27 Nisan , 2024, 16:37:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Maksat Muhabbet

Başlatan Emine, 17 Mayıs , 2013, 17:41:01

« önceki - sonraki »

zen_s

amin canım inşallah önemli olan sağlık hayırlısı ne ise o olsun  :amin:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

ponçik

evet kesinlikle öyle ama insanoğluyuz ille de olsun isteriz , halbuki hayır da şer de Allahtan , benim ablam -dayı kızı- yıllardır aşılamaydı tüp bebekti vs. derken vazgeçti, olmuyorsa vardır Allahın bildiği der hep



zen_s

evet orası kesin Allah korusun olupta sıkıntı yaşayacaksak ne olacak rabbim hayrıda şerride bizden iyi bilir  çok şükür
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

ponçik

Bugün de mesai amma uzadı , günler uzadıkça geçmek bilmiyor sanki  :suclu:
Ayşem ne yaptı acaba oğlunu doya doya kollarına aldımı ki



zen_s

inşallah almıştır koklamıştır dünde hastanede aklıma geldi acaba Ayşe ne yaptı dedim eşimde Ayşe kim diyor bende siteden dedim  :ehi: :ehi: oda hangi site biz sitede oturmuyoruzki diyor  :toothy10: :toothy10:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

ponçik

 :ehi: benimki ilk hamileliğimden alışkın
hatta eşli olarak hala görüştüğümüz aile dostlarımız oldular  :opucuk:

arkadaş ortamında nerden tanışıyorsunuz diye sorduklarında internetten deyince komik geliyordu eskiden, şimdi herkes sanal ortama alıştı  :icon_thumright:



ponçik

 :icon_scratch: ben yazmayinca da kimse ugramiyor artik sayfaya

Biliyorsunuz bizim sirketle ilgili degisiklikler oldu, yerime biri basladi. Ona egitim verirken cok fazla giremiyordum ama artik hic giremeyecegim, yani en azindan gunduzleri,
Baska bir yere tasindik ve suan benim masam yok benim pc.de yeni baslayan kizda, ben simdilik onun yaninda takiliyorum  ;) isten ayrilinca daha rahat girerim umarim  :icon_thumright:



makaron

Kızlar selam. geçenlerde kayınvalidem benimle ultrasona gelmek istiyo diye burda size yakındığımda  hepiniz kayınvalidemi haklı bulmuş bana da fesatlık etme demiştiniz. bende size hak vermiştim zaten beraber gittik ultrasona kendime öz eleştiri yaptım Kabul ettim.

ama bugün yani nasıl kendime zor hakim oluyorum anlatamam. bana kahveye geldi bugün haftasonu alışveriş yapmış. bebeğin hastane çıkış seti, oda süsleri, kapı süsü bunları almış. hepsi de son dere yaşlı işi benim hiç alıp kullanmayacağım cinsten. tamam heyecanını anlıyorum ama be kardeşim benim heyecanım nolucak? bebeğimin hastane odasını kendim süslemek kendim seçmekistiyorum. bide plan yapmış senin gezmene gerek yok ben bebek odasını belirledim iki tip arasında kaldım haftasonu gidelim alalım. ben de bakmak istiyorum dedim. hem ben o süsleri kullanmak istemiyorum. kendim seçmek belki de kendim yapmak istiyorum. buz gibi oldum yine. her seferinde yapma kızım fesatlık ediyosun diyorum ama yani ne diyeceğimi bilmiyorum. daha burda yazmadığım neler neler. bebek arabasının markası bile belli. sen yorulursun gezmene gerek yok diyo. haftasonu biz alışverişe çıkcaz şuraya gidicez dedim. tamam Sabah erken buluşuruz diyo ya ben kocamla gitmek istiyorum bi dur her yerden çıkma!!!!!!

şerife Berat

bende gonca nıye girmıyor foruma dıyordum.dogum iznine daha çok var mı canım ne zaman ayrılacaksın?

slm makaron,seni anlıyorum canım ama bir çoğumuza göre kayınvaliden en azından düşünceliymiş. :honk:sen bu rahatsızlıklarını eşinle paylaş bence muhattap olma o halletsin uygun bir dille.elbetteki bu çocuğun annesi sensin ve senin istediğin arabaya binmesi senin istediğin kıyafetlerin odanın alınması en doğalı.stres yapıpda bebeciğin canını sıkma  :icon_thumright:

ponçik

Selam hanımlar cumartesiden beri canım sıkkın aslında, fırsat bulup yazamadım
Benim yerime işe başlayan kız işi bıraktı  :sad1: şimdi yine sil baştan  :-[
Birini bul, yetiştir,öğret ..... bunları düşündükçe içim daralıyor
Dilerim çabucak birini bulurlar 31.haftadayız şunun şurasında 3-4 hafta daha çalışırım diyordum ama şartlar neye elverecek bilmiyorum  :dontknow: Allah yardımcım olsun diyorum sadece
Dün gece çok sıkıntılı ruyalar gördüm, dilerim herşey yolunda gider  :amin:

Aslıcım ben de Şerife gibi düşünüyorum, bu konuyu eşinle paylaş ve o tatlı dille annesine söylesin , ilk bebeğin ve her heyecanı kendin yaşamak istemen normal , bu da senin en doğal hakkın  :opucuk:



zen_s

Selam gonca canım sıkma canını ya inşallah bulurlar hemen birini rüyalarına takılma işde canın sıkıldığı için sıkıntılı rüyalar görmüşsündür  :opucuk: biliçaltının oyunları bunlar  ;D
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

Mariee

28 Ocak , 2014, 11:33:09 #3071 Son düzenlenme: 28 Ocak , 2014, 11:35:14 Mariee
PONCIK Nıye sen yetiştirip öğretiyorsun mecbur değilsin,anlıyorum kendine olan iş ahlakından dolayı bunu yap ama fazlasıda sana zarar.bı personel gider öbürü gelir ee nolcak sen hep orada öğretici konumunda kendınımı yıpratıcaksın hamıle halınle.
tamam benden bu kadar arkdasım de bırak gıt evıne dınlen sımdıkı güzel anın tadını çıkar..
ömrümüz hep kendımızı paralamakla gecıyor saçma sapan seyler için sinir oluyorum


MAKARON
ben başkaları gıbı fesatlık yapma demıycem sana ne kadar susarsan o kadar tepene çıkarlar

senın kayınvalıden başka bır generasyonun ınsanı,sense başka..
sen onu bır nebze öz eleştri yaparak kendını hırpalayarak anlamasanda saygı duyabılırsın ama onun senın generasyonunu ısteklerını anlamasını bekleme cok zor..

bu şartlarda kıssadan hısse yapılası en doğru hamle eşinle konuş.

bır daha bu ilk lerın gerı gelmıycek.benım dustugum hataya düşme..benım adıma kararlar alınmasından nefret ederım helekı benım hayatımla alakalı seylerse..
tavız verme Eşinle güzelcekonuş. o kırılmasın bu kırılmasın aman deyım dıkkat etmem lazım..oldu bana kım dıkkat edıcek kırılmayayım dıye !!

ben böyle yazıncada bana kızmayın,kendınızı kullandırmayın.sızlere baktıkça eskı Ada'yı goruyorum.
hayat hızla akıp gıdıyor ve bu sızın hayatınız sadece avucunuzda bır tane hayatınız var,onu başkalarına  harcatmayın ..Siz harcayın.
Bana Herkes Huzur getirir ..Kimisi Gelerek Kimisi Giderek...

zen_s

Ada canım son cümlene bayıldım evet bir tane hayatımız var onu başkalarına harcatmayalım kendimiz harcayalım  :icon_thumright:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

Mariee

Ada canım son cümlene bayıldım evet bir tane hayatımız var onu başkalarına harcatmayalım kendimiz harcayalım  :icon_thumright:



Bak şimdi aklıma ne geldi !!


içine ata ata Strese gire gire kadının birinin beyninde Tümör oluşmuş.
Şaka yapmıyorum,adetten sonrakı 2 gun kafam nasıldı biliyormusun ben ömrümde bukadar yüksek şiddetli baş ağrısı hatırlamıyorum..apranax aldım hemen dayanamadım ancak kendımı toparladım.
ve tesadüfe bakkı 2 gundur aksamları benı zıyarete geliyor panık atağ'ım (göğsümle sırtım aynı anda kasılıyor ve şiddetli agrım başlıyor nefes alamıyorum) hemen sıcak su çantasını hazırlıyor eşim sırtıma koyuyor ancak toparlanıyorum..
noluyor sana neyın var dyo eşim (gecmısten gelen şeyler işte panık atak bosver) dıyorum

ama o bosverın ıcınde neler yatıyor bı ben bılırım bırde Allahım (hep ıcıme atmaktan yıllarca onu kırmayayım bunun ıstegını gerı cevırmeyeyım )dıye dıye al sana 37 yasında panık atak
o yüzden dıyorum uzmeyın kendınızı..
Bana Herkes Huzur getirir ..Kimisi Gelerek Kimisi Giderek...

zen_s

ya işte olmuyor insan ne adar çabalasada takılıyor bir yerde  :( stres benim hormonları çok etkiliyor rahat olmam gerek her konuda ama hayatın kendisi zor bizlerde stres yapıyoruz herşeyi
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle