anneler gününde annenize,kayınvalidenize ne hediye alacaksınız?

Başlatan --elif--, 29 Nisan , 2013, 12:28:05

« önceki - sonraki »

Balböceği



nazlıyarim

hiçbir fikrim yok onlar alsın bana bişiler kilo aldım bişiyim olmuyor zaten  :cildir:  ama kartepeye kahvaltıya çıkarız sanırım hep birlikte  :dontknow:
BENİM HALA UMUDUM VAR...

nelss

anoşuma ortopedik terlik almayı düşünüyorm kaynanamda bi çiçeğim var çok beğendiğini söylemisti ondan alırm heralde
annem hç hediye almaz bana  :caca: kaynanamda ylbasını ble unutmaz  :opucuk:



ยรlคภ๓คz göภlüm

Alıntı yapılan: nazlıyarim - 29 Nisan , 2013, 15:31:03
hiçbir fikrim yok onlar alsın bana bişiler kilo aldım bişiyim olmuyor zaten  :cildir:  ama kartepeye kahvaltıya çıkarız sanırım hep birlikte  :dontknow:

O da güzel bir fikir


Balböceği

Neyse 2 ay sonra Gidecem o zaman alırım anama ev hediyesim olsun  :ehi:

°•.ℓανιηуα.•°

anneme bişi alamicam ama sadece 1 sene kullanışmış,sıfırından farksız fırınlı ocağım var. onu yollicam. zaten yollamak 150 - 200 bulur sanırım.

kayınvalideme de bişi almayı düşünmüyorum. şimdiye kadar alasını aldım ama ben tek bi çöpünü görmedim. abartmıyorum bana tek bi çöp almamıştır bu güne kadar. ne doğumumda ne düğünümde ne özel günümde... almicam. 8)



destina06

o zaman senin kayınvalideye üçün biri öznurcum 8) :ehi: :ehi: ben yaz tatilinde gidince alıyom ya bi anaya bi kayınvalideye kargoya git yolla neyim amannnn arıyom kutluyom gidincede alıyorum ya da alıp götüroyorum.

°•.ℓανιηуα.•°




asya81


asya81

bu hediyeleşmeden bana gına geldi :igrenc:yok analar günü yok babalar günü doğum günleri ohooo bitmiyor :cildir:hersene ne alacaz sıkıntısı alacak bişede kalmadı :cildir:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

anneme icinde makyaj krem bakim maskeleri filan olan koca sepet hediye etcem  :muzz: :muzz: kaynanamada bütün eltiler görümce filan toplandik hediye ceki verdik
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

Balböceği


xxcansuxx

Annemle bugunde beraberiz ama yazlikda dagin basinda bir sey alamadim elini opup kutladim
K.valideyi aradim normalde oglu,cocuklari kutlama bilmezlermis oyle derdi hediye alinca..bu sefer nedense evlatlarimda uzakta biride yanimda degil ki uzerime bir sey alip giydirseler dedi telde sasirdm.. memlekete giderken hediye alirdim bir gun aldigim bluzu ertesi gun diger dunurune vermis begenmemis gibi canim sikildi birde biz bilmeyiz annelee gunu demeai yok mu simdide beklesin ...

Esima aradi benim annelee gunumu kutladi kizim optu mu elini dedi cok mutlu oldum
Babam sabah gul toplamis 1 buket yapmis anamla bana