27 Nisan , 2024, 19:08:54

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


merhaba arkadaşlar ben geldim

Başlatan __nil__, 31 Ekim , 2013, 10:02:50

« önceki - sonraki »

__nil__

Arkadaşlar merhaba ben geldim.Uzun zamandır fırsat bulupta pek sitede paylaşımda bulunamıyorum.Beni sitedeki eski arkadaşlar  tanır yeni arkadaşlara da merhaba diyeyim.
Uzun zamandır giremiyorum siteye çünkü hayatımda pek çok değişiklik oldu.Öncelikle ben öğretmendim ve atama bekliyordum çok şükür Bursaya atamam çıktı göreve başladım eylül ayında hatta şuandada sınıftayım öğrencilerimle  :occasion5:
İzmirde yaşıyordum bu sene bursada çalışıp sonra eş durumumdan tayin isticem bu sene evimden uzaktayım.kızım genelde benle kalıyor eşim iş durumundan dolayı izmirde.haftasonları görüşüyoruz.
Bunun dışında kızım 19 aylık oldu çok hareketli ve çok konuşan bi kız çocuğu :nazar: dili çözüldü iyice herşeyi konuşuyor 1den 7ye kadar parmaklarıyla sayı bile sayıyor  :nazar: ben çalışırken annem bakıyor arada birde babasının yanında kalıyor o zamanda babanesi bakıyor.kızım bu ara azı dişlerini çıkarıyor arada ateş iştahsızlık yaptı ama çok şükür sorunsuz atlatıyoruz genede..yemeğini kendi başına yiyor asla bizim yedirmemizi kabul etmiyor.

şimdilik benden bu kadar benim zamanımdan biçok arkadaşım 2. bebeğini doğurdu yada hamile allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. Bende bazen özlemiyor değilim ama bakalım önce bi  düzenimiz otursunda güzelce evime döneyimde bakıcaz artık bide malum biz tüp vs. çok uğraştık birazda gözüm korkmuyor değil ama nasip tabi belli de olmaz.ama kızımın bi kardeşinini olmasını çok isterim.allahtan hayırlısı

Allaha emanet olun arkadaşlar kendinize iyi bakın bebişlerinize de öpn benim için. :wave: :wave:



ponçik

Ne güzel haberler vermişsin nil  :D tekrar hoşgeldin
inşallah eş durumundan bir an evvel tayinin çıkar ve çekirdek ailenizin düzeni yerine oturur  :love9:
Kuzuna maaşallah erken başlamış hayata  :k06: Allah acılarını göstermesin, benim kızım da 7 yaşında oldu, şimdi ikinciye hamileyim ama şimdiki aklım olsa bu kadar yıl ikinci için beklemezdim, eğer niyetiniz varsa düzeninizi kurunca tekrar bir deneyin derim, Allahtan hayırlısı tabi  :amin: gönlüne göre olur inşallah  :hello:



CAN TANEM

Hoşgeldin nil  :opucuk:

atanmana çok sevindim insallah en kısa zamanda düzeninizi kurarsınız bu isler biraz özveri istiyor haliyle Allah kolaylık versin kızın  kocaman olmus masallan daha dün gibi hatırlıyorum doğuma girdigini siteye ben haber vermistim  :opucuk:

Rabbim nasip edersi 2.5 ay sonrada ben kızımı kucağıma alacağım insallah  :amin: :nazar: :love9:

__nil__

ÇOK TEşekkğr ederim allah sizlerede kucağınıza almayı nasip etsin inş sağlıkla.allah bizedde nasip eder inş ya ikinci bebiş bakalım artık hayırlısı :D



ยรlคภ๓คz göภlüm

atanmana sevindim, inşallah İzmir'e hemen tayinin çıkar ve tam aile olursunuz. 2. için korkma tüp bebekle veya tedaviyle bebeği olanların ikinci bebek uğraştırmadan geliyor... düzeninizi kurunca kardeş  de gelir