28 Mart , 2024, 22:14:19

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Bebeğim ikinci umudum dün gitti

Başlatan birbuçukyıl, 13 Haziran , 2013, 09:18:09

« önceki - sonraki »

birbuçukyıl

İlk defa bu kadar yaklaşmıştım. Hatta başta inanamadım hamile olduğuma. onuncu haftaya kadar kalbi attı.
Ne bir lekelenmem ne de ağrım oldu.Kalp atışı var mı diye üç ayrı doktora baktırdım. Benim bebeğim yine sessiz sedasız beni bırakıp gitti.Artık eşimin, ailemin karşısında ağlamaya da utanıyorum.  :crybaby2:  Kendimi tutmakan şiştim artık. Ama bu acının tarifi yok, bu böyle bir şey......

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım benim Allah yardımcın olsun... inşallah kısa zamanda bebeğin seninle olur... canım bu ikinci düşüğün mü? O zaman nedenini mutlaka araştır... çok geçmiş olsun... sıkıntını da içine atma, eşinle paylaş, seni anlayacaktır.


♣ ђคtเςє ♣

allah yardımcın olsun  :sad1: Rabbim en kısa zamanda dualarını kabul etsın inşallah  :amin:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

umudunu yitirme yola devam et bende ikinciye kaybedince artik cocugum olmucak diyodum ama sükürler olsun aradan bi ay cekmeden kizima hamile kaldim sende ilk önce doktora git nedenini arastir bisey cikarsa en azindan önlemini alirsin ha yok bisey cikmazsa devam edersin insallah sende benim gibi kavusursun yavruna  :amin: :amin: :opucuk: :opucuk:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

bidamLask

      cok uzuldum canımm. Allah sabır versın sana. İnsallah tekrar hamile kalıp bebegini kucagına almak nasip  olur.
   
     Bende 6+4 gunluk hamileyim. 15 gundur pembe lekelenmem devam ediyor.çok korkuyorum bişi olacak diye. Yarın doktora gidecegız kalp atısı ıcın bakalım hayırlısı.

@Melek Yüzlüm@

Allah sabır versin güç kuvvet versin canım  :amin: :amin:

inş bu günler geride kalıcak canım bol dua et :amin:



sevilay21

allah sabir versin umudunu yittirme ben 3 tane düsük yaptim ama herseferinde arkama bakmadan yine doktorun yolunu aliyorum icinde tutma dök icini kendini sakin suclu hissetme bende eskiden öyledim ama simdi artik hic bisey umrumda bile deyil insallah birgün saglikli bebeklerimiz bize tutunur bize o annelik duygusunu tatdirir allahtan ümit kesilmez  :( :(