YİNE KANAMA

Başlatan bidamLask, 10 Haziran , 2013, 22:22:59

« önceki - sonraki »

bidamLask

     Ben hamileyim ama yine kanamam var. Anlamıyorum niye boye olluyor. Doktora gıttıkk progestan ve folık asıt verdi bır hafta sonra kalp atısları ıcın cagırdı. 6+2 gunluk hamıleyımm. İlk gebeligimdede 5 ve 8. haftalarda kanamam olmustu. ılkı kendılıgınden gecmıs ıkıncısınde progestan kullanmıstım.24+5 te yine kanama sonucu erken dogumda sezeryanla kaybettım oglumu.

    O kadar moralım bozuk kı ne yapacagımı bılmıyorum. Yine aynı seylerı yasamaktan cok korkuyorum.Progesteronda kesmedı kanamyı 3 gundur. 12 gundur kanamam var. Agrım sızım yok ama o kanı gormek benımm nesemı keyfımı kacırmaya umıdımı yıtırmeme yetıyor.

   Bu gebeligimdende ümiti kestim nerdeyse. bugun olmasa yarın bişi olacak diye bi korku var. İleriki aylarda bişi olursa sezeryanla kaybedersem yine hiç bi ümidim kalmayacak.

    Yataktan cıkmıyorum nerdeyse. İçim içimi yiyor tüm gün. Daraldım bunaldımm...

    Allah yardımcımız olsunnnn....

sevilay21

icini ferah tut canim rabbim yardimcin olsun moralini bosma vardir herseyde bir hayir korkulari at icinden düsünme bile eskileri birazda o stres etkiliyor bence allahin izniyle hic bisey olmaz moralini yüksek tut  :amin: :amin: :amin:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

her hamilelik ayni olcak diye bisey yokki herkesin basina geliyo bu son zamanlarda kanama  :-\ bende simdiye kadar her hamileligimde kanama filan oldu sükür bisey olmadi  :amin: :nazar: sende iyi düsün iyi olsun  :opucuk: yataktan cikmasan bile olcagi varsa oluyo benimde bu hamileligimde kanama oldu ama mecbur gene kizimi kucagima aldim 10kg dan fazla bide  ::) is yaptim dikkatde ettim Rabbime emanet ettim icimi ferh tuttum sende öle yap  :opucuk: Allah yardimcin olsun  :amin: :amin:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım inşallah birşey olmaz... oğlumda ilk bir ay sürekli kanamam oldu sonra 5. ayda tekrar kanamam oldu.. önce progestan sonra da iğne kullandım... bunda da aynı şeyleri yaşayacağım diye ben de korkuyorum... inşallah bebeklerimiz bizimle kalır ve onları kucağımıza almak kısmet olur


bidamLask

         Ne kadar kendimi iyi dusunmeye zorlasamda olmuyor  :crybaby2: Gunde kac kere wcye gttıgımın hattı hesabı yok. duygularımı yakınımdakıerede paylasamıyorum kımseyı uzmemek ıcın. Yaazarak rahatlamaya calısıyorum.

        Cuma kontrole gıdecegız. İnsallah kalp atıslarını duyarız da br sorun cıkmaz.  :amin:

ยรlคภ๓คz göภlüm

ben de cuma günü kalp atışı için dr.ye gideceğim... inşallah pıtpıtları duyarız


makaron

canım uzun zamandır kanama devam ediyor dedin. düşeceği varsa bu kadar bekletmez emin ol. ben malesef iki kez yaşadım. ikisinde de kanama başladığı anda düşmüştü bebeğim. içini rahat tut. biliyorum. daha önce boyle şeyler yaşamışsan rahat olmn çok zor ama stresinde sana zarar olduğunu unutma...

bidamLask

        dusuk belırtılerını arastırıyorum. sadece kanama var bende. agrı sızı yok. bugun 13 gun oldu.az bı sancı gels bı yerıme hemen tedırgın oluyorum. bas donmesı var bıde.

      5.5 aylık bebgımı sezeryanla kaybedınce elımde degıl ıste. :crybaby2:

      cok zor bunları yasamak. sızlerınde basından gecmıs Allh sabır versın hepınıze. burada paylasımlarda bulunmak bıraz olsun rahatlatıyor benı.

      cuma gunude ıns. kalp atıslarınıda duyarız. :amin:


aybenim

Canim icini ferah tut kotu seyler dusunme.bunlari bi düşük yapmiş biri olarak söylüyorum. Bende ilk bebeğimi düşürdüm. Hemde sadece 1 günluk bi kanamayla. Üstelik yataktan bile kalkmama ragmen. Sürekli internetten duşukle ilgili konulari arastirip bebegim dusecek diye uzuluyordum kendimi mahvetmistim üzülmekten. Sonra düşük yaptim bi kez adet gorüp tekrar hamile kaldim yine kanamam baslamisti dr igne verdi 4 ay igne oldum ve icimi ferah tuttum verende rabbim alanda rabbim napalim diyerek kendimi fazla zorlamadan bütun işimi yaptim. Cok şükur melegime birsey olmadi ve şu an 20 aylik bi kizim var. Diyecegim o ki her kanama düsükle sonuclanmiyo. Hic üzulme. Hersey allahtan gonlunu ferah tut goreceksin bak allahin izniyle minigin bizimle kalacak.....

bidamLask

          Yazılarınızı okudukca rahatlıyorum gercekten. 14 gun oldu hala devam edıyor kanama.cuma gunu kalp atısı yok diyecek doktor dıye korkuyorum.

         Kendime dıkkat edıyorum o kadar ama olacagın onune gecılmıyor ıste. Nasipten oteye gidilmiyor. Hakkımızda hayırrlısı.

sevilay21

benim teyzem tüm hamileiklerinde 9 ay kanamasi olurmus ama simdi masallah 5 tane koc gibi evladi var sakin kendini kasma ekmeyi varsa bu dünyada o kanamalar bile bisey yapmaz eyerki düsük olsaydi benim kanamam basladigi an ben düsük yapiyordum 3 tane düsük yaptim hic öyle senin gibi beklemedim ayni gün bitiyordu hersey bebeyin simSIKI tutmus seni annecigini cok sevmis ah benimkilerde beni bir sevse ah ah geldigi gibi gidiyorlar neyse iyi haberlerini bekliyoruz  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

bidamLask

        İnş bişi olmaz canım. Kalp atıslarınıda duysaydık bi.Ne baglanmak nede sevinmek istiyorum.İlk bebegımde tum aile o kadar sevindikki daha dogmamıs cocuk evde gıbı onu sevdik onunla oynadık sankı.Sonra birdenbire hersey tersine dondü. :y25: :'(

       oglumuzu kaybedeli 123 gun oldu daha. Minicik mezarı vardı  :crybaby2:

      Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. :love9: :flowers: :flowers: