Eşim Çok Sosyal Olmasına Ragmen Hıç Romantik Degil!

Başlatan esmerim:)), 21 Temmuz , 2013, 23:38:51

« önceki - sonraki »

mutluluk

Alıntı yapılan: xxcansuxx - 24 Temmuz , 2013, 01:36:34
bu temmuzda evlenen kocalarda var demek bir şey  :k06: :k06:
kardeşim ağustosda evlendi her sene eşine süpriz yapar  :ehi: :ehi: :ehi:

olamaz bende temmuz da evlendim tühh. :ehi:

Balböceği

2 hafta güya izine gittim bende  her Allah'ın günü düğüne gider mi bir insan  :ehi:

Hadi hazırlan arkadaşım evleniyor, yemin billah düğün salonuna utanarak gider olmuştum  :ehi: :ehi: :ehi:

Sinir olmuştum resmen ama yinede güzeldi  :toothy10: :toothy10:

En sinir oldugum şey de hanımefendi yada yenge siz a.... Eşimi siniz?  :cildir:

Evet?? Niye  :icon_scratch: ben sizin düğüne gelmiştim  :ehi: :ehi: ne biçim insanlardı yahu  ;D :ehi:

Memleketim memleketim sei seviyorum taşına topragına kurban oldugum  :ehi:

xxcansuxx

çok şükür ne planladıysak yapıyor Allah dan tabi memlekete gittiğimiz zamanlar dışında...
özüne döndü benimkisi nur  :k06: :k06: ama dediğin gibi hamilelikte her şey batıyor bende çok bunaldım kendime telkinde buluna buluna rahatladım... hiç takma nur düşünememiş seni rahatsız etmek istememiştir erkekler ince düşünmüyor...




xxcansuxx

bizimde 28 temmuz evlilik yıldönümümüzdü ya yemeğe çıkartırsın artık kimseye söz verme demiştim 1 gün öncesindede arkadaşlarla yemekteydik... korktum aslında ertesi gün dün dışardaydık der mi diye  :k06: :k06: neyseki yer ayırtmış güzel bir restorantta yemeğe çıktık iftara :k06: :k06:  oradan pastaneye gittik pasta sordu benim canım istemedi tok olunca... dondurma alıp evimize döndük...

evlilik yıldönümün kutlu olsun dedim sen kutladın mı sözde diye güldüm sen kutlarsın  benim gibi adamla evlendiğin için diyor :k06: :k06:
birde yemekte demez mi canikom bundan sona korkma ilk 5 yıl tehlikeliymiş evlilikte biz atlattık bundan sonra sert adam olabilirim diyor deliiii...
çok şükür maşaallah iyiz artık  :love7: :love7:


ponçik

Bildigim tek sey erkekler neyse odur, degisecek diye beklemek sacmaliktan baska birsey degil, 10 yillik evliyiz, benim de beklentilerimin bazilari gerceklesmedi ama bunu hicbir zaman takinti haline getirmedim, ozel gunler haricinde arada ufak tefek seyler birbirimize aldigimiz icin diger zamanlarda bunu kafama takmiyorum. Romantiklik farkli birsey dusunceli olmak farkli birseydir. Ama erkeklerin dusunceli olani anca %5'tir  ;D
Bir insan ben buyum diyorsa kabullenmek ve beklenti icine girmemek gerekir.
Ben bir aksam iftari disarida yapariz yemek yapacak halim yok dedigimde "seni cok guzel bi yere goturecegim" dedi ve bogaz manzarali yemek yedik, hatta yolda giderken hep beni övdü, bircok konuda hakli taraflarimdan bahsetti vs.vs. Cok mutlu oldum butun gece gulumsedim lakin eklenti  su sekildeydi "10 yilda bi kere olur"  :toothy10:
Bu isin esprisi tabi  :icon_thumright: imkanlar dahilinde sık sık cocuksuz faaliyetlerde bulunmaya calisiriz, yalniz kalmak da iyi geliyor uzun sureli evliliklere  :love9:



Lă_Tăhzen!

ahh ahh cocuksuz aktiviteler yalan oldu benim icin falan senede 1 kez turkiyeye gidersek ancak okadar ama o da olmuyor off esim anlamiyorr  hic yaptigimiz biseyler yok birlikte soyle donup 6 yila baksam  :sad1:

Dun  cezalandirdim mesajlasarak anlasdik bi kac saat sordu iftari disardami yiyim hazirlarmisin biseyler dedim bide biseylermi hazirlamami bekliyosun aselide al git dedim  neyse cikti gitti disarda tek basina yemeye gonlu el vermemis almis eve getirirken aradi beni bi karpuz kesmen yeterli geliyorum diye kusura bakma dedim yapamam yapmadim da  kendisi hazirladi yedi  bende gittim kendime sac kavurma yaptim o cok sever gozunun onunde oturdum yedim   :ehi: sonra dayanamadi baristik kredi kartini verdi yarin alisveris yapta kendine gel diye  tabi ben hicbisey olmamis  gibi eski halime geri dondum   :ehi: sonuc karli ciktim  :ehi:

iklima

oh ne güzel en güzel gönül alma bu bence
kredi kartini vermek  :k06:
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

Ezgi Derya

Herkese selam.Siz sadece hediye istiyorsunuz ben artik vazgeçtim bu isteğimden.Bize ait sadece 1 gün olsun istiyorum öküz kocamdan ama çocuklarımız olduğu için onlarla vakit geçirmek istiyormuş.Erkekler bazen sahip olduklari güzellikleri kimin onlara sunduğunu unutuyorlar.Ağlamak beklemek bir çözüm değil.6 yıldır ne animiz var diye soruyorum adama içerde uyuyorlar diyor.Berbat bir adam değildir ama anlam veremediğim bir şekilde çocukları daha önde...Napicagimi bilmiyorum.