28 Mart , 2024, 18:38:03

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Maksat Muhabbet

Başlatan Emine, 17 Mayıs , 2013, 17:41:01

« önceki - sonraki »

Shadowqueen

Alıntı yapılan: çıtır anne - 29 Mayıs , 2013, 01:36:32
Sizin önceki yazışmalarınıza istinaden demek ki fikir ayrılığınız mevcut bu doğrultuda da konuşmalar oluyor... Fakat bunu uzatmanın manası olduğunu düşünmüyorum. Şu sıralar sürekli aktif değilim ama diğer gruptada mevcutum burada herhangi bir konuşma olmadığında orada da olmuyor... İfade etmek istediğim eğer siz konuşmazsanız onlarda konuşmaz.... Buradan kim konuşmaları taşıyor veya kim gizliden takip ediyor bilemem. Ben bu tarz şeyleri sevmem yapanıda tasvip etmem... Fakat bildiğim eskiden böyle şeylerin olmadığı. Biz bu sayfalar da kimseyle paylaşamadığımız şeyleri paylaşır fikir alışverişi yapar vakit bulduğumuzda da hoş muhabbetler yapardık.... Ben tabiki istediğim zaman gelir istediğim konuşmaya dahil olurum ama ifade etmek istediğim şey sizleri tanımıyorum ve yazışmalarınızdan ötürü negatif enerji aldığım bir yerde ne konusu açıpta sizinle konuşacağım bunu çözemedim arkadaşım.... Kesinlikle yazımı okursan tarafsız olduğunu bence anlarsın....Burada kimse ile polemiğe girecek durumda değilim. Ben düşündüğümü yazıyorum bence sizde kendinizi yıpratmamak adına daha hoş sohbetler yapabilirsiniz diyorum. Saygılarrrr

canim bak bu senin msjin madem onlarin bu tarz konusmalarina denk gelmedin bunlari nerden biliyosun
celisiyosun hala kendinle komik oluyo  :laughing7:
[/quote]

Ah be canım nerden mi biliyorum 3-4 gündür buraya bakıyorum ondan olabilir mi??? Sen yazıyor ondan sonra cevabını veriyorsun dolayısıyla karşı tarafın yazısını görmesem de konuya vakıf oluyorum....Hala içinde bir şüphe hala bir sorgulama. İnsanlara bu kadar mı güvensiz oldunuz anlamıyorum ki  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:



Shadowqueen

Alıntı yapılan: çıtır anne - 29 Mayıs , 2013, 01:38:44
bende muhabbete gelmiyorum.uzun zamandir
sirf bu konu hakkinda konusmak icin giriyorum arkadaslarina
soylediginde onayliyacaklardir  :laughing7:

Neyi söyleyeceğim neyi onaylıyacaklar??? Laf ebeliği yapıp benimle küçük oyunlara girmene gerek yok canım... Ben 3-4 gündür buraya bakıyorum fakat diğer forumda bu tarz konuşmalara denk gelipte yorum yapmışlığım yok....



Aşkk

sanırım demek istediği orada sorarsan söylerler  ;)
ama sende bırak artık 3-4 gündür ben hep sizi görüyorumları lütfen inandırıcı değil çünkü  ;)

Shadowqueen

Ben 3.5 yıldır bu forumdayım neler yaşadım neler paylaştım burada sırf bunun hatırına duruyorum 2 muhabbetin belini kırarım diyorum ama eskilerden kimse kalmamış zaten. Yeni arkadaşlar da bir gruplaşma bir güvensizlik söz konusu.... Üzgünüm ki muhabbet edicek bişi bulamıyorum... Geldiğimden beri aynı kısır döngüdeyiz... İyi akşamlar size......... :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:



Aşkk

peki öyle olsun muhabbet edecek bişi bulursan burda olursak muhabbet ederiz  iyi geceler  :wave: :wave:

sudenaz85

kızlarrr hala aynı yerdemisin bırakın allah aşkına ya niye üzüyorsunuz birbirinizi ne orda ne burda kırıcı şeyler yok sadece aranızda önceki geçen mevzunuzu buraya taşımışsınız bence kapatın inanın ben çok üzüldüm ve hala şaşkınım.bu arada sede ayşe için de yanlış düşünme ayşe bence kötü niyetinden dememiştir sadece orda yapılanlar konuşulanlar hoşdeğil demiştir bence kapatın bu mevzuyu  :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: bu gün havam yrindemi ne olumlu bakıyorum herşeye hala okuldayım havada basık aslında :ehi:ben de tuhaflaştım anamm

Aşkk

canım biz kapatmıştık zati böyle gelip laf söylenince tekrar açılıyor maalesef  :dontknow:
havanı yesinler  :k06:  bozulmasın inş  :amin:  :hello2: burda da hava çok sıkıcı basık bişi yapasım gelmiyo sana maşallah  :nazar: :nazar:

♣ ђคtเςє ♣


Balböceği

Selam arkadaşlar, işler güçler çok temizlik Ramazan hazırlığı falan yapıyorum o denle giremiyorum bi fırsat bulup diğer siteye de girdim buraya da ( kendi aranızda ne oldu bilmiyorum ) ama diğer tarafta günlük yaşantı konuşmaları olmuş.. 

Bende 4 senedir burdayım geçmişte de böyle tatsız konular oldu. Olduğu gibi de bitti.  :k06:

Şurada hepimiz birbirimize dua eder, günlük yaşantımızdan bahseder üzgün olduğumuz da birbirimize destek olur ayrıca sorulan sorulara da cevap veririz... Okuduğum bir kaç mesaj beni bi hayli üzdü çünkü arkadaşça konuştuğumuz konular ilerde başımıza kakılmaz.. Hepimiz anneyiz hepimizin bir ailesi var.. Ama ben kimseye küs değilim, yazdığımız mesajlar karşılıklı imalı şekilde olursa artı kırıcı da olursa bu şekilde hiç iyi olmaz bir yere de varılmaz.



konya_42


FİGENN


♣ ђคtเςє ♣

hg edacm  :opucuk: artık girmicn sandm ben senii  :opucuk:

Balböceği

Hoşbulduk, öyle dedim ama vazgeçtim  :k06: zaten öğünüm bu aralar iş güç çocuk yetiştiremiyorum  :k06:

huzur

arkadsaşlar merhaba..


28 haftalık hamileyim.
bebeğim oynamıyor bugün sanki.
ne yapmam gerek hareket etmesi için.



Emine