hamileyimmmmmmm

Başlatan sevilay21, 27 Haziran , 2013, 16:21:30

« önceki - sonraki »

sevilay21

Alıntı yapılan: nelss - 02 Temmuz , 2013, 16:27:58
canım moralini sakın bozma ve kesinlikle stres yapma değerin 5000 altı olunca kese görünmez
tetanoz aşısı olcağm hafta sağlk ocağında bebeğin kalp atısını duymadan ası yapamayz dediler
beni takip eden ebe duyamadı bebeğin kalbini okadar bastrdı ki karnıma artk acımaya basladı sonra benim makinam bozuk diğer ebe baksın bde dedi ama ben endişelenmeye basladm artk bi aksilik olduğunu düşündüm neyse diğer ebe geldi ne zaman muayenen vardı hareketlerini hissediyormsn vs. sorular sordu oda baya uğrastı en sonunda duyduk ama ağlamaya hazır bekliyordm ben ki kalp atışı 157 çktı ve üst sınır 160 noldu bu kadar heycanlısn dedi bende kalp atısını duyamaynca stres yaptm korktm dedim o kadar kötü bi duyguyduki karnımda dinlemedk yer brakmadılar çünkü smdi hareket hissetmedğm zaman korkuyorm  :icon_pale: :icon_pale:
o yüzden sakın moralini bozma stres heyecan yapma  :aferin:
stres yaptim bugün ama gecdi biraz rahatladim 1 aydir sigarayi biraktim oda beni cok zorluyor ay ilkdefa kendimi bukadar boslukta hissetmedim bu bebeyi cok istiyorum cünki icimde farkli hissler var duygusalim sevinliyim üzüntülüyüm heycanliyim yani herseyi yasiyorum bu bebekte rabbim kimseye aci yasatmasin herkese bebegini koklamayi nasip etsin  :amin: :amin: :amin:

Nagis0626

canım açar açmaz senin iletine baktım çok sevindim dua et tutunur bebeğin hiç kafana bir şey takma inan çok mutlu oldum
rabbim hayırlısı olsun

sevilay21

Alıntı yapılan: Nagis0626 - 02 Temmuz , 2013, 22:20:41
canım açar açmaz senin iletine baktım çok sevindim dua et tutunur bebeğin hiç kafana bir şey takma inan çok mutlu oldum
tskler canim rabbim isteyen herkese versin insallah canim kismetimizde ne varsa onu yasariz dua ediyorum hergün her dakika ve her saniye

sevilay21

avazim ciktigi kadar aglamak istiyorum buda dis gebelik oldu ameliyatla aldilar sag tarafimda tüplerde yer yapmis haykirmak aglamak istiyorum  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

makaron

Canım ne dıyım bilemedim nerden cıktı bu şimdi, daha oncekilerle baglantısı var mıymış dr biley dedi mi? Amelyat nasıl oldu sana tuplerine bir zarar gelmedi dimi? Cok uzuldum allah sana sabır versin. Biliyprum cok zor

özlem0609

 :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

nedesek bılmıyorum gercekten,uzuntunu yasa,agla...sonrasında kendıne geleceksın canım,Allahtan umıt kesılmez,cok zor yasadıgın seyler,Rabbım verecek melegını en hayırlı zamanda :amin: :amin: :amin:

Aşkk

aynen ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten  :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:
çok geçmiş olsun canım benim eminim vardır bunda da bi hayır  :amin:
rabim yardımcın olsun inş  :amin: tez zaman da güzel haberlerle gelirsin inş  :amin:  :opucuk:

makaron

Sevilay nerdesin canım merak edıyoruz seni nasılsın?

ยรlคภ๓คz göภlüm

Canım ne diyeceğimi bilmiyorum, çok üzücü bir olay, inşallah bu son olur.  Allahım sabrını versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeğin olur.


CAN TANEM

Kızlar bende sizler gibi çok üzgünüm sevilay için :y25: Dün sevilayla konustum karnından girerek almıslar genel olarak iyi geçmis ama ağrıları vardı tabiki çok üzgün.... Esasında doktorlar onun için tüp bebek demis tüplerde üretilen bi hormonu az salgılandığı için bebek rahme kadar ulasamıyormus anladığım kadarıyla...

Ama aynı doktormu bilmiyorum normal hamile kalıyorsun bi kez daha deneyelim demis ve bu sonuçla karsılasıncada bekliyordum böyle biseyi demis yani adam bile bile lades demis çok üzgünüm onun adına kolay değil çünkü bulmak ayrı zor kaybetmek ayrı dualarımız sevilayla olsun insallah :amin: :amin:

ยรlคภ๓คz göภlüm

Ah canım benim, Allah yardımcısı olsun... sonuçta kötü bir tecrübeyle  sorunu öğrenmiş... İnşallah çabuk toparlanır ve tedaviye başlar


CAN TANEM

Canım bu sorunu hamile kalmadan öncede biliyorlarmıs aslında doktor bile bile bi kere daha deneyelim demis sanki kobay gibi denemis anlıycan sonrada böyle biseyi bekliyordum demis çok kızdım o doktora :caca: :cussing: :violent1:

makaron

kızlar elimizden bişey gelmiyor. maalesef dr lar o yönde karar veriyor. aynı şey benim için de geçerli. bir daha denemek zorundayız diyorlar çünkü bu olayda maalesef net birşekilde görünmüyor. 2-3 defa düşük yaptıktan sonra sonraki denemede sağlıklı doğuran çok kişi var. o nedenle dra da bişey diyemiyor insan. bende 2 defa düşüğüm oldu ama denemek zorundayım. eğer bunda daolmazsa amelyat ve laparoskopi onerdi dr. bakalım deniycez.

dediğim gibi elimizden bişey gelmiyor. kim bilir nasıl yanıyordur içi. her bir hüsranda insan daha beter oluyor. bugün cuma. bol bol dua edelim arkadaşımıza. Allahım sabrını versin ve en kısa sürede güzeller güzeli bir evlatla ödüllendirsin. neyseki yaşı genç bildiğim kadarıyla. benim gibi karta kaçmamış :) okuldu masterdi filan derken bu yaşıma geldim. bide bu sorunlar olunca iyice umutsuzlaştım. Ama Allah büyük, eğer olmazsa da ondan gelene yapacak bişeyim yok.

sevilay21

saolun kizlar iyim diyemicem okadar kötüyümki allahim kimsenin basina vermesin ameliyat basarili oldu ama bu saaten sonra kendimi nasil toparlacam bilmiyorum 10 gün sonra türkiyedeyim anca annemin kokusunu duyarsam kendime gelirim hersey bombos  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

makaron

ne kadar üzülsen ağlasan haklısın. bende bir süre yurt dışında yaşadım. mutlaka tıp ileri filan ama bizim doktorlarımız gibisi yok. madem türkiyeye geleceksin bence İstanbul yada ankarada iyi bir doktora muayene ol. belki farlı bir yaklaşım olur.