27 Nisan , 2024, 19:12:43

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kabızlık sorunu

Başlatan makaron, 15 Aralık , 2013, 19:01:48

« önceki - sonraki »

makaron

Kızlar iki gundur aşırı derecede kabızlık yaşıyorum. Hatta bugün resmen agladım hastaneye gitmeyi bile düşündüm. Dr randevuma daha var. Telefon açıpta sırmak istemıyorum. Ben hayatımda hiç kabızlık yaşamadıgım için bikgim pek yok tecrubeli hamileler bu sorunu yaşayanlar nasıl başettiniz? Neler yapabilirim?

Lă_Tăhzen!

Hamilelikte yasamadim kabizlik sorunu ama dogumdan sonra fazlasiyla yasadim ve gercekten cok kotu bide basur olunca iki misli aci veriyor insana ustesinden bol sivi tuketimi rezene cayi ve kuru kayisiyla gelebildim kayisi kompostosu falan tuketmeye calis bagirsaklari calistirir

makaron

Yavrum bugün resmen agladım. 1 saat tuvalette kaldım hiç başıma gelmemişti. Yine olur diye korkuyorum.

nazlıyarim

ah canım benim zeytin yağı içsen her sabah aç karnına bir kaşık
BENİM HALA UMUDUM VAR...

birbuçukyıl

Bu sorunu ben de yaşadım Aslı, hamilelikte çok sık görülen bir rahatsızlık malesef.Bol bol su iç, meyve sebze tüket, kuru erik kuru kayısı, fındık fıstık çok iyi geliyor. Geçmiş olsun. :flowers:

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım demir hapı kullanmaya başladın mı? demir hapı kabızlık yapar. sana çok iyi bir yöntem söyleyeyim. akşamdan 3-4 kayısıyı sıcak suda beklet sabah ılık su iç sonra bu kayısıları ye... elma, semiz otu,  kivi ye... ballı sıcak sütte iyi gelir


ponçik

geçmiş olsun canım, Ayşenin söylediği kayısı yöntemini dene  :icon_thumright: bol bol ılık su iç, ılık derken dolaptan olmasın yeter , oda sıcaklığı da olur  :icon_thumright:



makaron

Kızlar tavsiyeler için teşekkürler ozellikle kayısı işi aklıma yattı. Sabah kahvaltıda domatesin üstüne zeytin yağı gezdirdim. O kabusu birdaha yaşamak istemıyorum.

Ayşecim daha demir hapına başlamadım. Neden boyle oldu bilemedim.