16 Nisan , 2024, 14:14:00

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


diz dönmesi :(

Başlatan iskorpit, 19 Ekim , 2013, 00:47:40

« önceki - sonraki »

iskorpit

merhaba arkadaşlar..

az önce eşimi aradım iyi geceler dilemek için..

eşim arkadaşlarıyla halı saha maçı yaparken ( saat 17 gbi)dizi dönmüş ve dizi dönük vaziyette düşmüş  ve çatt diye ses gelmiş :(:( eşim işyerinde nöbetteydi aslında.haftasonu açık olan hastanye gidecek .ayağının üzerine basamıyormuş :( şimdilik uzanık vaziyette buz torbası koymuş şişmesini engellemek için..

eve gelince tıbbi müdahalenin yanında ek olarak neler yapabilirim acaba?

viks sürüp havluları ütüde ısıtıp bacağına sarsam olurmuki? kemik sulu çorba mı içirsem ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok üzüldüm sadece :(

verilmiş sadakamız varmış çok çok azda olsa yürüyebildiğine göre demekki tam olarak çapraz yan bağları kopmamış diyebilirim sanırım :/ Rabbim korumuş :(

hakkımızda hayırlısı olsun..almaya geleyim mi seni dedim yok dedi.. hoş arabamızda yok ama en azından desteklerdim omuzumla ayağına daha az basardı.

ponçik

Çok geçmiş olsun, burkulma ve kırıklarda sıcak teması yapılmamalı diye biliyorum  :dontknow:
2 gün geçmiş gerçi ama inşallah şimdi eşin daha iyidir  :amin:



**fatoş**

çok geçmiş olsun diz dönmesi benimde olmuştu ama kırılma filan yoktu burkuldu ve şişti doktora filan gittik kırık veya yırtık varsa sen zaten ne yapabilirsinki kırık filan varsa çorba nın iyi geldiğini duymuştum harcinde pek bişey yapmayın  isteren doktora danışmadan :icon_scratch:

iskorpit

çok tşk ediyorum arkadaşlar..

1 hafta sonra ameliyat olacak,çapraz bağlar kopmuş :(:(

hakkımızda hayırlısı  :amin: :amin: :amin: