bebeğimin dişleri çok kaşınıyo

Başlatan mehtap0753, 02 Haziran , 2014, 12:39:56

« önceki - sonraki »

mehtap0753

kızlar slm oğlum 6 aylık bu aralar sürekli elleri ağzında bizimkinide istiyo parmaklarımız ağzında ::(arada havuç veriyorum eline ben yanındayken onla kaşıuo bazende jel sürüyorum çok az bakalım ne zaman çıkaracak  :)bide bu aralar çok terliyo her uykudan uyandığında su gibi oluyo sıcaklardan incede giydiriyorum ama sizine bölemi merak ettim.paylaşırsanız durumlarınızı sevinirim. :)

mandalinaportakal

benim oğlum hep terleyen bir çocuktur.3 yaşında,hala her uyandığında atlet tişört değişiriz.
dişlere gelince,salyası arttıkça diş yakınlaşacaktır.titreşimli dişlikler var faydasını görürsünüz.

_inci_tanem_

Maşallah mehtapcım oğluşun 6 aylık olmuş bile RABBİM analı babalı büyütsün yokluklarından yakınırken RABBİM nasip etti hamd olsun büyüdüler bile :) dişelerinin çıkması yakındır benim oğluş 7,5 aylıkken patlattı ama 2 ayı geçince salya problemimiz başlamıştı...terlemeye gelince havalar  çok nemli ve bunaltıcı benim oğlumda terliyo bu sıralar normal yani  :opucuk:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

nelss

Oğlum 4. aydan beri ellerini ağzına götürüyor 7. ayımz da bitti ama hala diş yokk  :dontknow: :dontknow:



RuHGuZeLi

Aynı şey benimde başımda oğlum 2 aylıktan beri salya akıtıp elleri ağıza götürüyor. 5ay 10 günlük şuan ama dişler yok henüz :D





ยรlคภ๓คz göภlüm

oğlum da yedi aylık aynı durumda çok terliyor. dişi kaşınıyor, kulağıyla çok oynuyor,  günde 3-4 kez kaka yapıyor. diş etleri de çok kabardı.  büyük oğlum sekiz aylıkken çıkartmıştı.