Maksat Muhabbet

Başlatan Emine, 17 Mayıs , 2013, 17:41:01

« önceki - sonraki »

makaron

Ayy kızlar ne olur bir yardım. Malum bugün 2 li test var. Zaten gerginim gece kv aradı yarın ben de gelebilir miyim dedi çok istiyorum dedi. Açıkçası muayeneye girmek idtediğini anlamadım gel dedim. Sonra kafam dank etti. Nası sinir oldum anlatamam yani zaten gerginim nide belki de cinsiyet ogrenıcem kv ile birlikte mı ogrenıyım eşimle ogrenmek herkese haber vermek ıstıyorum. Yanlış muyım kızlar fazla mı tepki veriyorum. Anneme anlattım aman gelsin ne olacak kızım sakınıp allahı gucendirme dedi. Sakınmak gibi niyetım yok anlatabildim mi daha başkasının muayeneye gelmesi için çok erken bence oglene kadar haner vermem kaxım napıyım kızlar uyku tutmadı.

zen_s

Canım  kayınvaliden başkası değil ki oda heyecanla bekliyordur bebeğini kim bilir ne dualar etmiştir olsun diye bırak gelsin tatlım gelme desen üzülecek sonra sen buna kafayı takacaksın rahat ol bence çok güzel bir şey kayın validenin ilgili olması keşke benimki de öyle olsa aramaz sormaz. Cinsiyetini beraber öğrenseniz ne olacak ki bence oda çok istekli kalbini kırma geliversin  :opucuk:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

ยรlคภ๓คz göภlüm

herkese günaydın canım... aslıcığım zeynep'in söylediklerine katılıyorum... kayınvalidem oğlumda gelirdi, bu sefer de geldi... onlar da bizler kadar heyecanlı ve mutlu o yüzden gelmek istiyordur. doğuma nerdeyse bir  ay var kayınvalidem şimdiden kafaya takmış, hep dua ediyor ikimiz de sağlıkla kurtulalım diye.


makaron

Yaa annem de oyle dedi ben aşırı tepki mi veriyorum bilmiyorum nırmalde boyle biri değilim. Gelsin ama biliyorsunuz adam akıllı ilk kez gorucez yıllardır hep o anı bekledım. Tam yaklaştım derken kaybettım. hayalerimde de hep eşimle ikimiz vardık kv yoktu. Bilmiyorum bıyle işte. Hembir haftadır evde yatıyorum çıkamadım hiç bi kap yemekle kapıyı çalmadı gezme olunca en önde. Allahım resmen dedikodu yapıyorum. Bu hormonlar benj boyle yaptı.

ยรlคภ๓คz göภlüm

o konuda haklısın...insan hastayken yalnız bırakır mı? ama ne yapacaksın böyle kabul et.


makaron

Bari bidaakine gelseydi :(

ponçik

Günaydın kızlar
Aslıcım hormonlar uzun bir süre etkisini devam ettirecek üzgünüm  ;D
Ben İkili testte haftasonu sabah ilk saate muayene almıştım, kv ve kız hazır beni bekliyorlar ben de eşimi uyandırıyorum, hadi canım uyan geç kalacağız filan derken kv ne dedi dersin "o gelmesin uyusun" ben de dedim neden gelmesin canım o da babası o da görecek ...
3lü testte de eşimle giderim diye düşünürken eşim işi dolayısıyla gelemedi mecburen kv ile gittim
Yani canım hepsinin derdi inan ki bebeğin sağlıklı olduğunu görmek , o yüzden hiç kafana takma gelsin birşey olmaz, hem ne demişler fesatlıkla murada erilmez  :laughing7:
biz annemle farklı şehirlerdeyiz, mecburen kv anne yerine koyuyorum, sonuçta o da kocamın annesi yani senin oğlun olacaksa sen de bir kaynana namzetisin ve ne ekersen onu biçersin unutma  :opucuk:



ponçik

Alıntı yapılan: makaron - 25 Aralık , 2013, 18:21:51
Geçmiş olsun canım allah şifa versin önemli biley değildir umarım

Çok şükür önemli birşey değilmiş yani en azından ilk muayenede öyle söylendi,
sinir sıkışması yada boyun fıtığından şüphelendiler, ilaçlarla ağrı 3 günde geçmezse nörolojiye muayene olacak, inşallah ilaçla geçer de sadece sinir sıkışması olmuştur  :amin:



makaron

Ne biliyim yaa hiç boyle huyum yoktur. Mademki kuruldan gelsin kararı öıktı gelsin bakalım. Bebim kv bize karşı hep mesafelidir. Biraz tuhaf bi kadın. Yani her zaman yanımızda olsa uyursun gelsin bir haftadır turlu bahaneyle bi gelip sormadı kırıldım ilk kez dın atadı oda geliyim demek içinmiş.  Yani kızdıgım şeyler başka.

Kızlar gelsin ama muayeneye girmesin olur mu?? Napıyım biyerden yırtmanın peşindeyim.

Annem de demin aradı kızdı. Gamilelik seni şyice bozmuş ah gelebilsem ben bile gelmek isterim ne var bunda diye kızdı. Napıyım gelsin bari.

makaron

Benım dr bugüne dek hep alttan muayene ettı. Hiç karından muayene olmadım. İkili testte artık karından bakılır dımı? Kv nin yanında alttan muayene olmam soluyım

zen_s

Canım ben ikili test hiç yaptırmadım nasıl olur bilmiyorum.Ama  bende çekinirdim başkasının yanında alttan muayeneden gerçi doğumuma kv gelmişti dediğine göre her yerimi görmüş  :ehi: :ehi: :ehi:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

makaron

Zaten streslıyım ikili yestten sonuçlarımız ne olucak ters bişey çıkmasın diye çok çok gerginim.

zen_s

Çıkma Allahın izniyle o kadar stres yapma sanada bebeğede yazık ne gelirse Allah tan inşallah güzel haberler vereceksin bize   :amin: :amin: :amin:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

makaron

Sagol canım inşallah şu günü hayırlısıyla atlatabilseydik.

ยรlคภ๓คz göภlüm

Alıntı yapılan: makaron - 26 Aralık , 2013, 09:48:27
Benım dr bugüne dek hep alttan muayene ettı. Hiç karından muayene olmadım. İkili testte artık karından bakılır dımı? Kv nin yanında alttan muayene olmam soluyım

canım artık alttan muayene etmez, karından bebek çok rahat görünür... benim doktorum hep karından baktı, hatta ilk seferinden karından görününceye kadar bekletti.
rahat ol, stres yapma. gelsin bakalım. bak bebiş erkekse bu gün belli olabilir