bir kaç soru ve sorun :S

Başlatan Valerya, 15 Temmuz , 2013, 10:21:40

« önceki - sonraki »

Valerya

Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 15 Temmuz , 2013, 14:09:30
canım eşine vitamin kullandınız mı? özellikle içinde selenyum içeren vitaminler...


arginmaxın ürünlerinden kullandık çinko arginin felan vardı içinde yanlış hatırlamıyorsam onunda faydası olmadı.

ยรlคภ๓คz göภlüm

eşimin de ilk değerleri böyleydi
toplam sperm/ejekulat 92 milyon
toplam progresif hareketli 11milyon
toplam motil sperm 51milyon
toplam progresif sperm 43 milyon
progresif  motilite hızlı % 5
progresif  motilite  orta %28
progresif  motilite  yavaş %14
konsantrsayon 23milyon


2 ay  keçiboynuzu kürü ve pharmaton vitamin kullandık... değerleri 2. ayın sonunda  değerleri 3 katına çıktı  hızlıda %5'ten  %40'a çıktı.. bal,ceviz, fındık ve protein ağırlıklı beslendi...


Valerya

oo çok iyiymiş canım değerleri baya bi yükselmiş. benim eşim tam bir etobur ona sadece et ve et ürünleri olsun yeter :) öyle fındık fıstık badem ben önüne getirmezsem aramaz malesef diğer besinleri de öyle.. artık et yemeklerinden şüphelenir oldum ya  :honk: bir de bu pharmaton eczaneden paramızla alabilirmiyiz doktorun mu yazması gerekir..


Ben sanırım şöyle yapmaya karar verdim Ramazan ayı boyunca eşime bu marankinin sitesindeki kürü denememiştim onu alıp yapıcam. o pharmaton eğer parayla alınıyorsa onu da içirticem 2-3 ay daha uğraşıcam ekime kadar olmazsa ekim ayında aşılama yaptırıcam ama belli olmaz belki de çünkü bu ayda adet olunca ağlayıp kendimi doktorun kapısında aşılama için geldim diye bulabilrim. Ama ben doğal yoldan olsun diye taktım bi kere..

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım o vitamini kendimiz aldık, doktor eşinin ilaç kullanmasına gerek yok demişti ben yine de aldım... faydasını da gördük


makaron

Canım beni yanlış anlamadın umarım. Biz bebek istediğimde 29 yaşındaydım dogal yolla olur dıye bekledık 1 yıl gectı sonra kendiliğinden oldu düştü. Sonra bidaha derken 32 yaşındayım. Bugün ttedaviye başlıyorum cok vakit kaybettim. Aynı şeyleri uaşamanı istemem. O nedenle yazdım.

Valerya

Sağol canım şuan nette araştırıyorum da bu ilacı baya faydalı diyenler var fiyatı da çok uygun. Bir de Proxeed Plus diye bir ilaç var buna da çok çok etkili diyorlar fiyatı biraz pahalı ama . Şimdi kafam iyice karışmaya başladı  :cildir:  ne yapsam hangisini denesek ne etsek  ::)

Valerya

Alıntı yapılan: makaron - 15 Temmuz , 2013, 15:30:10
Canım beni yanlış anlamadın umarım. Biz bebek istediğimde 29 yaşındaydım dogal yolla olur dıye bekledık 1 yıl gectı sonra kendiliğinden oldu düştü. Sonra bidaha derken 32 yaşındayım. Bugün ttedaviye başlıyorum cok vakit kaybettim. Aynı şeyleri uaşamanı istemem. O nedenle yazdım.


yok canım sorun değil

birbuçukyıl

Alıntı yapılan: Valerya - 15 Temmuz , 2013, 13:59:48
Alıntı yapılan: birbuçukyıl - 15 Temmuz , 2013, 13:41:58
Değerler alt sınırdan oldukça düşük. Aşılama sizin için mantıklı bir çözüm olabilir bence. Tabi yine de aceleniz yoksa çakşır suyu,kabak çekirdeği, keçiboynuzu tüketebilirsiniz. Bunlar çok faydalı. Doktor en az yirmi milyon toplam ve hareketli yüzdesi en az yüzde otuzbeş olması gerektiğini söylemişti bize.hala uğraşıyoruz   :(


aşılama ya da tüp bebek denediniz mi


Denemedik henüz ama bayramdan sonra tekrar ayrıntılı bir kontrolden geçip karar vericez. Eşimin hareketli sperm sayısında ciddi sıkıntısı olduğu halde ümitsiz değiliz. Çünkü eşimin ilaç tedavisinden sonra hamile kalmıştım ben ama malesef kalbi durdu,kürtaj oldum.