28 Mart , 2024, 17:10:13

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Çocuk Giyiminde Dikkat Ettikleriniz Neler?

Başlatan birsen89, 04 Haziran , 2014, 14:10:38

« önceki - sonraki »

birsen89

Selam arkadaşlar. Çocuğunuza kıyafet alırken özellikle Dikkat ettiğiniz bir husus var mı acaba? Düşüncelerinizi merak ediyorum...

Ben sağlamlığına, kumaşına (bazıları kızımda alerji yapabiliyor) Dikkat ediyorum, bu zamana kadar genel olarak Joker Mağazalarının Soobe markasını tercih ediyorum hiç pişmanlık da yaşamadım.

mandalinaportakal

fazla boya kullanılmamış olanlarını seçiyorum ben.hani resim,amblem falan oluyor ya.özellikle lcw ürünlerinde.onlar doğal boya olmadığı için kanserojen potansiyelleri yüksek.daha sade şeyler alıyorum.

mandalinaportakal

bu arada soobe'yi ben de beğeniyorum.kanz'ın ürünleri de çok sağlam.mother care'den aldıklarımız var,indirimde denk getiriyorum özellikle,hem kaliteli hem güzel ürünler.

adin35

Öncelikle sağlıklı olması tabi ki. Sonra kıyafetin estetikliğinden çok rahatlığı, pratikliği ve kolay kullanımı olması gerekiyor bence.Bu arada bir ürün keşfettim instagram da, şu an tavsiye olarak algılamayın tabi yanlış yönlendirmiş olmak istemiyorum sizi çünkü ürün henüz piyasada yok, terleyen çoculara yönelik yapılan bir ürün olmuş. Bebeği araç koltuğundan kaldırmadan ya da gece uykusundan uyandırmadan sırtı terli bölgeden kurtarabiliyorsunuz. Çıtçıtlı bçr alan var tam sırtı kaplayan, o alanı çıkarıp yerine kuru yedek parçasını takıyorsunuz. Ben denemedim, zaten daha satışta değil sanırım ama rahatlığı ve kolaylığı seçen annelere şu anda sadece incelemeleri için önerebilirim. Dediğim gibi kullanmadığım için tavsiye olarak algılanmasın, sadece bilgi paylaşımı diyelim. :)))

serapmutluyum

20 Şubat , 2018, 13:45:53 #4 Son düzenlenme: 21 Şubat , 2018, 16:17:58 Emine
%100 pamuk olmasi ve kansarojen boya içermemesi çok önemli. Sonra da tabiki kalitili ve uygun fiyatlı olması :)