28 Mart , 2024, 20:01:29

Haberler:

www.facebook.com/bebegimonline Bebegimonline.com'u Facebook'ta da takip edin!


Çatı Muayenesi

Başlatan ZAHİR, 20 Nisan , 2013, 17:24:16

« önceki - sonraki »

Shadowqueen

Alıntı yapılan: elfo - 12 Mayıs , 2013, 00:57:33
Allah kolaylık versin canım. durumunu bize bildir fırsat buldukça.
benim doktorum detaylı bakıyor. 32. haftadan beri kafa çapı hep 2 hafta felan öndeydi. şimdiye kadar hiç yorum yapmamıştı. 38+0 da 40+5 lik kafayı görünce bi sonraki muayenenizde 41 hafta doldurmuş olursa kafa çapı, sezeryan öneririm aksi taktirde riske atmış oluruz dedi. adam beni normal doğuma ısındırmıştı bi aralar çok korkuyordum normalden.
doğumu beraber yapamayacaz özel çalıştığı için sağlık bakanlığından sorun çıkmış. önceden oysaki anlaşmıştık beraber yapacaz diye. yani sezeryan önerecek olursa hiçbir menfaati olmayacak. hakkımızda hayırlısı olsun. bebeğim de ben de sağlıkla çıkayım da o hastaneden zaten doğumum yeterince normal olmuş demektir.

Arkadaşım bebeğinin kafası olduğundan daha büyükse zaten nasıl normal doğum öneriyorlar ki anlamadım? Allah korusun normal doğum sırasında kafa çapından ötürü çıkamaz sıkışır ve havasız kalırsa sıkıntı bence. Asla yüreğini daraltmak istemiyorum ama doktorların yanlış yönlendirmesinden ötürü olanları biliyorum. En iyisini sen düşünüp karar vereceksin. Umarım Rabbim yardımcı olur ne şekilde doğum yaparsan hayırlısı ile olur.  :amin: :amin: :amin:



elfo

yarın kendi doktoruma gidecem. bakalım son olarak ne diyecek. doğumu kendisi yaptırmayacağı için menfaati yok dolayısıyla en doğru yola yönlendirecektir diye düşünüyorum. duaların için Allah razı olsun
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



Shadowqueen

Bu biraz menfaatle alakalı değil doğru karar verebilmesi ile alakalı canım, inan amacım seni korkutmak veya sezaryana yönlendirmek değil... Ben normal doğumda yaptım sezeryan da hepsinin birbirine göre zorluğu var ama keşke belim imkan verseydi de kızımı da normal doğursaydım...Sadece kafa çapı büyük olunca çatında çok çok geniş dğeilse kesi ile alıyorlar onda da başarılı olmazsa vakum vs en son sezeryan. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Evlatlar bir mucize sağlıkla doğsunlar   :nazar:



elfo

hani bazı doktorlar menfaatleri icabı bişeyler uydurup sezeryana alıyorlar ya ondan dolayı böyle yorum yaptım. yani doktorum riske atmayın derse bu konuda kafamda asla soru işareti olmaz acaba beni kandırdı mı diye.
bi de ben ağrı'da yaşıyorum. maalesef doktor ve hastane sıkıntısı var. bi araştırma hastanesi olsaydı mutlaka normal doğuma zorlayalım derdim ama şu an gidişat sezeryan gibi görünüyor diyor doktorum. bakalım yarın bi gidelim inş. ikimiz için de en hayırlı en sağlık yola doğru ilerleriz  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



Shadowqueen

Anladım evet çok haklısın küçük yer olunca seçenekte az oluyor. Bende Zonguldağa gelin gittim 2 hastane var bir devlet bir üniversite... İkisinden de çok çok mmnun kalmadım hele de doğum yapacak kadar. İlk doktorum istanbulda özel hastanedeydi ana muayenelere oraya gittim vedoğumu orada yaptım tüm donanıma da sahiptiler. Kızım 36 haftalık doğdu belki küvez gerekebilir vs muhabbeti olmuştu. Kaderimize ne yazılmışsa onu yaşıyoruz umarım hakkında hayırlısı olur canım



ZAHİR

Ozelde yaptim dogumu iki dr da girdi zor oldu dogum rabbbim iyi doktrlarla karsilastrsin kan kaybindan gondrrecklerdi bni...snn kolqy olur ins elif
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

özlem0609

dogum yapan arkadaslar catı muayenesı ne zaman yapılıyo? 36. haftanın ıcındeyım,dr um yapar mı bu hafta,bıde cok streslıyım su muayeneden :icon_pale: :icon_pale: :icon_pale:

♣ ђคtเςє ♣

bna dün yaptılar özlemcm hiç korkma korkuluck hiç bişy yok  :opucuk:

özlem0609

zamanım var ozaman bıraz daha,gercı kacıs yok ta.
hatıcecım normal dogum mu ozaman senın,dr un bısey dedı mı ?

♣ ђคtเςє ♣

çatın çok iyi doğurucaksın doğurucaksın dedi  :ehi:  dedim korktum bi anda sezryan mı yapsak  :ehi:

özlem0609

Alıntı yapılan: ♣ ђคtเςє ♣ - 25 Haziran , 2013, 19:33:10
çatın çok iyi doğurucaksın doğurucaksın dedi  :ehi:  dedim korktum bi anda sezryan mı yapsak  :ehi:

:toothy10: :toothy10: :toothy10: hadı canım ozaman çatır çatır dogurmanı beklıyoruz,masallah  :nazar: :nazar: :nazar:

nelss

Gözünü korkutmak gbi olmasın ama cok aci vericiydi doktoruma normal doğumu deneme k istiyorum dedim tekrar bakim catina dedi ayy hatırlamak ble istemiyorum bağırıyorum kadının umrunda ble deil kafana tekme atcam yeter artık dedim