sigarayı bıraktım

Başlatan lagrima, 25 Mart , 2013, 20:03:45

« önceki - sonraki »

lagrima

hayattan zevk aldıgım şeyden sigaramdan vazgeçtim içmicem dedim ama kendimi çok kötü hissediyorum tok oldugum halde atıştırmak istiyorum kötüyüm anlayacagınız.
hayatım anlamsızlaştı .. zaman geçmek bilmiyor.. yaşamasam da olur gibi saçma sapan şeyler düşünüyorum. durup dururken ağlamak istiyorum gözlerim doluyor.. offf ben gerçekten seviyorum onu yaa...  içme  aman zararlı demeyin içmeyen anlamaz beni şuan imkansız anlaması zaten..

Balböceği

Hiç o duyguyu yaşamadım   ::) :k06:

Kız saflaşma topla kendini  :caca: oyalanacak başka şeyler bul

asya81

Ben anlarim bacim ne illettir icmeyince sanki bi yanim eksik kalirdi :cildir: zaman gecmek bilmez surekli yer dururdum.icmeyene kolay tabi ne zorlugu olabilirki.
Ama cok lanet bi illet su sigara
Ben esim zoruyla cooook zor biraktim aci cektim resmen asikmisim sigaraya
Neyse bitti kurtuldum ama arada yine ister canim frenlerim kendimi
Allah yardim etsin. Cok zor ama istersen biter bu is istemessen cok zor
Adimini atmissin umarim yenersin bu illeti arkadasim

lagrima

kendimi berbat ötesi hissediyorum. durup durup sebepsiz ağlıyorum. genel sağlıgım düzelsin dedim de ruh saglıgım cidden bozuldu. yaptıgım hiçbirşey zevk vermiyor bana. hayattan zevk almıyorum,donuk biri oldum resmen.oğluma falan donuk bakıyorum. öyle dün yarın bırakacam dedim bugün içmedim ama keşke bırakacam demeseydim tükürdüğümüde yalayamıyorum. ben seviyorum sigarayı ya sanki bir parcam koparıldı.
anlatamıyorum duygularımı ya. bak gene gözlerim dolduu


Alıntı yapılan: asya81 - 25 Mart , 2013, 20:08:38
Ben anlarim bacim ne illettir icmeyince sanki bi yanim eksik kalirdi :cildir: zaman gecmek bilmez surekli yer dururdum.icmeyene kolay tabi ne zorlugu olabilirki.
Ama cok lanet bi illet su sigara
Ben esim zoruyla cooook zor biraktim aci cektim resmen asikmisim sigaraya
Neyse bitti kurtuldum ama arada yine ister canim frenlerim kendimi
Allah yardim etsin. Cok zor ama istersen biter bu is istemessen cok zor
Adimini atmissin umarim yenersin bu illeti arkadasim

ayy

kuzum ilk zamanlar öyle oluyor sonra alışıyorsun pes etme :love9: :love9: :love9:
bende tiryakiyin ama şuan bırakmak istemiyorum :dontknow: :dontknow: :dontknow:
bebiş gelince inşallah :amin: :amin: :amin:
ama daha önce bikaçkez denedim anlatayımmm :dontknow: :dontknow: :dontknow:

ünv yi kazanmadan 3 ay önce bıraktım gayet rahattım 1 tane bile içmedi sonra ünv gidince eşimle çıkıyorduk ondan ayrı kalmak bozdu tekrar beniii :icon_scratch: :icon_scratch:
sonra 2 kez gebeşliğimde bıraktım gayet istemiyordu hatta sonradan tiksindim ama beni onlar bırakınca bende yeniden başladım :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
sonra bikaçsene önce 1 hafta bıraktım tam 4 kilo aldım  :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo evde normalde çürüyen meyvelerden eser kalmıyordu hatta maydonuzun saplarınıda iyordum ağzım heç boş kalmadı.bende kiloyu görünce yeniden başladım.ve inan ekrar sigara başladığımda çok zorladım kendimi :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: sonra bünyem alışacaktı ama ben kiloya gelemem :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:

şimdide bırakmak istemiyorum  :dontknow: :dontknow: :dontknow:

almila__

kızlar inş bırakkırsınız sigarayı
:amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
evet gerçekten istemeyince bırakılmıyor :dontknow: :dontknow:
ben hiç içmezdim sigara evlenene kadar öle bi kaç kere içmeye çalıştım bi denim fala die ama o neee yaaa resmen dunyam dondu :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: içmedim
evlenincede benım eşim çok çok içer :violent1: bi kaç kez içtiç hatta içemedim  :k06: :k06:
sonra yusufum oldu hamilelikti emzirmeydi zate 2-3 yıl hiç içmediç içmek istemedim zate ama sonra insanın bi zayıf zamanı olur yaa o zamn gene sorumlar problemler bıraz çoğalmıştı  1-2 -1-2 derken bi baktım içmeye başladım bennn  :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo
dedim napıyorum eşim de diodu sen başlıcan galıba dıe  :violent1: dedim senın yuzunden bırak çabuk sıgarayı :violent1: bırakmadı hala ıcıyo  :violent1: :violent1: :violent1:
o donem ben biraz daha içmekıstesem bende bırakamazdım heralde :dontknow: :dontknow: su an zate çok tıksındıgım ıcın adını bıledumak ıstemıyorum  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
yanı ınsan eger bırakmak ıstemezse olmaz biraz piskolojik  :dontknow: :dontknow:
inş bırakmak ıster de bırakırsınız sebep aramayın bırakmak ıcın ama ben ole tıryakı olmadım tabı sonucta 3-4 ay anca içtim ama 4 ayda yuzum muzum bı tuhaf olmustu sankı dıslerımı falan her banyoya gırısımde fırcalıyodum her yanım sureklı kokuyor gıbı hıssedıyordum benım de içtiğim için piskolojim bozulacaktı :k06: :k06: :k06: :k06: :k06:
illet bişi yaa Rabbim yardımcınız olsun inş bi daha hiç içmek istemezsiniz :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :flowers: :flowers: :flowers:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

bende 15 yasimdan beri cok olmasada ictim ama her hamileligimde biraktim tiksindim  :basardim: :basardim: kizima hamileyken esimde bende biraktik ama sonra kizim dogduktan bi kac ay sonra arada gizlice paket aldim esimden gizli ictim baktim olmucak birakim dedim zaten ikinciye hamile kalmistim  :k06: :k06: insallah bu sefer kararliyim agzima sürmücem  :muzz: :muzz: :muzz: sende oyalan sakiz cigne aklina gelince yemek yeme bi kac hafta sonra unutcan zaten
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

lagrima

kızlar bende de sürekli birşeyler yeme isteği baş gösterdi agzıım hiç boş durmuyor sigara içmiyim diyorum ama sürekli birşeyler yiyorum böyle olmaz ki. kilo alırsam psikolojim mahvolur zaten verene kadar cnm cıktı kiloları. ya ben seviyorum cidden sigara içmeyi özledim valla. şu iki günde saçma sapan tavırlar sergilemeye başladım dışarı cıkıyorum gözüm yerlerde izmarit arıyor alıp içermiyim hayır ama görmek istiyorum :D kafayı yiyoum sanırım :D

Aşkk

ben çok iyi anlıyorum seni ben sigara içmeyi inanılmaz seviyorum  :love9: :love9: :love9: :love9:
geçen sene eşimle bırakma kararı aldık 15 gün içmedik ama çok mutsuzduk ikimizde  :k06: :k06: :k06:
dışarı çıkıp kahve içelim aman siigarasız kahvemi olur falan derdik içmezdik evimiz de çay demlenmez hale gelmişti ikimiz de çok uzun zamandır kullanıyoruz ve severek  :ehi: :ehi: :ehi:
sonra bi başladık ohhh be dünya varmış  :hello2: :hello2:
şimdi hamileyim die bırakmak zorunda kaldım bırakmak değil ara verdim diyorum öle rahatlıyorum çünkü  ::)
çok sıkıştırmıyo beni bebek sanırım büyük etken oldu bende ama gün sayıyorum tekrar başlıcam  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

ayy

ceyimm başlama kuzum bidaha :aferin: :aferin: :aferin:

kuzum biki hafta yeme isteği artar ama sonra geri normale döner azcık sabret :opucuk: :opucuk:

Aşkk

yok ayşem başlarım gün sayıyom la   :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
ama eskisi gibi içmiyim diyorum şöle çay kahve güzel bi ortam da falan anladın öle istiyorum  :k06: :k06:

ayy

süt vercen kuzum ozmanda sakıncalı :caca: :caca: :caca: :caca:
sen süt bırakana kadar başlama öyleyse :suclu: :suclu: :suclu:

Aşkk

evet ayşem süt zamanını da sayıyom merak etme  :k06: :k06: :k06: :k06:
şafağım çok uzun benim  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

@Melek Yüzlüm@

madem bıraktın ceyim niye başlıyosn ben hiç sevmiyorm sigarayı eşimde içmiyo şükür oda sevmez koksu bile rahatsız ediyo içmeyin bırakanlarda sabretsinn inş kısa sürede etkisi geçer ve bir daha içmezsiniz :amin:



Aşkk