2013 Haziran-Temmuz-Ağustos Bebekleri ve Anneleri

Başlatan ponçik, 07 Eylül , 2013, 10:26:12

« önceki - sonraki »

ponçik

Yaz anneleri  :hello:
Sayfanız hayırlı olsun, bebişler göbüşlerden çıktığına göre artık konuya buradan devam edebilirsiniz  :flowers:



♣ ђคtเςє ♣

anamm diğer başlık altındaki konuşmaları sildin mi  :y25:  neyse hayırlı olsun sayfamız  :k06:

Iyikivarsin

Merhaba arkadaslar ; kizim 12 agustosta dogdu kilosu 2.840 kg ve boyuda 49 cm.
Üç aylik kontrölünde 5.740 kg, boyuda 57.5 cm, nasil sizce iyi gelisiyormu ? sizin bebislerinizin gelismesi nasil ?

özlem0609

ee artık dogurdugumuza gore konuya buradan devam kızlar,uzun bı aradan sonra merhaba hepinize :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
4.ayı bıtırdık artık,drumuzun emrıyle ek gıdaya gectık,yogurt,sebze corbası,m.suyu 3-4 cay kasıgı olarak verıyoruz,bebegım 2 aylıkken dedemı kaybettım,sutum bıraz azaldı,bu da oğluma yansıdı,humana ıcıyorum sureklı,bol su bıde.onceleri ayda 1 kılo alırken sımdı ıkı aydan berı 600 gr alıyor,dr normal oldugunu soyledı,netten de baktım bu aralr normalmıs,uzulmek ıstemıyorum cok sukur saglıklı bı oğlum var,kılomuz 6,450 boyumuzda 63 cm.sizin bebişler nasıl ?

Iyikivarsin

Basin sagolsun canim, evet stresten uzak durmak lazim, yoksa sütümüz hemen azaliyo, ama bazende elimizde olmuyor üzülmemek. Benim kizim bu zamana kadar ayda 800 gr , 1 kg aldi, 9 aralik ta 4. ay kontrölümüz var bakalim kaç kilo olmus prensesim. Benim doktorum istersen ek gidaya baslayabilirsin dedi ama ben baslamak istemedim, kendimce ek gidalar verirsem, sütümü az emer diye düsündüm, bilmiyorum ne kadar dogru yaptim, oda sen bilirsin dedi, yani 6. ayda baslayacagim ek gidaya.

özlem0609

basladık artık ek gıdaya kızlar,pekmezlı yogurt verıyorum,meyve suyu bıde arasıra sebze corbası verıyorum,sutumude sık sık emzırmeye calısıyorum,netten arastırdım 4.ayda alısması ıcın gecılebılırmıs ek gıdaya yavas yavas ama,sutumude ıstıyo gunde ıkı oğun verıyorum dıgerlerını zaten,gecen gun 4.ay asımız vardı,orada tarttılar 6800 gr olmus sıpam  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: ınternetten cok okudum da bu ara ek gıdaya gecmenın bı sıkıntısı olmazmıs canım,yınede sen bılırsın,tabı o korku bendede var  :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: bebıslerımızın saglıgı yerınde olsun da o bıze yeter :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

hatice tanrıvar

slm kızlar uzun bi aradan sonra yine bi aradayız rabbime şükür bebuşlarınız hayırlı olsun bebeğim gögsümü emmeyi bıraktı mamaya başladım :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: ek gıdaya başlayan varmı aranızda nler veriyosunuzzz paylaşırsanız sevinirimmm
Ümitsiz olma...! Şükürsüz olma...! Sabırsız olma...! MEVLAYI Bilen Ümidi Bilmeli...! O'nu Bilen Şükretmeli...!!!