma denk geldim.hemen kilo vereceksin ve glukophage başlayacaksın dedi.dediklerini yaptım 2. ayımda hamileydim.
2. bebeğe niyetlendiğimde tekrar glukopahe kullanmamı söyledi.aynı şekilde kolayca hamile kaldım.
bence bu ilaçlar pkolar üzerinde mucizevi etkiye sahip.

serap41

midemi bulandırıyo ama bu kez kararlıyım kullancam o hapı inş benim de olur bebeğim

ilk doktorum çok önem veriyodu bu insülin direncine ama sonraki pek ilgilenmedi şimdi yeni bi doktor buldum umarım o da bu yolda ilerler de doğru tedaviyle kavuşurum bebeğime

mandalinaportakal

ilk 1 hafta mahvediyor ilaç mideyi, doğru.hamileliklerimde bile istifra etmemiş olan ben bu ilaçla defalarca çıkardım,yatak-döşeklik oldum.ama doktorum baştan uyarmıştı,kesinlikle bırakmak yok diye.zaten 1 hafta sonra falan bünye alışıyor ilaca, etkiler geçiyor.
bence doktoruna mutlaka bahset önceki tedavinden.kaldığınız yerden devam etsin

serap41

tmm cnm söylicem düzenli kullanmadım ama glifor kullanmamı söylemişti doktor dicem inş bakalım belki bu kez olur  :amin:

mandalinaportakal

inş şifana ve bebeklerine vesile olur canım  :amin:
bir de netten insülin diyeti diye araştırsana canım.patates,ekmek,pilav gibi insülin direnci yapan yiyeceklerden uzak durmamız gerekiyor.meyve de günde en fazla 1 porsiyon serbest.

serap41

tmm cnm çok teşekkür ederim dualarında bana da yer var nolursun sen hamişsin kabul olur duan ben de tadıyım bu duyguyu  :y25:

mandalinaportakal

amin canım dualarım seninle  :amin: :opucuk:

ยรlคภ๓คz göภlüm

bende hafif pko olduğu ve geçtiği halde ben de şeker ilacı kullandım. şeker ilacını mutlaka kullan bir de pko için yürüyüş de çok faydalı. fırsat buldukça yürüyüş yap. umudunu da hiç yitirme, stres de hamileliğe engel oluyor. inşallah bebeğin en kısa zamanda seninle olur


serap41

şimdi daha bilinçliyim inş bırakmıcam gliforu yarın doktora gidiyrm kesin verir o ilaçtan, bi de spor  salonuna yazılcam inş Allahım nasip etsin hayırlısıyla anne olmayı,gerçekten çok zor eşine karşı mahçup oluyosun kendini suçlu hissediyosun :y25:

inş hayırlısıyla çok bekletmeden benim de isteyen herkesin de bebişi olur  :amin: :amin: :amin:

mandalinaportakal

hayata karşı dik dur arkadaşım.eşine karşı mahçup olacak bir şey yok.kim çocuğu olsun istemez?Allahın takdiri,hiçbirimizin elinde değil.eşin anlayışlı olmalı,farzet ondan kaynaklı bir sebepten dolayı olmuyor çocuğunuz,bu sefer de sen mi onu mahçup edecektin?

serap41

sağolsun çok destek oluyo Allah razı olsun, her zaman teselli ediyo beni herşey Allahtan baktık olmuyo mu alırız bi öksüz yetim bahar sevabını alırız canını sıkma diyo da ben kendi kendime üzülüyorum onu bu duygudan mahrum bırakıyrm diye üzülüyrm keşke benimle evlenmeseydi ben hiç evlilik düşünmeseydim diyırum  :crybaby2: :crybaby2:

mandalinaportakal

bak eşin ne güzel düşünüyor maşallah :nazar: kendi kendinin üstüne gitme,hamileliğin önündeki en büyük engellerden biri de umutsuzluk ve stres.sen de anne olacaksın Allahın izniyle,buna inan ve elinden ne geliyorsa yap.güçlü ol ki bebeğin daha fazla nazlanmasın  :opucuk:

serap41

çok teşekkürler canım yazın psikolojik destek aldım beni ne ilaçlar ne de terapi düzeltir bi bebeğim olsun benden mutlusu olmaz ,vazgeçtim şimdi spora başlıcam,  glifora devam, beslenmeye dikkat, dua ,sabır... dediğin gibi güçlü olmalıyım ki kocam da pes etmesin bebek de nazlanmasın  :amin: :amin: :opucuk: :opucuk: