28 Mart , 2024, 22:34:57

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


BeBeĞiMi KaYBeTTiM

Başlatan bidamLask, 31 Mayıs , 2013, 00:04:24

« önceki - sonraki »

bidamLask

         merhaba...
     11 aylık evlıyım ben. 11 subat 2013te 24+5 haftalık erken dogum yaptım. kanamam vardı sezeyanla oldu. sımdı uzerınden 110 gun gectı. 40. gun hemen adet oldum, sonra 39 gun sonra oldum tekrar. ekrar hamile kalmak istiyorum ama bu ay olmadı sanırım 34. gun tekrar regl gıbı kanamam oldu hafıf. Adetımde asla 28 gunde bır olmaz. 34-35 gun ıcınde olur. Tekrar gebelık ıcın erkenmı acaba??? stres yapmayada basladım sankı. Bu ay 2 kere test bıle yaptım Negatif cıkacagını bile bile  :y25:

   Sezaryandan sonra acele etmemelımıyım??? Elımde degıl ama  :crybaby2:

   Ne yapmalıyım??   :dontknow:[

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

cok cok gecmis olsun Rabbim bidaha yasatmasin  :amin: :amin: :amin: doktoruna sor bence o daha iyi bilir tabi senin pskilojinde önemli  :opucuk: neden erken dogum oldugunu biliyormusun bide bebegin hic yasamadimi ben sezeryandan 10ay sonra tekrar hamile kaldim seninki biraz erken gibi geldi cok acele edipde strese girme  :opucuk:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

bidamLask

      hıcbır problem yoktu o zaman kadar :y25: bı sabah anıden kanamam oldugunu gordum doktora gıttık hemen 3 cm acıklık var dedı. o gece hastanede kaldık. sonra eve donduk. bı agrım sızım yoktu yıne dınlenıyordum surekı evde. 4 gun sonra yıne anıden kanama basladı. doktora gıder gıtmzde ne oldugunu anlamadan amelıyat masasında buldum kendımı :y25:
   
    bugulerde dogmus olacaktı yasasaydı. aklıma geldıkce uzuluyorum :crybaby2:
   
   rabbm tekrar nasıp eder inş. :amin:

ยรlคภ๓คz göภlüm

İnşallah kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın


la.fem

ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM.. AMA SAĞLIKLI OLSAYDI YAŞARDI DERLER BELKİ DUYMUŞŞUNDUR.MELEK OLMUŞ YAVRUN. ÜMİDİNİ KESME. BENCE BU KONUYU DOKTORUNA DANIŞMALISIN. ERKEN Mİ NORMAL ZAMAN O KARAR VERMELİ.



bidamLask

tşk ederım herkese. benım kanamam daha gebeıgımın basında basadı az az. 5. ve 8. haftalardada olmustu. ondan sonra hıcbır problem yoktu. hersey yolundaydı. :y25:
nasip degimiş diyoruz. elden bişi gelmiyor. :'(
tekrar nasip olur inş. :amin: :love9:

meleğimgel

inş tez zamanda yavruna meleğine kavuşursun canım :amin: çok üzüldüm Allahım tekrar nasip etsin kimseyi evlatla sınamasın Yarabbim sen koru sen sahip çık ! :amin: :amin: :amin:

bidamLask

   amin canım amin inşallahhhh :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: