Mide bulantisi ilaçları

Başlatan niles1983, 11 Aralık , 2012, 12:33:28

« önceki - sonraki »

niles1983

Kızlar içtiğim mide bulantisi ilaçlarından fayda görmüyorum doktor vermediği sürece hiç bı ilaç içmedim her gittiğimde ilacı değiştirdik :( dramamine - metpamit - premesis - zofer <<< bunları kullandım o da yetmedi serum yedim o da fayda etmedi hemde hiç hiç hicccc içlerinde gene en iyisi zofer cikti ama genede bulaniyo hiç bisey yiyemiyorum parfüm kokusuna bile tahammülüm yok nasıl geçecek bilmiyorum sürekli midem azimda yazarken bile bulanıyorum  :crybaby2:

Sizin fayda gördüğünüz bı ilaç varmı ?????????????????
Rüzgar Emir'im güzel oğlum seni kuçağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz...

muhribe

canım 12. haftaya kadar sabret
sonra azalacak bulantılar
hem bulantıların olması bebeğin sağlıklı olduğuna işaret
böyle düşün sabretmek kolay olur
doktorum bana da yazdı bulantı ilaçları ama ben içmedim
zararı olmazdı bebeğe ama yine de içime sinmedi
ben tuzlu kraker ve naneli şekerlerden fayda gördüm  :icon_thumright:

°•.ℓανιηуα.•°

canım aynen betülün dediği gibi mide bulantısı sağlıklı olduğuna işaret.

ben de çok çekmiştim mide bulantılarından ama ilaç içmeye gönlüm razı gelmemişti.

içme derim. sonuçta ilaç yani..



öykükıvanç

canım geçmiş olsun. önerebileceğim bir ilaç yok canım bende 1 ay kullandım ilaç geçen hafta bıraktım. benimde sürekli bulantım oluyordu ilacın pek paydasını görmedim. heleki akşam yemek yiyemiyordum. o kokulara karşı hassasiyet bende de vardı. hamilelikte normal. biraz dişini sık canım geçecek benim çok şükür geçmeye başladı bulantıların sıklığı azaldı. bende kusma da oluyordu. 3 ayım için son iki haftanın içindeyim bende. 3. aydan sonra genelde geçermiş ya bakalım doğru mu? ama dediğim gibi sabret uyuyup unutmaya çalış. ben işteyken pek fark etmiyordum bulantılarımı ama evde dediğim gibi kendimle başbaşa kalınca ortaya çıkıyordu. oyalanacak birşeyler bul. bir de limon yedim sürekli sanki tuzlu tuzlu beni rahatlatıyordu canım. sonu güzel olan birşey için sabredeceğiz işte. hem bulantı falan olması sağlıklı gebelik derler bu bana umut oldu. doğru olduğunda da inanıyorum. bir arkadaşımın doğru düzgün bulantısı yoktu maalesef 3 aylık bebeğini kaybetti. o yüzden olumlu tarafından bak. çözüm istersen maalesef pek önereceğim birşey yok :-)

niles1983

Tskrler kızlar 1ay daha sabredecez artık .. İnşallah gecer ya inşallah biter 3 ay sonra
Rüzgar Emir'im güzel oğlum seni kuçağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz...

SeliN59

hamileliğimin ilk haftalarından itibaren mide bulantısı çekiyorum öyleki kaybettiğim kiloları bile daha yeni aldım 23 haftayı doldurdum hala midem bulanır 2 gün iyiysem 3. gün geri başlıyo bulantılar hiç bir şey yiyemiyoum kansız kalmışım demir hapı verdi doktor ama kaç defa mide bulantısı ilacı istediysem ısrarla vermedi çocuğun gelişimini etkiliyormuş hatta doktorumdan habersiz içecek oldum geçen eltimden mide bulantısı ilacı ismi aldım oda yeni doğum yaptıydı zofer kullanmış o iyi gelmiş eşim gitti sağlık ocağındaki aile hekimimize yazdırmaya doktor yazmamış bu ilacı kanser hastalarına veriyoruz  kullanmasın dayanmaya çalışsın demiş   :dontknow: kısacası hiç bir ilaç içmeden bu günlere geldim inşallah senin bulantında benimkide en kısa zamanda geçer

^^MUCİZEMMM^^

slm canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun:)konuyu görünce yazmak istedim bende 13.haftamdayım tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.gebeliğimin 5.hafasından beri çekiyorum ama ne çekmek yemek yemeyi  özladim 12.hafta geçer dediler bende tam tersi arttı geçen hafta ölü gibiydim.ben çareyi gece yatmadan dramamineyi içip öyle yatmakta buldum.bi akşam önce içmeyeyim dedim dün ölü gibiydim dün akşam içip yattım bugün iyiyim çok şükür.sabah kusarsam gün boyu kusuyorum bide idrarımda bol bakteri çıktı vede kum döküyomuşum günde 2 ltre su içmem gerek ama bulanırken ne mümkün su içmek midem şişiyo sonra fışkırarak çıkarıyorum suyu.gerçekten çok zor çeken bilir kokulara karşıda aynı şekildeyim temiz çamaşır giyerken dahi bulanıyo dayanmaya çalışıyorum inşallah geçer ve normal hayatımıza döneriz en kısa zamanda.. :amin: