29 Nisan , 2024, 00:01:15

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


İçim çıkana kadar ağlamak istiyorum....

Başlatan destina06, 25 Nisan , 2013, 21:56:04

« önceki - sonraki »

destina06

Artık o kadar bıktım ki her şeyden.Allahım isyan değil ama zaten büyük bir dertle imtihanda değil miyim?Her duamda ne gelirse senden gelsin Sen rahmetinle de şerrinle de güzelsin diye dua etmez miyim.Ama Allahım gücüm tükeniyor artık  :crybaby2: :crybaby2: amaliyat olacak olmanın sıkıntısı bir yandan bir türlü gelmeyen bebeğin derdi öbür yandan :crybaby2: :crybaby2: zaten uğraşıyorum olması için ama adetlerim de böyle düzensizleşince ödüm kopuyor birden kesilip menopoza girecem diye :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: adet olmam lazımdı 3 gün geçti test yaptım negatif kızlar.Rabbim içimi biliyorsun zaten umutlu yapmadım o testi ama madem hamile değilim niye bütün sıkıntıma adet olamama sıkıntısı da ekleniyor bunaldım artık  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

makaron

Ah sulecim ne desem bos. Bazen ben de oyle oluyorum. Milyonlarca yildir surup giden sistem bana gelince tokezliyor. Zarla zorla hamile kaldim ikisini kaybettim. Simdi ameliyat falan derken isler uzadi. Bir yanda esimiz durumu. Belki de ameliyat olacak. O ameliyat falan olmadan bebegimizi dogurmak istiyorum. Ne biliyim ameliyatli olursa kucagina alamaz, tasiyamaz onunla oynayamaz diye korkuyorum. Ben boyle acele ettikce aneliyat cikti simdi. Sende bir dokundun bin isittin ama uzulme. Herseyin bir sebebi var demisti birisi. Bazi sebepler kolay olur, bazilarini biz arayip bulmaliyiz. Biz heralde o sebepleri bulamadik. Allahim hakkinda hayirlisini versin.

destina06

Aslıcım dertsiz insan yok ve herkesin dersi kendine büyük gittikçe de büyüyen bir dertle uğraşıp duruyoruz :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

makaron

İnsallah selamete cikariz. Sen de uzulme. Streslendikce hersey daha kotu olur. Allah yardimcin olsun

ayse_etiskenece

Alıntı yapılan: destina06 - 25 Nisan , 2013, 22:09:31
Aslıcım dertsiz insan yok ve herkesin dersi kendine büyük gittikçe de büyüyen bir dertle uğraşıp duruyoruz :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
üzme kendini canım stres yaptıkça dahada adetler kendini şaırıyor..çok etkili..Allah korusun bu menopozunda en büyük nedeni stres oluyor o yüzden öle düşünme ve içini ferah tut canım..ben de çok üüzlüyorum bazen rabbiim bunları ne den yaşadım diye düşünüyorum ama biliyorumki o herşeyin iyiisni ve hayırlıısnı veriyor bize..bunlarda geçecek :amin: :amin: :amin:

destina06

inşallah geçecek kızlar ama benden neler alıp götürüyor geçerken :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

ayse_etiskenece

Alıntı yapılan: destina06 - 25 Nisan , 2013, 22:16:14
inşallah geçecek kızlar ama benden neler alıp götürüyor geçerken :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
biraz önce bende ağladım ağladım..şu anda gözlerim hep dolu dolu..insan istemsiz geliyor bazen ama..işte artık için dışa taşması heralde..haftasonu ist. gedecem arkadaşımın bbeği var benden 1 ay sonra hamile kalmıştı onun 2 aylık şimdi biliyorumki onu görünce kendim için üzülecem benimkide olsaydı şimdi 3 aylık olacaktı diye..bir an olsun aklımdan çıkmasını istiyorum ama olmuyor..rabbim bi bebek nasip ettiğinde ancak diner acım  :crybaby2: :crybaby2:

Balböceği

 :sad1: :sad1: :sad1:

Kızlar ne desem boş olacak  :sad1: üzülmemeli elde değil ki ama yaşıyoruz her zorluğa katlanıyoruz belki siz öyle biz böyle  :sad1:

Rabbim herşeyim hayırlısını versin  :amin:

Aşkk

ne diyeceğimi bilemiyorum keşke elimiz den bir şey gelse  :y25: :y25: :y25:
şulecim üzme kendini ayşenın dediği gibi bide stresten geciktirme  :opucuk:
her gece sizler için dua ediyorum rabbim tez zaman da dualarımızı kabul etsin inş  :amin: :amin: :amin:

destina06

Sınavların en zoru gibi geliyor bize Allah başka dert vermesin ama zor işte zor :sad1:

destina06

teşekkür ederim kızlar öyle yazayım rahatlayayım dedim dualarınızı esirgemeyin :opucuk: :opucuk:

kelebegimm

Yavruma her baktığımda diyorum Rabbim bu güzelikden kimseyi mahrum etmeee :amin: :amin:
Burda kardeş gibiyiz hepimiz herseyimizi biliyoruz Ceylan'ın dediği gibi keske elimizden dua etmemden baska bisey gelse  :( ama Rabbim nasip edecek bu yaşadıklarınız hep unutacaksınız :amin:
İns en yakın zamanda alırız Hamis haberlerinizi :amin: :amin: :amin:


]

xxcansuxx

şulem inan seni çok iyi anlıyorum gece el ayak çekilir ben yatağın içinde için için ağlardım olmayacak gibi gelirdi hep... bir gün akşama kadar istemsiz ağladığımı bilirim hele dr biri sizin bebeğiniz olmaz, eyvah eyvahlık durumunuz dedi düşün ne çok ağlamıştım...

geçecek inş. nur topu gibi oğlun/kızın olcak olmazları olduran rabbim en güzeliyle mükafatını verecek... tek ki sen stres yapma... Allahım daha büyük sıkıntı vermesin herkesin imtihanı farklı sabredenler mükafatını alacak  :amin: :amin: :amin:


ayy

şulemm bebem canım çok sevdiğim bitanem konu başlığını görünce ayak bağlarım koptu ne oldu diyeee :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
hepimiz aynı umudun yolcusuyuz bisürü şey yasadık rabbim daha beterlerinden saklasın bizi inşalah :amin: :amin: :amin:
geccek annem geçecek öyle bi gidecek bu günlerki arkaya dönüp bakmıcaz bile :amin: :amin: :amin:
rabbim böyle emretmiş bunları yaşıcaz bitanem ama sonu çok güzel olacak :amin: :amin: :amin:
bir kadının yasayabileceği en zor imtahandan geçiyoruz suan ama sonrasında bu sınavı atlatacağız bebem :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
bugun kalktığımda saatlerce bende ağladım o nalattığım konuyla ilgili hala aklıma geldikçe gözlerime hakim olamıyorum ama inancımız tam çok şükür kuşum hepsi bitecek herşey geride kalacak.
bak ameliyatından hemen sonra mükafatın göbüşünede konuverecek belkide daha önce geliverecek :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :love9: :love9: :love9: :love9: :flowers: :flowers: :flowers: :love8: :love8: :love8: :love8:

xxcansuxx

 ben çok takip edemiyorum   :'( şulem hayırdır ne ameliyatı geçmiş olsun canım