Almanya da bebek sahibi olmak icin ugrasan anneler ben de burdayim diyelim !!

Başlatan aycamayca, 02 Nisan , 2013, 21:31:18

« önceki - sonraki »

aycamayca

Slm kizlar..
Ben 2010 ekimde aile birlesimi ile buraya geldim..  Buraya alismak cok kolay olmadi.. Bnm gibi hala zorlanan arkadaslar mutlaka vardir.. birbirimize belki bi nebze destek olabiliriz bu zorlu savasta dedim.. iyi demismiyim :) ;)
Kismet etmis ise mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. kismet etmez ise mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür..
Hz. Mevlana

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

slm aramiza hosgeldin  :opucuk: bende almanyada yasiyorum  :k06: neresindesin sen  ??? bu arada insallah cok beklemeden bebisin gelir  :amin:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

sevilay21

canim türkiyem sen ne güzel bir sehirsin sen ne bol bol yavru verensin geldik bu hormonlu sehire hormonlarimiz alakbulak oldu bende münihten kizlar hadin bakem

Mariee

2 başarısız klomen ve bır çatlatma ıgnesı tedavızı sonucu nurtopu gıbı 2.5 cm kistim olmuştu adette cok şükür gitti..Almanyanın herseyıne ayak uydururyorum ama mzu bu kadar hassas dr larda böylesine duygusuz olunca Turkıye dıyorum başkada bır sey demiyorum en azından beta hcg kan tahlılını 1 saat ıvınde elıne verıyolar burda ıse 1 hafta bekliyorsun işkence gıb

ne dıyelım ALLAH KIMSENIN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN (AMIN)
Bana Herkes Huzur getirir ..Kimisi Gelerek Kimisi Giderek...