14 Mayıs , 2024, 01:09:58

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


2009 YILINDA ANNE OLMAYA HAZIRLANAN ARKİDİŞLER BURAYA

Başlatan ๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑, 17 Temmuz , 2008, 15:41:35

« önceki - sonraki »

oozge

Alıntı yapılan: tubis - 24 Temmuz , 2008, 15:43:45
özgülcüm benim velet  :) :) şuanda 9 hafta 5 günlük.


özgecim evet dün yazamadım annemlerdeydim ya evede geç geldik yorgunluktan yataga zor düştüm valla.  evet hareket etti ya çok şaşırttı bizi. sanki müzik çalıyoda oda oynuyomuş gibi oldu  :k06: :k06: :k06: :k06:  

sağlıklı çok şükür canım. ama çok korkuyordum bişey oldu die. çünkü o akıntıdan sonra yorumları okudum adanadan geldikten sonra. belirti olmadan bile kalbi duran bebekler olmuş ve hiç bilmemişler. mesela 12 haftasında kontorle gidiyo anne bebek 9 haftalık çıkıyo yani  9 haftalıkken kalbi durmuş muş bebeğin. aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyodum hep ama randevuyuda iple çekiyodum resmen canım. ama zaten sağlıksız gebeliklerde olurmuş o tür vakkalar..

çok şükür bebğim de bende iyiyiz. bel ağrılarım oluyo demiştim ya o normalmiş. rahim genişlediğinden kaynaklanıyormuşş

böle ösgecimm işte . bir dahaki kontrolü inanırmısın şuan iple çekiyorum.  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:



ayyy wlla şaka geleblr sna ama ck svndm cokkkkkkkkkkkkkkkkkk
Allahm busfr yuzunuzu guldurdu bakkk.
ay kmblr nsl gusel bısıdır ıcnde bebısın hareket etmesı flnn
yksabu dansözmu olck kız basımıza muzık calarda oynar gbııııııı ddn yaaaa allaaaaa 9.cu aya kdr dayanaamaz ozmn buu fırlamaaa göbüş ata ata zıplaya zıplaya cıkarmışş :k06:
ay kıyamam bn ona yaaaaa ne cabuk 9hafta olduuuuuuuu ha gayretttt 9 aydayım dıcgn gunlr ck cbk gecicekkk.inşallah hıcbı sıkntı yaşamadan atlatırsn şu hamişliğini :amin: :amin: :amin:
ayrca ck uzldm o kalbı duran bebege fln cok vahim bı durum aslnda ogun bnde arastrdm ve ck korktm snde gıdıodun ddm artk dua etmktn bska bısy yok elımzde :amin:
şükür 2nizde sglklı döndunuzzzz :k06:

bel agrıları evet nrml dıe blıorm bnde.hatta gebelık belırtısı olrkta soylenıo genelde...
bulantın fln vrmı hıc  tubişimm nsl mıde durumların :honk:

ayrıca bıdhakı kontrol nezmnnnn ayyy hemencık gelsn o gun de tubiş anne oynakkkk meleğini görsunnn ;D

tubis

evet bak aklıma geldi şimdi. hamile arkadaşlar dikkat dikkat   :director: :director: :director: :director: :director: :director:


hamileliinizin ilk ayalarında mutlaka 1 kaç kezvsoya fasülyesi yiyin. ben 1 ay önce falan birkaç markette araştırdım ama burda bulamadım büyük birkaç yer daha var oralarada bakıcam. bebeğin zeka gelişimi için çokönemli bir yer kaplıyormuş..  halam yemişti biz sölemiştik onada. aman bir kızı var şimdi  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: bir akıllı bir akıllı valla büyük adam gibi .  

bu konuda başka bir fikri önerisi olan arkadaşlar varsa paylaşsın bizimle. :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

duru boncuk

tubişcim bak zeka için hergün mutlaka ceviz ve kuru incir de çok iyi ayrıca bir avuç badem bunları hergün yiyodum ben hamileyken aklında bulunsun  :icon_thumright:

tubis

canım bulantım yok öle aşırı hatta  yok denecek kadar  az..  sabahları iştahım olmuyo fazla ama vitamin içiyorum ya öğlene doğru açılıyo iştahım.ıvır zıvır girip çıkıp yiyorum.

sen anlaşılan benim yazımı okmamışsın sayfaya ortadan dalmışsın  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

önceki sayfaları kontorl edersen görürsün şekerim.. neyse sölüyüm genede  8) 8) 8) 8)   12 ile 14 agustos arasında bir gün gel dedi. ikli test yapılıcak. kan tahlili için üniversiteye göndericek. acaba ultrasynada sokar tekrardan benii  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

bebişimi öslerim ben o zamana kadarrr

tubis

ayy özgülcüm yaa evde hepsinden var eşim doldudu dolapları valla. ama ben hep unutuyorum yaaaaaaaa. ne kadar kötü bir şeyy. hepsinden biraz açığa çıkarıtyımda girip çıkıp atarım ağzıma . sağol canım :opucuk: :opucuk:

emosum

bende hergün ceviz yedim bakalım ama benimki yaramaza benziyo :toothy10:

-GAMZE-


duru boncuk

tubişcim bende unutuyodum ama sonra birer kaseye koydum onları tezgahın üstüne dizdim gidip gelip atıyodum ağzıma yani bide hep mutfakta olduğum için unutmaya imkan olmuyodu sende unutma canım çok faydalı çok  ;) ;)



emoşcum iyi yapmışsın canım zaten zekiler hep yaramaz olur derler unutma yediğin cevizlerin mukafatını alıcaksın bence  :laughing7: :laughing7:

tubis

kıslar ne zamandır canım turşu istiyordu. markettikileri sevmiyorum. annemde varmış dün gittiğimde aldım ondan şimdi su gibi turşu suyu içiyorum. aklıma düştükçede gidip gelip yiyorum .  sizce normal mi. ??? ??? ??? ??? ???


emosum

 :toothy10: :toothy10: :ehi: :toothy10: :toothy10:  tubiş bende öyle olmustum bi kez senin gibi ilk aylarda ama ben evdekini istemedim markettekinide istemedim
eşimle pazar günü eminönüne gittik sırf ben tursu yiyeyim diye ama ordakini canım istemişti  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

normaldir tubiş

tubis

şimdiye kadar canım birkaç bişey istedi ama içlerindn en makbulü heralde turşu oldu acaip yiyesim var. helede suuna doyamıyorum  :k06: :k06: :k06: :k06: :k06:

emoş eminönünde trşucular mı var o yüzden mi oraya gitiniz.

emosum

evet canım eminönünde hep dısarda satan tursucular var..sanki onların ki farklı oluyo daha bi güzel geliyo bana
tubiş kocişine söle deki benimde canım ordaki tursudan istedi :toothy10: :toothy10: :toothy10:

tubis

dur bi koşu alıyımda geliyim der heralde o da  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:


bak dinle şimdi.

geçen misafirler varken bizde. herks yattı bitanesile bizimki film izlicekler tamam mı. bende az bi baktım şöle ondan sonra yattım. ya gözümün önünde nasıl turşular uçuşuyorr anlatamam. sanki tadı damağımda. bende yatakodasınday işte yatıyom kocişe mesj attım. benim canım turşu istiyo diee.. oda sen tut mutfaga git dolapta turşu ara. :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:   sonra odaya geldi dolapta turşu yok ki diyo.. evet biliyorum olmadıgını dedim. ee diyo nerden alıyım ben bu satte turşuyu dedi. bende annemgilde var dedim :ehi:.   gece saat 3. bu satte annemlere mi gidiyim diyo..  ahh ahhh dedim bebek yokkken ne vaatlerde bulunmuştun bana  aşkım sen iste ben sana fizanda olsun genede getittiririm diye dedim. nasıl gülüyoz oda da.

:toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

çok diretseydim getirirdi de o satte bende izin v :toothy10:mezdim gitmesine herkesin uyku vakti. milleti bir turşu için gece gece ayaklandırmaya ne gerek var. deeğğğmi ama  :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06:

emosum


tubis