27 Nisan , 2024, 19:44:23

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Bebeğim Öldü mü?

Başlatan lagrima, 20 Mayıs , 2014, 17:48:33

« önceki - sonraki »

lagrima

Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce rutin kontrolde hamile olduğumu öğrendim. beta hcg 1903 cikti ultrason la bakıldı erken gebelik dendi. Bugün gittim 51838 çıktı Dr ikiz olabilir dedi ultrasona gittim oradaki bakan bayan da ilk kalp atışını duydum dedi sonrada kese bozuk kalp atışı duymuyorum 6 hafta ile uyumlu dedi :( kanama varmı yok ağrı varmı yok ama düşük olabilir dedi.
Çok moralim bozuk kendi Dr aradım sonucu okudum haftaya bugün gel gene bakalım dedi çok moralim bozuldu Allah im meleğimi sağ saglim bana bağışlasın düşmesin. O benim mucizem ..
Dr progestan falan vermedi acaba alsam kullansammi ne yapsam? Bana dua edin ve fikir verin lütfen.
Kese düzelir mi sonradan bilmiyorum ama inşallah düzelir.

birbuçukyıl

Benim de kesem bozuktu.İnce uzun yamuk yumuk birşeydi.Doktor iğne verdi bir kaç tane, fitil verdi bunları kullan yatarak geçir günlerini dedi. Hatta lekelenmelerim başlamıştı. Ben de yatamadım pek çünkü kurban bayramı vardı, yakınlarımızın düğünü oldu.Ama yine de oğlum yaşadı.Allah'dan ümit kesilmez. İnşallah herşey yoluna girer.

lagrima

Bana hiç bir şey vermedi :(( haftaya salı gel tekrar bakalım dedi

elfo

gidebilirsen başka doktora git. benim kesem de bozuktu iğne yapıldı hap kullandım hatta lekelenmem vardı. zamanla düzeldi. değerin gayet iyi artmış. inş. bi sıkıntı ile karşılaşmazsın  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



lagrima

Ultrason için  Baska bir yerden randevu aldım yarın  gideceğim ama ultrasoncu anlarmı bilmem olmadı başka bi kadın doguma da giderim :((
Inşallah düşmez düzelir hersey..

elfo

inş. düşmez canım Allah tan ümidini kesme. benim kesenin bi köşesi uzun süre bulut gibiydi görünüş olarak. doktorum hep derdi ki kese çok önemli değil önemli olan içindeki bebek.
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



duygucuk

canım muhakkak başka doktora görün... benimde kesem yamuktu progestan verdi doktorum dinlendim bir hafta sonra düzelmişti... genelde doktorlar progestan veriyor başka doktora git bakalım o ne diyecek
seni çok seviyorum miss kokulu kuzumm

lagrima

Ultrason için gittim önce 2 kese var dedi biri boş dedi başka açıdan bakınca 2 kese Birleşik görünüyor ama şekil itibari ile bozuk gibi dedi. Düşük yok gibi ama kalp atışı yok dedi. Son adet tarihimi bilmediğim için net birsey diyemedi. Hersey gebelikte olması gerektiği gibi sadece kalp atışı yok oda geç döllenme olabilir bi 10 gün sonra gel bakalım tekrar dedi. Ultrasona göre 6 hafta 1 günlük görünüyordu dün.  Bugunde 7 hafta görünüyor.  Anlamadım hiçbir şey.

DENİZGÖZLÜM81

tatlım 10 gün bekle  bazen bebişlerin kalp atışı 8 haftada görülüyor  korkma  geç döllenmiştir benimde adet tarihime göre 9 haftaya girmek üzere ama bebeğim geçen perşembe 6 haftalıktı bugün 7 hafta 4 günlüh ultrasyondan ultrasyona göre değişiyor telaş yapma tatlım  :amin: :amin: :amin:

Özlem ışıl

İnşallah gönlüne göre olur... 7 haftalık denildi büyüme var demektir buda umut verici gerçekten.  Bende benzer durum yaşadım.  Fakat benimki 6 haftalık kaldı ve kalp atışı da durdu. Dün maalesef kürtaj olmak durumunda kadim. İlk gebeligim di. Gerçekten çok stresli zamanlar. Inşallah geç döllenme dir.  Kesenin düzelmesi çok olağan fakat kalp atışı alınıyor rahat olmayan için hiçbir neden yok.
Hamile olan arkadaşlar varmı özelliklede 7 haftalik gibi.. bebegimin kalp atışları şu an yavaş ve doktorum büyük ihtimalle kaybedebilecegimi söyledi. . Tecrübesi olan arkadaşlarım acil !!!

lagrima

Inşallah dediğiniz gibi olur kızlar diken Üstünde yim kaç gündür şu salı günü bi gelseydi hayırlısıyla bende rahatlicam. Sağlıklı sıhhatli ve hayırlısı ise Rabbim nasip etsin.
Sanada Yaradan im en kisa zamanda nasip etsin. Isteyen kimsenin kollarını boş bırakmasın Yaradan im

Özlem ışıl

Amin... seni de çok iyi anlıyorum dakikalar dahi geçmiyor gibi geliyordu neden bilmiyorum senin için çok iyi hissediyorum ... :)  hep hayırlısı dileyelim. .
Hamile olan arkadaşlar varmı özelliklede 7 haftalik gibi.. bebegimin kalp atışları şu an yavaş ve doktorum büyük ihtimalle kaybedebilecegimi söyledi. . Tecrübesi olan arkadaşlarım acil !!!

lagrima

Bebeğim Öldü :( kürtaj oldum bugün 3 farklı doktora gittim ama yok kalp atışı duyulmadi.  Allah im herseyin hayirlisini versin. Zor :, (

DENİZGÖZLÜM81

geçmiş olsun tatlım bende bugün kürtaj oldum inan çok kötüyüm senin mis kokulun var tesellin olur üzülme bizim yerimize kendini koy cennette bizi bekliyor kuşlarımız meleklerimiz :crybaby2:

birbuçukyıl

Çok geçmiş olsun arkadaşlar. Kürtajdan sonra doktorlar 2 veya 3 ay korunma süresi veriyor. Bu süre zarfında detaylı bir kontrolden geçebilirsiniz.İnşallah Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişlerinizi gönderir.