28 Nisan , 2024, 02:45:56

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Tükenişin son damlaları . . . KIZAMIKCIKTA NERDEN CIKTI ?

Başlatan BurcuÇ, 18 Mayıs , 2013, 01:01:48

« önceki - sonraki »

BurcuÇ

Canım det ortagı arkadaslarım; 1 haftadır gırdım gıremedım ama bugun okadar kotuyum kı belkı yardımcı olursunuz belkı dua eder bılmıyorum ben bıtıyorum cunku  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

EN BAŞTA AYSEM NEDEN SITEDEN AYRILDI BILEN VARSA LKUTFEN YAZSIN ONA ULAŞAMADIM . . .

2,5 AY DAN SONRA ADET OLDUM COK SUKUR ODA ILAÇLA TABI. AŞILAMA ARIFESINDE YANI TEDAVININ EN BASI HUSRANLA BITII  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

BUGUN DOKTORA GITTIM BEN RENGLI OLDUM DEDIM, BENDEN GECEN HAFTA ISTEDIGI SON TAHLIL VARDI 'RUBELLA IGM' 29,1 FALAN COK YUKSEK CIKTI . bANA DEDIKI ENFEKSIYON HASTALIKLARINA GIT KIZAMIKCIK OLMUSSUN GALIBA DEDI. nEYSE BEN GITTIM ENFEKSIYON BOLUMUNE KIZAMIKCIK GECIRMISIN YAKIN ZAMANDA DĞERLERİN YUKSEK CIKMIS DEDI. BU NE YA ANLAMADIM DEDIM ASLINDA COCUK HASTALIGI AMA YETISKINLERDE SORUNLU DEDI. BU DEGERLER YUKSEKKEN HAMILE KALMAMLISIN DEDI EGER HAMILE KALIRSAN COCUGUNDA KAFA BUYUMESI ZEKASINDA GERILIK OLUR DEDI RESMEN SANIYE SANIYE TUKENTIM  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: OLMAYAN COCUGUM HASTA OLMA IHTIMALI BENI BITIRDI UMUTLARIMIDA  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: PEKI NASIL DUSUCEK DEGER DEDIM BU ILAÇLA DUSMEZ DEDI ZAMANA BIRAKCAN BELKI 3 HAFTA BELKI 3 AY BELKI 1 SENE ŞAKA GIBIYDI GÖZ YASLARIM DOKULMEYE BASLADI DOKTORUM EGER HASTA BI BEBEGE SAHIP OLMAKTANSA BOLESI DAHA IYI DEDI AMA .. AŞILAMAYA OLUP TUTMASINDAN BÖLE HER GITTIMDE BI SORUN CIKMASI BITIRDI BENI ESIMIN VARIKOSELIN E ALISMAMISKEN NAPICAM BILEMIYORUM BEYNIM UYUSTU RESMEN  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

nazlıyarim

güzelim tamamen stresten olmuşsundur kayıplarınız oldu ya üzüldüğün için bir yerden patlak verdi heeee birde eğer köydeysen kümes hayvanlarından yumurtanın kabuğundan ve çiğ etten geçer canım biliyorum çünkü arkadaşımın bebeğini 6 aylıkken aldılar  :sad1: ve sen  hamile olmadığına şükür et ilaçlarını düzenli kullan ve düzenli kan tahlillerini yaptır inşallah çarçabuk düzelirsin canım ben 15 yaşımda kızamık çıkardım ölüyordum halimi görseydin korkardın benden ama çok iyi beslendim ve 7.ayda tamamen temizlendim...moralini yüksek tut oyalanıcak başka işler bul pozitif ol ki çabuk atlatasın  :opucuk:
BENİM HALA UMUDUM VAR...

мiŁenα.

Geçmiş olsun Biraz dinlendir kendini bebek fikrinden biraz uzaklaş toparlayınca kendini rabbim verir inş. Böyle stresli iken gebelik şansı düşüyor kendine de zararı oluyor. :sad1:


:love9: :love7: :love9:


BurcuÇ

Kızlar sağolun da 1.cisi gercekten koy yumurtası yıyorum ondan gecermı ??????????? 2.cısı doktor ılac vermedı ılaçla olmaz kendılıgınden dusucek dedı kı cuma bıdah ayapıcam kafam cok karıstı ya  :crybaby2:

Nagis0626

hiç üzülme canım rabbim en güzelini verir inşallah başka dr gitseydin internetten araştır bunu geçiren bitkiler var
rabbim hayırlısı olsun

birbuçukyıl

Çok geçmiş olsun.Beslenmene çok dikkat et direncini arttır.Ne de olsa enfeksiyon hastalığıymış.
Atlatırsın inşallah bir an önce.

BurcuÇ