Mrb kızlar bende hamileyim ama kötü zamanda... Hayırlara vesile olsun inş....

Başlatan RuHGuZeLi, 19 Ocak , 2013, 13:28:33

« önceki - sonraki »

RuHGuZeLi

Eşimin askere gitmesine tam 1 ay var ve biz çocuğu ertelemiştik şimdi 5+5 günlük hamileyim.... Tam olarak ne hissedeceğimi şaşırdım... Bir yandan seviniyor bir yandan üzülüyorum... Eşim çocuğunun gelişimini göremeyecek...





♣ ђคtเςє ♣

üzülme canım ne güzel rabbim bi evlat nasip etmiş olmayan o kadr insan var ki  :sad1:

allah sabrını da verir eşinde hayırlısıyla gidip gelir inşallah  :amin:

Balböceği

Kim olsa üzülürdü  :opucuk:

Ama yimese nasip kısmet,Rabbim tamamına erdirsin  :amin:

ayy

tebrikler canım  :nazar: :nazar: :nazar:
herşeyde hayır vardır bebişin babasının yoklugunda yoldaş olucak annesine  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

EMEL 26

hayırlı olsun :nazar:
rabbim seni yalnız kalmasın diye melek göndermiş
üzülme herşeyde bir hayır vardır :flowers:
Kızlarımla hayat çok güzel💖

Aşkk

üzülürsün tabi ama sevinmelisin bence de bebeğin sana yoldaş olacak ve emin ol o zaman zamanın nasıl geçtiğini anlamaycaksın  :opucuk:

elfo

senin adına çok sevindim çünkü uzun zamandır bekleyenlerdendin. Rabbim bu vakte kadar erteleyip şimdi gönderdiyse vardır bir sebebi  :icon_thumright: hiç kafanızı yormayın eşin kısa dönem mi yapacak uzun dönem mi?
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



nazlıyarim

hayırlı olsun canım sağlıklı bi gebelik dönemi diliyorum sana.şöyle düşün ya eşin deniz subayı olsaydı eşini hamile bırakıp 2 yıl sonra yurtdışı görevinden  gelenler var.
BENİM HALA UMUDUM VAR...

destina06


hümeyra_t_e

hayırlı olsun canım kısa dönem mi yapıcak öyleyse son aylarında yanında olur üzülme.benim eşimde gtcek bu ay dilekçe vercek hemde uzun dönem of

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

herseyde vardir bi hayir olsun sen esinin yolunu tek beklemiceksin bebeginlen beklersin zaman su gibi gecer  :opucuk: insallah sorunsuz sagliklan kavusursun bebisine  :amin: :amin:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

esracım


RuHGuZeLi

herkeze teşekkür ediyorum ... Malesef uzun dönem yapıcak eşim 15 ay yani  :y25:  Bebeğimle tek başımıza kalıcaz belli bir müddet .... Ailem farklı bir yerde ben başka bir yerde... Sadece eşimin ailesi var yanımda... Onlarda yaşlı insanlar. Nasıl olucak hiç bilmiyorum  :y25:





Aşkk

hiç üzülme Allah yardımcın olsun inş  :amin:

bebişinin zamanlaması harika bak şükretmelisin :opucuk:

asya81

İyi tarafindan bak bebeginin gelisimi haftasi ayi derken bakmisin bitmis askerlik.bebek dogduktan sonra gitse daha mi iyi olurdu sence dusun.ay farkettiriyor bebekte gelecek babasini tanimycak.o daha kotu.