ANNE ADAYLARINDAN TEKNİK BİLGİ

Başlatan DENİZGÖZLÜM81, 28 Ocak , 2014, 21:24:13

« önceki - sonraki »

DENİZGÖZLÜM81

anne adayları haftaya doktora gidicem ozaman bebiş yam 4haftalık olucak doktorum test yapıcaz dedi sizlerede bu testler yapıldımı yapıldıysa ne için yapıldı kafama bu takıldı

ponçik

Kan degerlerine bakiliyor canim, degerlerin normal mi,herhangibir hastalik virus vs . var mi ,kizamik mikrobu  varmi diye.



birbuçukyıl

Jinekoloğum test istemedi. Sağlık ocağında herşeye bakıyorlar zaten.Tiroid, kansızlık, idrarda enfeksiyon, kızamıkçık, şeker..

nilyumm

google dan hamilelikte hangin haftalarda hangi testler yapılıyor diye arama yaparsanız tüm detaylarıyla yapılacak testeler çıkacaktır karşınıza. Benim doktorum ilk muayeneye gittiğimde bana bazı dosyalar vermişti. İçinde hamilelikle ilgili bilgiler ve hafta hafta yapılacak testlerin içeriğiyle ilgili bilgiler vardı. Belki sizin doktorunuz da böyle bir döküman verebilir.

DENİZGÖZLÜM81

cevap verdiğiniz için tek k tşk ediyorum arkadaşlar içim rahatladı ;)

umut vardır

öncelikle hayırlı olsun hamileliğin.benimde 5 haftayı geçiyor pazartesi bebege ve kalp atışlarına bakacaklar.8 gün önce keseye baktılar kese göründü şimdi ise bebek var mı kalp atışlarına bakacaklar.benden başka test istemediler bişeyde demediler

DENİZGÖZLÜM81

kızlar akıntım çok var ve arada kasıkda ağrım oluyor şişkinlikde çok doktorumla konuştum üç ay akıntı olur dedi pazartesi gidicem kalp atışı varmı bakacaklarmış dua edin bizim için :amin: :amin: :amin: