Maksat Muhabbet

Başlatan Emine, 17 Mayıs , 2013, 17:41:01

« önceki - sonraki »

~ERVA~

Hg cnm  :opucuk:nasılsın

Lă_Tăhzen!

ic guveysinden hallice  :k06: kaynanamda olmam hasebiyle bu terim bana tam uyuyor  :k06:

Shadowqueen




~ERVA~


destina06


nazlıyarim

selam kızlar  :hello:  aaaa hiç dikkat etmemiştim evet D harfinden takılıcaz bu sene  :laughing7: ama denizi güzel ılıcık oluyor :) havasıda çok temiz bide palamut bükü hayıt bükü koylar güzel inşallah bir aksilik olmazsa gezicez.
BENİM HALA UMUDUM VAR...

Shadowqueen

A.s canım ohhhh iyi gezmeler size valla....



~ERVA~


Aşkk

selam millet  :flowers: :flowers: :flowers:
forumumuza temiz bir sayfa açılmış  :k06: hayırlı olsun  ::)

Shadowqueen

A.s hoşgeldin...

Sarecik buralardayız da muhabbet yok



Aşkk

hoşbulduk  :-*
hava çok sıcak ondandır  :k06:

lagrima

selam millet biz de bu sene her seneki gibi ayvalıga gideceğiz  :) haziran bası gibi düşünüyoruz ama ramazan erken geliyor geri ank dönüp tekrarmı gideriz bayramdan sonrayamı kalır bilmiyorum valla. kafamız cok karısık.

anlatmakdan vazgeçtim sağol cnm ::)

Alıntı yapılan: Shadowqueen - 20 Mayıs , 2013, 20:30:13
İyilik sağlık ne olsun canım... Neyi anlatmakla anlatmamak arasındasın...İstersen dinlerm  ???

lagrima

herkescikler nerede acaba? aynı amanlara denk gelsekde iki lafın belini kırsak :)

kızlar ya size ne sorcam oğlum 14 aylık 16 17 aylık gibi tuvalat eğitimine başlamak istiyorum başarabilirmiyim? ikinciside hiçbirşey yediremiyorum oğluma inek sütü mama ile besleniyor genellikle. hevesimde kalmadı ona özel özel yapmıyorum ama yemek yemeği sevmiyor sütü mamayıda az az içer. napcam ben yaa? bi patatesi yiyor severek çok zor yahu yemek yemeyen çocuk.. :cildir: :cussing: :caca: :-ooo :)

Emine

22 Mayıs , 2013, 23:48:45 #58 Son düzenlenme: 22 Mayıs , 2013, 23:52:43 Emine
Slm. Çocuk tuvalet eğitimine başlaman gereken zamanı kendisi belli ediyor zaten rahatsız oluyor bezinden. Benim büyük kızım 13 aylıkken bezi poposundan çıkarıp yere yapmaya kalkıyordu. Doktor başlayabilirsiniz eğitime demişti. Ben lazımlık kullanmadım tuvalet adaptörü almıştım sık sık ona oturtmaya başladım yemeklerden yarım saat sonra falan. Ama bezi hemen çıkarmamıştım zaten sabaha kadar yapmamaya başlayınca gece gündüz aynı zamanda bezi bıraktırdım ama yine eğitimin tamamlanması 23. ayı buldu yavaş yavaş acele etmedim. 23 aylıktan sonra hiç altına yapmadı. Küçük kızım daha geç tamamladı eğitimini 2,5 yaşına doğru alıştı tam olarak şimdi 3,5 yaşında dışarıda olduğumuzda vs hala kaçırdığı oluyor uzun süre tutamıyor hemen wc ye yetiştirmem gerekiyor çiş dediği anda  :ehi: Uzun yola giderken yanımızda bunu taşıyoruz arabada Yollarda bazı tuvaletlere çok pis olunca oturtmak istemiyorum piknikte vs iyi oluyor.
   

Aşkk