bebegımın kol bacakları hep ıkı hafta gerıden gelıyor yardımm=(

Başlatan esraygn, 21 Nisan , 2014, 22:57:44

« önceki - sonraki »

esraygn

arkadaslr 16. haftamdan berı bebegımın kolları ve bacakları ıkı hafta gerıden gelıyordu.19. haftada da gıttım bebegımın bacakalrı 16. haftada kalmıs. 20.haftadayım bugun dr gıttım kollarında problem yok ama bacakları uc dort hafta gerıden dedı.celık olabılecegını soyledı. ıkılı testım normal cıktı ama bu durumla karsılasan varmı doktor uzamaz aradakı farkı kapatamaz dıyo Allah tan umıt kesılmez asla ama ınanın canı skılmyı degıl =(

birbuçukyıl

Böyle birşeyi ilk kez duyuyorum.İnşallah ciddi bir problem yoktur.Belki yapısal birşeydir. Her insan birebir standartlara uyacak diye birşey yok neticede.Rabbim sonucunu hayra çıkarsın inşallah.

makaron

Ben de tam bilmiyorum ama bu konuda perinatoloji dr lari var onlar bebeklerdeki degisiklik konusunda cok deneyimliler normal bur drdan sa daha iyi bakarlar bence bitane bulup gorunmelisin

mandalinaportakal

Allah şifa versin ben de ilk kez duyuyorum böyle bir şey.arkadaşın da dediği gibi farklı bir doktordan fikir almak en doğrusu.kiminin yanlış gördüğünü kimi farklı görebiliyor.güzel haberlerini bekliyoruz.

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

bende ilk duydum insallah normaldir  :amin: :amin: benim oglumun kafasida geriden geliyodu cok kücüktü ama sükür dogdugunda hersey normal cikti  :amin: :amin: :nazar:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

duygucuk

canım bir gelişme var mı bebeğinde merak ettim muhakkak yaz bize... daha önce hiç böyle bişe duymamıştım
seni çok seviyorum miss kokulu kuzumm