28 Mart , 2024, 18:35:27

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bebeğin cinsiyetini belirleyen test

Başlatan ayy, 10 Şubat , 2013, 15:54:51

« önceki - sonraki »

ayy

Kız mı Erkek mi?

Hamileliğinizin 2. ayında bebeğinizin cinsiyetini doktora gitmeden, evinizde öğrenebiliyorsunuz. Bebeğiniz kız mı yoksa erkek mi? 10 dakikada öğrenin!

Amerikalı annelerin 2006 yılından beri kullandığı 'Boy or Girl' Cinsiyet Belirleme Testi şimdi Türkiye'de. Hamileliğin 10. haftasından itibaren kullanılabilen basit bir idrar testi ile artık 10 dakika gibi kısa bir zamanda; bebeğinizin cinsiyetini, hastaneye ya da doktora gitmeden, evinizde öğrenebiliyorsunuz.

Merkezi Amerika'da bulunan Intelligender firmasının Türkiye ve Avrupa tek yetkili distribütörü Kır Pazarlama tarafından Türkiye'ye getirilen 'Boy or Girl' cinsiyet belirleme testinin tüm eczanelerde satışa sunulduğunu söyleyen Genel Müdür M.Raif Işık, cinsiyet belirleme testinin Amerika, Rusya, Avusturya, Meksika, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Ürdün, Mısır, Kuveyt, Lübnan, Katar, Suudi Arabistan, Suriye başta olmak üzere bir çok ülkede yüz binlerce anne adayı tarafından denendiğini ve başarısını kanıtladığını açıkladı.

Bebeğiniz kız mı yoksa erkek mi?

Anne adaylarının hamileliklerinin ilk haftalarında sıkça sordukları bu sorunun yanıtını öğrenmenin artık çok kolay olduğunu sözlerine ekleyen M.Raif Işık, " Hamileliğin 10. haftasınd kullanılabilen bu test evinizin rahatlığında, sağlıklı ve sadece 10 dakikada, size bebeğinizin cinsiyetini söylüyor. Amerikan Sağlık Bakanlığı, FDA, onaylı olan testimizi uygulamak diğer yöntemlere göre daha sağlıklı, pratik, güvenilir ve ucuzdur. Anne adayı testimizi temin ettikten sonra evinde eşi ve sevdikleriyle beraber sadece kendi idrarından aldığı bir örnekle hayatının en önemli anlarından birini yaşayabilmektedir" dedi.

Ne zaman kullanılabiliyor?

Hamileliğin 10. haftasında test uygulanılıyor. (hamileliğin teşhisinden 8 hafta sonra) Bir çok anne adayı bebeğinin cinsiyetini ultrason testi ile ancak hamileliğin 20. haftasında öğrenebilmektedir. Cinsiyet Belirleme Testi bu süreyi yarıya indirerek müjdeyi sevdiklerinizle hemen paylaşmanıza olanak sağlamakta. Bu teste Türkiye'de eczanelerden ulaşabilirsiniz.

http://ivillage.mynet.com/gebelik-aile/gebelik/5239-kiz-mi-erkek-mi.html


asya81

Pahali bir urun alanlarda bazi kullananlarda hatalarvermis bir urun
Bide diyor ki 20.haftada ogrenirsinis iyi bir hastanede doktorda iyiyse zaten 12.haftada
Ben bu urunu pek mantikli bulmadim

ayy

banada inandırıcılığı şüpheli geldi ama görünce paylaşmak istedim :opucuk: :opucuk:

__nil__

bunlar tr de piyasadan kaldırıldı diye bi,liyorum zira biliyorsunuz ülkemizde erkek çocuk isteği özellikle bazı bölgelerde çoğunlukta olduğuından kız oluduğunu duyarlarsa aldırırlar vs. diye yasaklamışlardı



Balböceği

Valla bende bişey duydum doğru mu yalan m bilmiyorum  :ehi:

İlişkisen sonra sağdan kalkarsan erkek soldan kalkarsan kız derlermiş  :ehi:


muhribe

onu ben şöyle biliyorum eda
ilişkiden sonra sağına yatarsan kız soluna yatarsan erkek  :dontknow:
saçma ya Allah bilir her şeyi  :amin:

Balböceği

Demek ki var öyle bişey sende bildiğine göre  :ehi:

ayy

laa ben sağıma yatıyomm hepppp ama ne erkek ne kız olmuyooo :dontknow: :dontknow: :dontknow: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

evet bencede kaldırlmışsa iyi olmuşşş :aferin: :aferin: