bebeğiniz eşinizin ailesi ve ilişkileriniz?????

Başlatan __nil__, 17 Mart , 2013, 00:40:04

« önceki - sonraki »

__nil__

eşim tek çocuk bu torunda geç oldu diye ve tek torun diye çok kıymetli tmam buna eyvallah bi sözüm yok ama kızdığım şey çok.
şimdi siz bana bi,r söyleyin ben mi abartıyorum bu kadar sinir oluyorum yaa haksızmıyım bir bakın arkadaşlar.

ben haftanın 3-4 günü kursa gidiyorum bebeğime k.validemm bakıyor bizim evde.bu baktıkça bunlar daha çok sahipleniyor çocuğu öyle bir hale geldiler ki k.pederim ve k.validem kızım onlardan bana gelmyeince gülüolar.yada ben kurstan geliyorum o kadar özlemişim kucağıma alcam çocuk o anda bşka şeye bakarsa aa annesine gitmio bak kedilere istio vs. gibi laflar sölüolar...çok zoruma gidio o benim evladım ben zaten onu 3-4 gün bırakıyorum ilgilenemiyorum diye ne kadar üzülüyorum birde sanki çocuğum  beni istemiomuş onları tercih ediomuş gibi ortam yaratıolar çok gücüme gidio.hep susuyrum susuyorum sakin ol geçicek diyorum rabbime sığınıyorum dua okuyorum filan ağzımı açmıyorum tabi yüz ifademe yansıodur da anlayan kim?
geçen gün k.pederim çağır annesi gelcekmisana diyor sanki sınava giiriyoruz,gelmezse yaa naber gelmio dio,o gün gene çağır dedi bende gel annem dedim çocuğun atılmasına fırsat vermeden aldım kucağıma.zorla kucaktan çocuk alıosunuz he bunuda sizde görüorum diyor.laflarıda sivri zaten şakayla karışık yılan gibi sokuolar.
şimdide kızımla yaz hayalleri kuruyorlar denize gitçeklermişde yazlığa götürceklermişde ama ben olmadan.ben eşimi yalnız bırakmayayımmış.ben kızımı bikaç gün görmeden duramam ki boşa hayal kuruolar söylüyrum dinlemiyorlar bile he he die geçiştiriyorlar.

gerçi geneldede dinlemiolar k.valideme şunu giydirirsin diyorum geliyorum başka şey almış giydirmiş,yada diyorum burnu akıo çıkmayın sonra arıyorum kapının önüne çıkmışlar hani saklamıoda açıkça takmıolar beni.çok kanıma dokunuo ama bişi diyemiyorum çünkü elim mahkum çocuğumu başka bakçak kimsem yok.ve işin kötüsü kara kara düşünüyorum ben işe başlayınca tüm hafta bereber olcaklar o zaman neler olcak kimbilir???*



almila__

canım baze bu buyukler bebekten çocuktan da daha çocuk oluyorrr yaaa ne demek çağır annesı bakalım gelcek mı  :caca: :caca: :caca: :caca:
eşin ne diyor peki bu durumlara o destek olursa sana onlar hıç önemlı değil yetetrki eşin senı tutsun yanında olsun
canım sende tavrını kesın koy ben kızımı gormeden duramam bız baska bısey dusunuyoruz gıbı soylesen
canım ilerde çalışmaya başlıcan zaman k.valıden mı bakmak zorunda kreş falan olmaz mı :dontknow: :dontknow:

Allah yardımcın olsun canım valla insanlarla uğraşamk zorrr :amin: :amin: :amin:
bebiş emiyor mu bılmıyorum ama bak stres sutu azaltır dıkkat et kendıne takma kafana :opucuk: :opucuk: :opucuk:

@Melek Yüzlüm@

canım zoruna gidiyordur elbet ya kendi kızları gibi kıskandırmak istiyolar ben çok sinir oluyorum ama annem de bunu yapıyor k.valide de büyütmüyorsun onlar abartıyor ve sinir ediyor seni malesef keşke onlara mahkum olmasan :sad1: :sad1: :sad1: :sad1:

benim k.peder de bana dedi ki kızım için onun annesi çok bakarlar bende dedim bir tane annesi var gelip evde bakarlarsa amenna ben çalışırken yok öle değilmiş ona göre benden ayrı kalabilicek yaşa kalana kadar benim yanımda kalıcakmış eğer işe girersemde benden ayrı köyde durucakmış bak sennn yok yaaa



ayy

töbee yarabbimm bu ne yaaa annesi gibi olabilirmisiniz madem olacaktınızda yapaydınız bitane daha çocukta elalemin çocuguna sahiplenmeyin :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:
sen nasıl anesinden daha çok seni sevdiğini düşünürsünüz ki sizde anne babasınız yok artıkk :cildir: :cildir: :cildir:
hayır nil kuzum asla yaz için müsade etme sonra eminim utanamdan bide kimliğini isterler üsütümüze olsun diyeeee :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
okuyunca hem sinirleniyorum hem sizin adınıza için  yanıyor.açıkca fikirlerinizi söyleyin ve asla kendinizi ezdirmeyin.kendi evlatlarını düşünüyorlarsa zaten gelip bakacaklar mecburen torunarına :cussing: :cussing: :cussing:
Allah yardımcın olsun canım :amin: :amin: :opucuk: :opucuk:

xxcansuxx

nil ya Allah yardımcın olsun bunlarla uğraşılmaz ya delilere bak töbe töbe sensiz tatile mi götürülür el kadar bebe hayale bak bizim gelin kendi diyo annemlere alın yazlığa götürün diye annem yok emanet birşey olur diyor akıl fikir versin rabbim...

aslında böylelerin hevesi çocuk büyüdükçe kaçıyor bi arkadaşın k.valideside büyüsün ben alcam biz büyüteceğiz okula burada gider vs deyip gelini çıldırtıyordu şimdi takmıyorlar bile... eşin izin vermezse onlar oturur kalırlar sende tepkini belli et...

memlekete gittik kızım uykudan uyandı babaannesine verdim sevsin diye eşim yatıyordu yanna uzandım birde baktım dışkapı örtüldü k.valide çocuğu bana sormadan karşı komşuya götürmüş o an çıldırdım eşime dedim eşekbaşımıyım bu ne oluyor diye kızın karnı tok olmasına rağmen bişey hazırladım gittim kapıyı çaldım anne kızı ver karnı aç dedim sinirle ev sahibi getir burda yedir dedi babası kızıyor dedim aldım kucağıma geldim valide arkmdan geldi neden öyle yaptın insan girer oturur alır kaçar gibi  dedi bozulmuş bende sormadan götürmesine kızdığımı ima ettim abarttım belki ama pişman değilim... eşim hiççç seslenmedi. oda der yazları yanıma gönderirsin diye ben nerdeysm çocuklarım orda derim seslenmez...


__nil__

cnm eşim bişşi demio işte sanırım onlarda yüz buluolar.bana dio kalsın onlarda nolcak yazın gider biraz filan takmıo adam.çok seviolar ondan filan dio.
hatta geçen hafta sonu benle tartıştı bu yüzden.biz alışverişe gidicektik annesi gelicekti bize.ben annesine tembihledim burnu akıo gece tıkanıo uyumuo çok uğraşıyorum balkona dışarı çıkarmayın diye.meğer bunlar benden önce eşime konuşmuşlar k.validem bize gelince gezdirsin çocuğu diye.sonra ben eşime dedim bana sormadan neden öle dion çocuk daha çok hasta olur çıkmıcak dedim.bana dio annem sıkılıo baktırıosan onun istediği gibi olcak çıkçak filan diye kafa tuttu bana.sonra k.validem gezdirmemiş çok ama ben çıkarma dememe rağmen kapının önüne filan çıkmışlar.akşam sonra çocuğumun burnu sicim gibi akıodu,eşim geldi aa bunun burnu çok akıo napçaz dio,tabi ben başladım sölenmeye bak görüon mu anneler bişi diosa doğrudur çıkmasa böle olmucaktı filan dedim ama sonuçta olan oldu.

yani eşimde yüz verio.2 hafta sonra arkadaşımın evde nişanı var çok kalabalık olcak çocuğu almayalım dedik k.validem bakıcak.eşim bana dio 11-12 gibi çocuk uyuyo.dönüşte kalsın orda almayalım dio çocuk uyyumuş olur dio.nedenmiş ya dedim uyursa uyusun araba var hem uzak da değiliz 10 dk mesafe ben alırım çocuğu diyorum ne var babanesinde kalsa filan dio hemen kötü anlıo tavır yapıo..

yani eşimde sinir edio bu konuda napıcam bilmiyorum.

kreş konusuna gelince yaşı gelince göndercem ama gene birinin gidip alması vs lazım.şimdiden onunda planlarını yapmışlar büyür o zamana kendi evimde bakarım okula götürüp getiririm bazende bizde kalır dio.yeni eve taşındılar kızıma oda yaptılar.özel boyattılar ona yatak şifonyer koydular sanki geldimi 1 ay kalcak çocuk orda.offffff
çokk sinir oluyorum yaaaaa



almila__

valla canım ben okurkenn çok sinirlendimmm :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:
Rabbimsana dayanma gucu versin  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
hakıkaten ınsanlarla uğraşmak zor onların gonlunu hos etmek herkesi birden idare etmek :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

benim eşim de alımış hemen sevıyorlar ıste kıymetını bıl der senı sevmeseler cocugu da bole sevemezler der hemn bı savunma yapar benmk.valıde de ağzı açıldımı çocuğu bana verin ben bakarım der oldduuu :caca: :caca: :caca:

bi yaştan sonra bu buyukler bı tuhaflaşıyor hakkaten :caca: :caca: :caca: :caca: :caca:

çok istiyorlardı madem bi tane daha yapalarmış
çocuğa annesınden daha ii kim bakabilirmiş :caca: :caca: :caca: :caca: :caca:

eşinle konuşsan tamam sevıyorlar benmde sevmelerı çok hosuma gıdıyor ama ayrı kalamam ben çocğmdan falan desen bide sormadan oda hazırlamıslar çocuğaa :caca: :caca: :caca: :caca:
k.valideyle konussan mı acaba anne Allah razı olsun çok guzel bakıyosun ama lutfen bana sormadan cıkarma desen
hem gonlunu yapıyomus gıbı hemde senın dedığını yaptırcak sekılde konussan ???

Valla canım zorrrr Allah yardımcın olsunnn :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

xxcansuxx

nil ya  gerçekten sinir olunmayacak gibi değilmiş böyle okuyunca iyiki gurbetteyim kimsem yok diyorum bende dayanamazdım zaten onlara karşı sinirleniyorum kolayca

evet sen eşini kafala ona sertçe söylenerek değilde anlıyorum torun daha sevilirmiş çocuğundan ama ona k.validesi böyle yapsa kızmaz mı sende teksin bak bizde çok bekledik hasretlik çektim şimdi bir an ayrılmak istemiyorum sizde anlyın sende yanımda olsan anneliğimi onlara karşı bana hissettirsen desen ne bileyim offff ya zor  :cildir: :cildir:



makaron

Valla abartiyo musunbilmem amsnen de olsam sinir olurum. Annencok mu uzakta? Bide gittigin kurs cok mu gerekli. Valla kurs cok muhim degilse gitme bence. Ise baslayana kadar kendin bak cocuguna. Onlar butun gun ilgenince cocuk ta sasirir. Madem esin anlamiyor bir muddet uzerine gitme, esine yansitma.

Gerci ben de ilgisizlikten rahatsizim. Ama bu kadari beni deyorardi. Kac yildir evliyiz bir kere neden cocugunuz olmuyor yapacagimiz bisey varsa yapalim demediler. Sadece bi kere kv siz cok iyi korunuyosunuz galiba yoksa simdiye kadar kazara bile olmasi gerekirdi dedi. Dilimin ucuna geldi, ama solemedim. Esim seni uzmemrk icin sormuyorlar diyor, ben de o uzulmesin diye bisey demiyorum.

muhribe

tam da bu konuyla ilgili bi rüya gördüm bu gece, tevafuka bak  :k06:
rüyamda oğlumu kreşe vermeyi planlıyorum, kpeder bizdeymiş kreşe vereceğinize verin ben köye götüreyim biz bakarız ona diyor. açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü, sanki karın burdayken baktı da köyde bakması eksik kaldı vs söyleniyorum da söyleniyorum  :k06:
peder arada der sütten kesilsin ben alıp götürcem onu diye
hıhhh sıkar o hadi götürsün de göreyim  :violent1: :violent1:

xxcansuxx

Alıntı yapılan: Pepee'nin Nenesi - 17 Mart , 2013, 09:34:00
tam da bu konuyla ilgili bi rüya gördüm bu gece, tevafuka bak  :k06:
rüyamda oğlumu kreşe vermeyi planlıyorum, kpeder bizdeymiş kreşe vereceğinize verin ben köye götüreyim biz bakarız ona diyor. açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü, sanki karın burdayken baktı da köyde bakması eksik kaldı vs söyleniyorum da söyleniyorum  :k06:
peder arada der sütten kesilsin ben alıp götürcem onu diye
hıhhh sıkar o hadi götürsün de göreyim  :violent1: :violent1:
Allah hayra getirsin  :amin:
çok zor ya ama gerçekten akıl fikir versin rabbim böyle büyüklere otursunlar 50sinden sonra kendi yapsınlar bir bebede ona baksınlar ne meraklılar çocuk bakmaya  :cildir: :cildir:

benimkide çok bakmaz bebeye gelip gitmez çok sver özledik der ama yeni doğduğunda kapımı açtılar sadece... zaten açıkca ben severim öyle çocuk bakamam der çalışsam muhtaç olsak gel bak desek bakmaz zaten bakmasınıda istemem hele böyle sahiplenmeleri bana işide bıraktırır... çalışan annelerin durumu bu açıdan zor benim  Allahdan devlette çalışma imkanım yok eşimde şimdilik özele karşı k.valide bir yerini yırtsada çalış diye 2.bebekde olcak  :suclu: :suclu:


muhribe

benim valide bizde kalıyor sözde çocuğu baksın diye gönderdi peder
ama kadın anca g.t yayıyor  :violent1: cuma eve gittim çocuk tüm gün aç kalmış iki parça elma vermiş eline, ne çorba ne yoğurt  :y25: kudurdum sinirden, bi akşam önceden muhallebisini çorbasını kekini hazırlıyorum yedirsin diye, hanım dokunmuyor neymiş yediremiyormuş  :cildir:

xxcansuxx

Alıntı yapılan: Pepee'nin Nenesi - 17 Mart , 2013, 10:05:36
benim valide bizde kalıyor sözde çocuğu baksın diye gönderdi peder
ama kadın anca g.t yayıyor  :violent1: cuma eve gittim çocuk tüm gün aç kalmış iki parça elma vermiş eline, ne çorba ne yoğurt  :y25: kudurdum sinirden, bi akşam önceden muhallebisini çorbasını kekini hazırlıyorum yedirsin diye, hanım dokunmuyor neymiş yediremiyormuş  :cildir:
aaaaaaa oda başka sinir tipmiş ne tembellik eee ne diye duruyor başını mı bekliyor çocuğun sadece yazık ya el yapmaz onun yaptığını  :violent1: :violent1: :violent1:

offf canım ya söyle sen yediremiyorum ne demek insan sinir hastası olur ya bunlar yüzünden  :caca: :caca:


°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

nilcim sonuna kadar haklisin ama gelde onlara anlat  :caca: :caca:
bizdeki durumlar daha bi garip  :ehi: :ehi: bizdede kiskanclik var annem baksa ecrine kaynanam kiskaniyo kaynanam baksa annem aliniyo  :cildir: :cildir: :cildir: diyom kimse kirilmasin siraylan birakayim isim olunca ama yok anlamiyolar bende napim gizlice birakip gidiyom birbirinden haberi olmasin  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: kaynanamin 10. torunu ama annemin ilk torunu o daha cok özeniyo haklida ama anlayan yok  :caca: :caca:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

__nil__

ya benim annem diğer torununu bakıo ablmın k.validesi uzakta mecbur anneme bırakıo.ee bizde mecburen benim k.valideme kalıoz.bakıo kızıma ona bişi diyemem allah var yukarda ama bir havalar düzelsinde gezelim die can atıo normaldede hayatta durmaz evde.bende hayatta sevmem öyle küçücük çocukla sabahtan akşama sokaklarda orda burda gezen insanları bana ters yani.
ben öğretmenim atama için kursa gitmem şart temmuzda memurlıuk sınavına giricem.çalışmaya başlarsam gerçi yarım gün çalışıcam kızımıda kreşe vericem yaşı tutunca ama genede birinin götürüp getirmesi gerekicek.elim mahkum yani.
o nedenle zaten sesimi çıkaramıyorum birde o kadar alınganlar ki ben o kadar susuyorum ama tek laf etsem hemen alınıolar tavır alıolar sonra sorun oluo.anlatsam daha çok olay varda anlattıkça bende doluyorum onlara karşı ondan susuorum.hep susuyourm herkesi allaha havale ediyorum