Çocuğu İlkokul 2. Sınıfa Giden Veliler

Başlatan Emine, 17 Eylül , 2013, 15:00:48

« önceki - sonraki »

Emine

Geçmiş olsun Goncacım  :-[ Allah acil şifalar versin  :amin:
Bizimkiler de hasta.. Miray 1 hafta oldu okula başladı Ceylinin son 2 yıl gittiği anaokuluna. Öğretmenini de sevdi. Herşey yolunda derken okuldan geldi öksürük burun akıntısı başladı cuma akşamı. Ceylin de dün istifra etti bir kaç kez. Bugün okula gidemediler. Sabah doktora götürdüm. Ceylin'in bademcikleri büyükmüş Benical verdi ona. Miray da peditus kullansın dedi bir de Miray da hafif kansızlık varmış demir şurubu verdi. Ceylinler de bugün genel sınav olacaklardı öğretmenini aradım sonra ben onu yaparım sınav gelmesin dinlensin dedi. Herkes hasta çevrede de yine salgın var herhalde.. Yarın okula gidecek ikisi de inşallah atlatırlar.

ponçik

Seninkilere de çok geçmiş olsun canım  :y25: çocuklar hasta olmasın başka bir şey istemiyorum
Gözümüzün önünde süzülüyorlar, Miray'ın okulu hayırlı olsun, inşallah ilkokula başlayınca da öğretmenini sever , bu anaokuunda okul stresini yener hiç olmazsa
Ceylin'in öğretmeni de anlayışlıymış , düşünceli davranmış  :icon_thumright:



şerife Berat

merhabalar kızlar
2014 yılının sayfamıza ilk mesajını yazayım,kimsecikler uğramamış :director:
bizde herşey yolunda berat bu yıl 1. sınıfa başladı yaşıtlarından 1 yıl geriden gidiyor ama çok şükür deslerimizde sıkıntı yok,okula giderken harfleri tanıyor olması okuma yazmayı bilmesi matematikte 4 işlemi bilmesi bizim çok işimize yaradı  :nazar:öğretmenide memnun,inş. bu şekilde devam ederiz...
küçük oğlum burak da yavaş yavaş hayata uyum sağlamaya başladı.artık 14,5 aylık olduk eski huysuzluklarımız azalmaya başladı.şimdilik 2 tane dişimiz var 3 aydan beride yürüyoruz.istediği şeyleri gösteriyor,yapmak istemediklerine olumsuz tepkiler veriyor.abisiyle çok ii anlaşıyor :love9:
bir deeee adet günüm 3 gün gecikti bugün test alıp yapacağım,bu ay antibiyotik kullandım hasta oldum çok zor grip atlattım,eşimle biraz sorunlarımız vardı 1 hafta kadar evde huzurluk yaşadık.stres de etkilemiş olabilir bu durumu diye düşünüyorum ama diğer ihtimali de atlamak istemiyorum.
son 1 haftadır adet olamamanın stresi hat safhada zaten  :honk:hakkımızda hayırlısı olsun diyoruz eşimle
rabbim bize bunu nasip ettiyse yapacak bişi yok hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah.
sizleri son durumumdan haberdar edeceğim

gonca ve emine çook geçmiş olsun canlarım

bir de gonca cinsiyetiniz belli oldu mu şimdi bebek kaç aylık?kaçırdıysam kusura bakma çok fazla girip bakamıyorum

hepinizde öpüldünüz


ponçik

Şerifecim hoşgeldin , bizim sayfamıza pek giren olmadığı için, ben de diğer hamile arkadaşlarla takılıyorum  :k06:
Bizim bir kızımız daha olacak inşallah , şimdi 29 haftalık olduk
Senin için de hayırlısı olsun, kaderinde bir bebek daha varsa inşallah sağlıkla bereketiyle gelir :amin:

Berat ve Burak kardeşlere maaşallah diyelim , sen de büyütmüşsün ikinciyi, anlaşmaları da çok güzel darısı başıma  :love9:

Hastalıklarla herkes mahvoldu size de çok geçmiş olsun, çocuklara geçmemiştir inşallah
Kendine çok iyi bak haberlerini bekliyorum  :opucuk:



şerife Berat

gonca perşembe günü gebelik testi yaptım negatif çıktı,bugün tam olarak 8 gün gecikti adetim bir de her ay 5 gün önden geliyordu toplam 13 gün oldu yani.
çok şaşkınım şirkette ki hemşireye gebelik testi aldırmasını söyledim bugün tekrar deniyeceğim.

aynen canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah meltem bu durumla çok önceden karşılaştı ve ne güzel 3 tane çocuğu oldu.rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize  :amin:testi yapayım hemen sonucu yazacağım

ponçik

Hayırlısı olsun canım, bebek yoksa mutlaka doktora git ihmal etme canım  :opucuk:



şerife Berat

veeeeeeeeeeeeee gonca bu kez ikinci çizgi silik çıktı
c.tesi günü için randevu alacağım bir de doktora görüneyim ne çıkacak :dontknow:

ponçik

Gerçekten mi   şaka gibi :hieyt:
Çok sevindim canım yeniden bu duyguları yaşamak çok güzel gerçekten , yakınlarında asm ya da sağlık ocağı yok mu hemen kan tahlili yaptır bence  :basardim:



şerife Berat

YA ANLAMADIM GİTTİ BİZİM BELLİ BAŞLI BİR KAZAMIZ DA OLMADI.
EŞİM KENDİSİ KORUNUYORDU DEMEK Kİ FARKINA  :BangHead: VARMADAN SPERM KAÇTI
İÇİM DE GARİP BİR DUYGU VAR KORKU HEYECAN ÜZÜNTÜ SEVİNÇ  :honk:

şerife Berat

kan tahlılı de yaptırdık dün akşam onda da değerim yüksek çıktı anne oluyorum artık içimdeki tedirginlik sevince dönüştü :muzz: :muzz: :muzz:

ponçik

Hayırlı olsun canım  :flowers: inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın, sağlıkla meleğini kucağına alırsın inşallah  :hello2:



şerife Berat


ponçik

Karneler alindi herkese iyi tatiller  :hello2:
Bizim karnemizin hepsi 5  :nazar: insallah hep basarili karneleri olur  :love9:
İsten izin alip tum gunumu kizimla gecirdim   :occasion5: yemek yedik , sinemaya gittik, alisveris yaptik, harika bir gundu  :flowers: tabiki 30 haftalik bir hamile icin fazla yorucuydu ama değdi doğrusu  :love9:
İsin en guzel kismi karne harcliklarini harcarken para hesabini kendi yapti, hatta gördüm ki eskiden oldugu gibi pahali oyuncaklari almak icin tutturmuyor  :laughing7: hesapliyor ooo pahaliymis bakalim daha ucuzu var mi, bunu alirsam su kadar param kalir o zaman sunu alamam gibi hesaplar yaparak nihayetinde bir bebek, satranc takimi, tuval, dergi ve kitap ayraci aldi  :opucuk: bir de bana su ismarladi  :laughing7: paranin kiymetini de çarçur edilmeyecegini de böylece anlamaya başladı  ;)



şerife Berat

BAK SEN PRENSESE BÜYÜMÜŞ DE KÜÇÜLMÜŞ SANKİ  :nazar:KARNESİ İÇİNDE MAŞALLAH ALLAH'IM TÜM KARNELERİNDE BÖYLE BAŞARILARINI GÖRMEYİ NASİP ETSİN

DÜN BEN İZİN ALAMADIM AMA AKŞAMA KADAR BERATIN OKULDAN EVE GELMESİNİ HEYECANLA BEKLEDİM EVE GELİR GELMEZ EŞİM ARADI BERAT KARNESİNİ GETİRDİ DİYE HEPSİ 5 Tİ ÖĞRETMENİMİZ KARNE İÇİN DE ÖYLE GÜZEL KILIF YAPMIŞ Kİ EL EMEĞİ GÖZ NURU

ponçik

Hepsine maaşallah diyelim o zaman

Şerifecim sen ne yaptın doktora gittin mi , keseyi gördünüz mü kalp atışları için erken mi daha  :love9:
Kendini yeniden anne olmaya hazırladın mı  :hello2:

Benim bu aralar karnım çok geriliyor, 31.haftadayız , zaman azaldıkça heyecan da artıyor  :k06: