elma sirkesi ile zayıflama

Başlatan **fatoş**, 27 Eylül , 2013, 17:36:32

« önceki - sonraki »

**fatoş**

Bu yazımızda sizlere, elma sirkesi ile zayıflama formülünden söz edeceğiz. Nasıl zayıflanır diyenler, elma sirkesi ile zayıflamanın olanaklı olduğunu mutlaka ki duymuşlardır. Fakat elma sirkesi ile zayıflamanın, 1 ayda 8 kilo verdiren diyet şeklinde, elma sirkesi ile zayıflama formülü şeklinde uygulandığını duyan oldu mu? Elma sirkesi ile zayıflama formülü, elma sirkesi ile zayıflamayı isteyenler için oldukça basit olmakla birlikte, 1 ayda 8 kilo verdiren diyet için, 1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesine de ihtiyacınız yok. Yediklerinizin kilo aldıran yiyecekler olmaması yeterli. Nasıl zayıflanır diyenler için zaten sitemiz içerisinde, zayıflatan besinler hakkındaki bilgilerimizi sıklıkla paylaşıyoruz. Şimdi daha fazla zaman harcamadan, elma sirkesi ile zayıflama amaçlı olarak, elma sirkesi ile zayıflama formülünü verelim:
1 ayda 8 kilo verdiren diyet olma özelliğini taşıyan elma sirkesi ile zayıflama formülü için gerekli malzemelere bakalım:



Dört bardak su
Dört yemek kaşığı bal
Dört yemek kaşığı elma sirkesi
Elma sirkesi ile zayıflama formülünde kullanmanız için vermiş olduğumuz malzemelerin tamamının, cam bir şişe içerisinde iyice karıştırılması gerekmektedir. Hazırlamış olduğunuz bu karışımı, her yediğiniz yemekten sonra, yarım çay bardağı içmeniz önerilmektedir. Elma sirkesi ile zayıflama amaçlı olarak önermiş olduğumuz bu formülü bir ay boyunca düzenli olarak uygular, ve yediklerinizi de özenli bir şekilde seçerseniz, 1 ayda 8 kilo verdiren diyet uygulamasını siz de gerçekleştirmiş olursunuz.
Elma sirkesi ile zayıflamada neleri yememeye dikkat etmelisiniz? Özellikle şeker, beyaz un, tuz, yağ, içeriğinde katkı maddesi bulunduran besinler gibi yiyeceklerden, 1 ayda 8 kilo verdiren diyet uygulamasını gerçekleştirdiğiniz sürece uzak durmanız önerilmektedir.





arkadaşlar ben hala 3 4 kilo fazlalığımı verememiş biri olarak sürekli araştırıyorum açıkçası işin kolayına kaçmak istiyorum  :suclu: ama yiyerek zayıflanmıyor malesef elma sirkesini hemen herkes biliyorsdur yinede paylaşayım dedim belki konuda vardır ben iki gün oldu başladım eskidende kullanıyordum ama çok dikkatli değildim bir ayda 8 kilo ciddi bir rakam denemekten ne çıkar hadi kolay gele  :icon_thumright:

zen_s

kız Fatoş buralara yazılar yazmışsın ortalıkda görünmüyorsun  :ehi: :ehi: :ehi: kilo vermek istiyorsunda ne demeye günlüğüne uğramıyorsun  :caca: :caca: benide yalnız bırakıyorsun  :crybaby2:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

ponçik

Hatunun günahını alma, bak eylül ayında yazmış  :k06:



zen_s

 :k06: evet canım Eylülde yazmış demek istiyorum ki hep kilo verme derdinde bizim kız ama ortalıklarda görünmüyor  :k06:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle