süper bir tatlı

Başlatan ilknur, 16 Şubat , 2007, 14:30:53

« önceki - sonraki »

Emine

Valla ne iyi olurdu Jbduncum.Siz büyük yapmışsınız o zaman ben minik minik yaptım pişince büyüdü zaten küçük olunca üstündeki cevizle vs orantılı oluyor yani tatlının tadıyla ceviz daha güzel bir kaynaşıyor  :k06: ben dağıttım tatlıyı kardeşime, anneme, kayınvalidemlere, anneannemlere bütün sülaleye yetti yani  :ehi:

nagihan

ben ilk defa yarın yapıcam tabi benim minik kelebek uyurda bana boş vakit kalırsa.  :k06:


jbdun

hepinize afiyet olsun eminecim,
nagihancım bak bu tatlı bende süper süt yapıyo,sence de yapar bence, içinde irmik de var ya...

SEVİNÇ

ohh tatlılar matlılar birde kilo verecem diyoruz.



nagihan

yaptım kızlar vtatlıyı süper bişi oldu. neden daha önceden ben bu tarifi alıpta yapmamışım diye kendime hayıflandım valla. bu arada herkesler beyendi.  :muzz:


ARMAĞAN

KIZLAR EN YAKIN ZAMANDA BENDE YAPICAM. O KADAR ÇOK ÖVDÜNÜZKİ MERAK ETTİM. ŞU AN EVDE TADİLAT VAR. BANYO YENİDEN DÖŞENİYO. HALILARIMI YIKAMAYA VERDİM. HER TARAF TOZ İÇİNDE. CAMLAR KAPILAR. ALLAHIM YARDIM ET ŞU ACİZ KULUNA. BAYRAMA KADAR BİTER İNŞALLAH. DAHA ÇOK İŞ VAR. TEMİZLİĞİMİ HALLEDEYİM EN KISA ZAMANDA YAPICAM ARKADAŞLAR.

ARMAĞAN

KIZLAR YAPTIM. BAYRAM İÇİN HEMDE. HAKİKATEN ÇOK SÜPER OLDU KIZLAR. BEN BİREBİR TARİFTEN TAM 82 ADET ÇIKARDIM. AMA NORMAL ŞEKERPARA BOYUTUNDA OLDULAR. SADECE BİRAZ ŞERBETİ AZ OLDU GALİBA YADA BÖYLEMİ OLUYOKİ. AMAN NEYSE HARİKA OLDU.  HERKES BEĞENDİ. BİZİM KIZIN BİLE HOŞUNA GİTTİ. 

adalet

aramagan ellerine saglik canim  :flowers: :hungry:
bizede getirseydin  :k06:

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

O tatlıdan Armağan bana da getirmiş bende yedim çok güzel olmuş valla. Bende boş bir vaktim yapıcam kesinlikle . Herkese tavsiye ederiz...

ARMAĞAN

ADİLOŞUM SEN BAYRAMDA GELDİNMİ Kİ BİZE HAA  :caca:

sevda

Bende tatlı krizine girince hemen yaptığım bir tatlı var kızlarrrr...


1iltre sütün içine1 su bardağı şeker, 3 fincan un, 1 fincan nişasta, 1 tanede vanilyayı karıştırıyorum ve kaynadıktan sonra güzelce pütürleri iyice gitsin diye blandırdan geçiriyorum bir kaç dakika ister kaselere isterseniz borcama koyun üzerinede dr.oetkerin çikolata sosunu döküyorum soğuyuncada afiyetlen yiyorum bence deneyin hem çok hafif hemde lezzetli oluyor... :hungry:

Almiş'inAnniş'i

SEVDACIM BENCE SEN ÖNCE BU TATLIYI Bİ DENE  :icon_thumright: :k06:

sevda

Nasıl yani razi anlayamadım dene diyorsun ayol ben bunu sürekli yapıp yiyorum neyi deniyim fıstıkım .... ???

Almiş'inAnniş'i

 :toothy10: senin verdiğin tarifi deği bu sayfanın açılmasına sebep olan tarifi kastettim  :icon_thumright:

sevda

 ;)Anladım benimkinden sonra sen yazınca ben yanlış anladım bende ne demek istiyo dedim bir anlam verememiştim kusura bakma pardon canım.... :suclu: