28 Mart , 2024, 16:59:40

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


8 yaşındaki kızı 40 yaşında adamla evlendirdiler:((

Başlatan asya81, 10 Eylül , 2013, 14:37:58

« önceki - sonraki »

asya81

Tüm dünyada büyük yankı uyandıran olay sonrası insan hakları örgütleri ve Yemenli aktivistler adının Revan olduğu açıklanan küçük kızla evlenen adamın ve Revan'ın ailesinin tutuklanması için çağrı yaptı.

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) verilerine göre 2011 ila 2020 yılları arasında dünya çapında 140 milyondan fazla kız çocuğu 18 yaşından önce evlendirilecek. Bu rakamın 50 milyonu ise 15 yaşından önce evlendirilerek çocuk gelin olacak. Yemen'de ise kız çocuklarının üçte biri 15 yaşına gelmeden evlendiriliyor.

ASYA-PASİFİK'TE DURUM SKANDAL
BM kurumlarının desteğiyla hazırlanan, Asya ve Pasifik'te erkeklerin şiddet eğilimine odaklanan bir çalışma da bölgede kadına yönelik cinsel şiddetin ürkütücü boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.
     
Lancet Global Health dergisinde yayımlanan araştırma, Asya'nın bazı ülkelerinde aşağı yukarı her 10 erkekten 1'inin (yüzde 11) eşleri ya da sevgilileri dışındaki bir kadına tecavüz ettiğini ortaya koydu. Araştırmada, tecavüze uğrayan eşler ve kız arkadaşlar da hesaba katıldığında bu oranın yüzde 24'ü bulduğu belirtildi.
     
Bangladeş, Çin, Kamboçya, Endonezya, Sri Lanka ve Papua Yeni Gine'de yaşları 19-49 arasında değişen 10 binden fazla erkeğin katıldığı araştırmada, sorularda "tecavüz" sözcüğünün özellikle kullanılmadığı, erkeklere "kendileriyle birlikte olmak istemeyen bir kadını cinsel ilişkiye zorlayıp zorlamadıkları"na dair sorular yöneltildiği belirtildi.
     
Avustralya, İngiltere, Norveç ve İsveç'in de desteklediği, Ocak 2011- Aralık 2012 dönemini kapsayan araştırmada, yoksulluk ya da çocukluk döneminde duygusal ve fiziksel tacize maruz kalmanın, erkeklerin şiddet eğilimleri altında yatan temel nedenlerden bazıları olabileceğine de işaret edildi.
     
Dünya Sağlık Örgütü'nün daha önce yayımladığı bir başka araştırmada da dünya genelinde kadınların 3'te 1'inin aile içi veya cinsel şiddete maruz kaldığı ortaya çıkmıştı.

asya81


Yemen'in güneyinde bulunan Hardth şehrinde sekiz yaşında bir kız çocuğu 40 yaşından daha büyük bir adamla evlendirildiği gece vajinasındaki ve iç organlarındaki yaralanmalar nedeniyle hayatını kaybetti.

asya81

şok oldum allah belasını versin bunların günah ya el kadar çocuk ne mide var bu insafsızlarda
hayvan yapmaz bunu :caca: :caca:

nelss




Balböceği

Alıntı yapılan: asya81 - 10 Eylül , 2013, 14:38:56

Yemen'in güneyinde bulunan Hardth şehrinde sekiz yaşında bir kız çocuğu 40 yaşından daha büyük bir adamla evlendirildiği gece vajinasındaki ve iç organlarındaki yaralanmalar nedeniyle hayatını kaybetti.

Bu nasıl dünya böyle  :violent1: :violent1: :igrenc:

Allah belasın versin bunların, lanet olsun onlara  :violent1:

Ulan bide Müslüman bunlar, hiç mi acımadık şerefsiz  :violent1: :cildir:

**fatoş**

malesef böyle şeyler çok oluyor bizim ülkemizdede yaşanıyor allahsızlar utanmaz reziller allaha nasıl hesap vericekler bakalım henüz baliğ olmamış bi çocuğa nasıl bi vicdan var bunlarda ayyy kızgınlıktan ne yazacağımı şaşırdım :cussing: :violent1: :violent1: :violent1: :caca: :caca: :caca:

@Melek Yüzlüm@

şoook oldummm  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:

Allah bildiği gibi yapsın pislerr :caca: :caca: :caca: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:



ponçik




aşkitoom

Allah belalarını versin :cussing: :caca:
nasıl tüylerim diken diken oldu :caca:
yazık yavruma,içim acıdı :crybaby2: