29 Nisan , 2024, 08:53:14

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


acil yardımmmm Lütfen okuyun!!

Başlatan sedaoz, 11 Mart , 2013, 11:03:19

« önceki - sonraki »

masal12

arkadaşımız zaten bu davranışının yanlış oldugunu duşunduğunden ve rahatszlık duydugundan dolayı bize açmış kalbini... o da boyle olmak istemedi bizler uzun zamandır bebek istıyoruz tabıkıde arkadaşın duyguları bize gore cok ters.. ama kendısı de bızım gectığımız yollrdan geçmiş o da anlam veremıyor..
uzun zzamandır istediğe şeye ulaşmış ve şuanda bir sendrom yaşıyor emınım kı atlatıcak mınıklerının kalp atışını duyunca daha da ıyı olacaktır..

canım allah mınıklerını sana bağışlasın sen cok ama çokkkk şanslısınn sana bır degıl ıkı tane yollamış :nazar:  umarım biran once kendıne gelıp bebişlerinle hasret gıderırsin güzel şeyler düşün hep :love9:

♣ ђคtเςє ♣

arkadaşlar bence yanlış anlıyosunuz çünkü kız neden oldu ben istemiyorum bunları vb şeyler demiyo. o sadece şu an şaşkın belki inanmak istemiyo belki bişey olur korkusuyla kendini kaptırmak istemiyo ve bi çok sebep olabilir. ama bebişlerini ultrasonda gördükçe karnında hissettikçe karnı büyüdükçe bu psikolojiden kurtulucak lütfen yanlış şekilde düşünüp yargılanamyın  :sad1:

Balböceği

Sorumluluk almak için, anneliğe hazır olmak lazım diye düşünüyorum  ::)

Buna hazır değilsen o zaman düşünülmesi lazım  ::)

sedaoz


Duygularınızı benimle paylaştığınız ve destekleriniz için teşekkür ederim.Bende inanın geçtim sizin geçtiğiniz yollardan hayal kırılığına da uğradım,ağladım da ama inanın şuan ki hissettiklerim bambaşka...ben bile kendime anlam veremiyorum,saçma sapan şeyler düşünüp kurup ağlıorum ama nasip olursa pazartesi günü kalp atışlarını duyacağım belki o zaman bütün bu hissettiklerim değişir...
Dualarım sizinle.......

ยรlคภ๓คz göภlüm

 korku, heyecan ve hamilelik psikolojisiyle öyle düşünüyorsun kalp atışlarını duyunca dünyalar senin olacak...


elfo

13 Mart , 2013, 11:54:16 #20 Son düzenlenme: 13 Mart , 2013, 11:56:27 elfo
ben de yaklaşık 1.5 yıl hamile kalmak için çırpındım. hamile kalıp mide bulantılarım başladı mı dünya tersine döndü hayatımda hiç olmadığım kadar hastalandım. o hastalık anlarında türlü türlü şeyler düşünüyordum. sanki hayatımda bi daha sağlıklı gün olmayacakmış gibi bi daha güzel gün gelmeyecekmiş gibiydi. Allah ım neler düşünüyorum böyle diyordum. çok şükür şu an o günleri hatırlamıyorum bile. bakış açım çok değişti. inanıyorum sen de zamanla çok değişeceksin. hamile olduğunun farkına varacaksın. bu nimetin güzelliğini kimisi hemen farkeder kimisi zamanla. bu da tamamen hormonlarla alakalı diye düşünüyorum. Yaşadığın her bir sıkıntıyı günahlarına keffaret olarak düşün. Ayet-i Kerime'de demiyor mu analarınız sizi türlü zahmetlerle karnında taşıdı ve türlü zahmetlerle doğurdu diye.
Allah tamamına erdirsin inş.  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.