varikosel ile mücadelemiz bşladı.varikosel ameliyatı olanlar ve olmayı düşünenle

Başlatan delinefsim, 05 Ekim , 2013, 17:55:57

« önceki - sonraki »

delinefsim

Merhaba arkadaşlar...eşimde çift taraflı variskosel oldugunu öğrendik...ve ameliyat olmak konusunda endişelerimiz var...ve snun da karar verdik ... eşim 14 elyül de varikoselden ameliyat oldu...ameliyattan sonra arimidex diye bir hormon ilacı yzdı doktok...eşimde sperm sayısı sadece 1 milyon :( meliyat ne kadr işe yarıyacak bekleyip görecez...aranız da ameliyat olnaların da yorumları nı bklerim..

BurcuÇ

Canım benımde eşimde 3.derece varıkosel var. Doktar aşılamaya yönlendırdı . sonra benım muayneme gel amelıayt ol dedı. Bızde cok karasız kaldık . Aşılama denıyelım amelıyat sonra olursun dedık. bızımkı 22 mılyon. 2aşılamam da olumsuz oldu. psıkolojık cok yıprandım 3 aşılamaya ara verdım. gucum tukendı cunku... Sizinki hayırlı olur ınsallah kendın bı tedavı gordunmu asılama gıbı ?

delinefsim

öncelikle geçmiş olsun canım....ameliyat çok basıt özen gösteren bir operasyon ...bnce mikrocerrahi yöntemi ile öncelikle ameliyat olun...sayınız güzel bu sayı ilede gebe kalma oranı yüksektir..canılık değerlerini bilmiyorum tabi....bzde ameliyat için çok düşündük eşim olmak istemiyordu...bn başka sitelerde dolaşarak ameliyt sonra gebe kalanları görünce bana da onada moral oldu ve onu ika ettim..biim sayımız düşük oldugu için biraz bklememiz gerekiyor...ameliyatı olduktan  sonra gebelik oluşmazsa  aşılama veya tüp bebek önerildi bize...değerleriniz nasıl canlılık deeğri..

BurcuÇ

/%60 ileri hareketli canım ama eşim ameliyatı istemıyor . belkı 3.aşılamadan sonra amelıyat olsun doktor der ve ikna ederım. Aşılamaya ara verdim cunku hırpalandım. Gersi kısmet iyi bi doktor arıyorum ama zeynepkamile gitmişken ordada devam etmek istiyorum kafam allak bullak

delinefsim

Alıntı yapılan: BurcuÇ - 06 Ekim , 2013, 21:18:56
/%60 ileri hareketli canım ama eşim ameliyatı istemıyor . belkı 3.aşılamadan sonra amelıyat olsun doktor der ve ikna ederım. Aşılamaya ara verdim cunku hırpalandım. Gersi kısmet iyi bi doktor arıyorum ama zeynepkamile gitmişken ordada devam etmek istiyorum kafam allak bullak

canım benmi eşimde ameliyat olmak istemiyordu..ama nek adr basıt oldugunu anlatarak ikna ettim...birde mikrocerrahi olmak en iyisi..RABBİM HAKIMIZDA HAYILI VERİR İNŞ..

ayışığı

bizimde son hamlemiz varikosel ameliyatı. önümüzdeki ay için randevu ayarlamaya çalışıyoruz. araştırdım biraz varikosel ameliyatı olan erkeklerden bir çoğu varikosel sebebiyle yaşadığı ağrılarından kurtulduğunu ve kısa süre sonra baba olduğunu yazmış. umut fakirin ekmeği derler ya ben o ekmeği yiyerek 5 yıl bekledim bunu da deneyip beklemeye devam edecem. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.  :hello:

birbuçukyıl

Bizim de varikosel problemimiz var.Ameliyat konusuna pek sıcak bakamadık. Çünkü bazen sayının artması oldukça zaman alıyormuş ya da aynı kalabiliyormuş. Gerçi pek bir şey farketmedi. Bugün yarın derken hamile kalsam da düşük yaptım. Bir sürü zaman kaybettik.Bence sizler gibi cesur olmakta fayda var. En iyisini yapıyorsunuz  :icon_thumright:

@Melek Yüzlüm@

eşimde varikosel vardı biz evlenmeden önce ilerde sorun olmasın die kendi istegiyle ameliat oldu tabi ben sonra ögrendim onu istemem die düşünmüş nesem Allaha şükür ameliyattan sonra düzelmiş sperm saısı artmış ve biz evlendikten bir ay sonra hamile kaldım Allaha şükür  :amin: :amin: Allah geciktirmeden herkezin meleğini göndersin inş :amin:



ayışığı

ne güzel... aslında biz ne ameliyattan nede doktor muayenesinden kaçtık. her ikimizde gönüllü gittik kapılarına. ztn bu kadar geç kalmamızada eşimin ilk muayenesini yapan doktor sebep oldu. bizde dogal olarak kadın doğumcuların kapısından ayrılmadık. kasım gelsin bir an önce. koca bir merdivendi çıktıgım son basamak o benim için. inşallah iyi sonuclar elde ederiz  :amin: 

nazlıyarim

öncelikle çok geçmiş olsun bencede ameliyat olsun eşimde oldu korkulacak bişi değil.ağrılarından kurtulacak ya en önemlisi o ve eğer ameliyat gecikirse ileride yum.kanserine neden oluyormuş biz bunu duyunca hemen kestirdik fazlalıkları  ;D ama ameliyattan sonra ilaçları ve vitaminleri zamanında kullansın değerler 6 ayda tavan yapıyor allahım yar ve yardımcınız olsun  :amin:
BENİM HALA UMUDUM VAR...

ayışığı

evet 6 ayda iyileşme gösterdiğini bende duydum ama bazı erkeklerde 3 ay kadar kısa sürüyomuş  :laughing7: sizede geçmiş olsun. eşinin ameliyat oldugunu söylemişsin. varmı bir ilerleme merak ettim hamilelik falan yani ?

nazlıyarim

canım ameliyattan sonra 2 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdık fakat olmadı ama eşimin değerleri kat kat arttı zaten kendine çok iyi bakar fındık fıstık vitaminler macunlar atom bombası gibi oldu  ;D ama ben bozuldum  :-[  sorun bende çıktı amh hormonum 0.75 erken menopoz.kaliteli yum.yok  :-[
BENİM HALA UMUDUM VAR...