bebeğimin karaciğerinde kist:(

Başlatan simurg01985, 13 Şubat , 2013, 14:30:10

« önceki - sonraki »

simurg01985

Arkadaşlar kızıım 15 aylık bir kaç gündür ateşleniyordu ve nedensiz yere ağlıyordu bugün doktora götürdük kayda değer bişey çıkmadı doktor idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil yaptırdık temiz çıktı utrasona sokalım dedi ve burda bebeğimin karaciğerinde kist tespit edildi doktor önemli bişey değil dedi doğuştan olabileceğini söyledi ve bebeklerde görülebileceğini söyledi.Bi kaç kez daha aralıklarla test yapılmasını istedi  kistin büyüme yapıp yapmadığını kontrol etmek için ama ben çok telaşlandım böyle bişey yaşayan veya duyan var mı?
"Bazen diyorum,otobüslerin camına başımı dayasam.Her durağa dikkatlice baksam seni görebilir miyim diye.Hiç kimseye farkettirmesem seni aradığımı.Sonra seni hiç bulamasam.Gerçekten olup olmadığından kuşku duysam.Sonra,sonra..Yanımda olsaydın anlatacak çok şeyim vardı sana.Belki de susardım saatler boyu.Konuşmam gereken hiçbir yerde konuşamadığım gibi..."

°•.ℓανιηуα.•°

canım benim çok geçmiş olsun  :'(

hiç duymadım ben ama inşallah ciddi bişi değildir. ama ciddi bişi olsaydı doktor önemli değil demezdi herhalde. bişiy olmaz sen kalbini ferah tut canım  :amin: