Moralim bozuldu

Başlatan duygucuk, 18 Mart , 2014, 08:32:56

« önceki - sonraki »

duygucuk

Kızlar dün kontrolümùz vardı 24+3 olduk. Doktorum bebeğim haftasına göre ilerde oldugunu söyledi. En fazla 700 gram olması gerekırken oğlum 950 gram olmuş  doktorum iri bis bebek olacak dedi.böyle giderse normal doğum zor olur dedi.platese baslıyorum yarın haftanın 3 günü yapacm.. ekmegi kepek ekmek ye dedi  aranızda böyle olan varmı  ne yapmalıyım sizce. Ben dıkkat edersem bebeğim de düzelir mi? 
seni çok seviyorum miss kokulu kuzumm

Mavish

canim tecrübem yok ama.... bence cok fazla moralini bozma.... hic gelismemis olmasaydi ? kaygilarini anliyorum... rabbimin gözetimi altinda melegin, biz onun icin dua edelim ... sagligina zarar olmaz in saa ALLAH!! zaten... ama yediklerine bence dikkat et sen... belki Seker hastasi olabilirsin? hamilelikte cikiyor kimisinin ve bebegi iri oluyor bu sebepten cogunun...ben mesela 4,5 Kilo dogmusum... gayette saglikliyim hamd olsun, hic sorun olmamis... in saa ALLAH seninde bebegin güzel güzel büyür ve saglikli kucagina alirsin hic sorun olmadan... dualarim seninle...  :opucuk:

zen_s

Kepek ekmeğini hamileler yemesin diyorlar ama  :icon_scratch: bende bilmiyorum  :dontknow:
Canım sıkma canını kilosu olabilir sağlıklıysa varsın tontiş olsun  :binkybaby: normal doğum yapamazsanda ne olacak sezeryan olursun önemli olan ikinizin sağlığı canım  :opucuk: sen yine sporunu yap yediklerine dikkat et ama üzülme sakın allahtan hayırlısı olsun  :amin:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

birbuçukyıl

Benim de oğlum bir haftaya yakın ilerden gidiyor. Dün sebebini öğrendik. Benim şeker tavan yapmış.
Diyetisyen kontrolünde kalan aylarımızı tamamlıyoruz malesef. :y25:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

sekerin cikmamissa sorun yok benim cevremdede iki kiside öle oldu arkadasim 4200gr normal dogurdu hemde  :laughing7: :laughing7:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

ponçik

Moralini bozacak bir durum yok canım  :opucuk: ben de beyaz ekmek yiyemiyorum onun yerine tam buğday ekmeği yiyorum
bol bol salata ye, öğün aralarında ya da acıktığında salatayı tercih edersen sen de bebeğinin kilosu da gayet normal olacaktır, ayrıca moralini de gerçekten bozma  :icon_thumright:



makaron

evet canım canını sıkma, varsın tosuncuk olsun. sen şimdiden dikkat et biraz özellikle şekerli şeylerden uzak dur. dr ne dediyse harfiyen yap. çok da platesle filan yorma kendini. son aylardayız korumamız gerek ben sadece yürüyüş yapıyorum. normalde platese gidiyodum ama hamilelşkle bıraktım doğuma kadar gitmeyi düşünmüyorum. hakkında hayırlısı olsun canım benım. bu arada ben de sezeryan olucam. hayırlısıyla kucağıma alayım da nasıl olursa olsun.

duygucuk

Soğolun kızlar moral verdiniz. Şekerim normal çıktı çok şükür rabbime. Yememe  daha da dikkat edecem.paşamın sağlına bişe olmasın da ben herşeye katlanırim
seni çok seviyorum miss kokulu kuzumm

_inci_tanem_

Moralini bozacak bir durum yok ki  :dontknow:

Niye stres yaptın anlayamadım benim oğlumda 1 hafta bazen 2 hafta öne geçiyodu gebelik şekeri çıkmazsa iyibebeğin güzel besleniyor işte :) stres yapma RABBİM kolay doğumlar nasip etsin  :amin: bu arada benim tosunuma maşallah 3,920 doğmuştu :)

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

elfo

kepek ekmeğini ben de hamilelere önermiyorlar diye duymuştum. tabi doktorun daha iyi bilir ama tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği gibi ekmekler yesen kepeğe göre daha sağlıklıdır diye düşünüyorum
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.