TEDAVİYE BAŞLAMADAN

Başlatan destina06, 05 Aralık , 2012, 13:00:36

« önceki - sonraki »

destina06

Arkadaşlar bunları diğer sitelerden buldum


750 gr. medine hurması
100 gr polen
200 gr bal
100 gr ceviz
200 gr badem
100 gr güneşte kurutulmuş salatalık çekirdeği
500 ml süt

hepsi ayrı ayrı çekilecek , hurma çekilemiyor , küçük küçük doğrayın çekirdeklerini çıkardıktan sonra .. hepini koyun bir tencereye , tahta kaşık yardımıyla karıştırın , kaynayıp macun kıvamına gelinceye kadar ara ara karıştırın .. siz ve eşiniz sizin regl olduğunuz günden itibaren yumurta toplama gününe kadar ( o gün sabah dahil ) yiyin 1 er yemek kaşığı sabah-akşam .. ama yine tahta kaşık kullanın yerken , kesinlikle metal değmeyecek .. sizin yumurta kalitenizin eşinizin sperm kalitesini arttırdığı söyleniyor ve bu karışımı uygulayıp da hamile kalmayan yok bildiğim .. bana bu karışımın tarifini veren kişi ilk denemesinde ikizlerini aldı kucağına mesela

destina06

05 Aralık , 2012, 13:01:39 #1 Son düzenlenme: 05 Aralık , 2012, 13:04:28 destina06
30-35 tane karanfil ,
1 dolu yemek kaşığı Keten tohumu,
1 dolu yemek kaşığı Tarçın
1 dolu yemek kaşığı Çörekotu

Keten tohumu, Tarçın, Karanfil, Çörekotu hepsini ezip incecik un haline getiriyorsun içine bal katıyorsun kopkoyu bir harç oluyor. Her sabah 1 kaşık yiyorsun. Transfer gününe kadar. Böyleymiş tarif inşallah işinize yarar. Ben transferden sonra 2-3 gün daha yedim bebişler güçlü olsun tutunsun diye...

aç karnınaymış adetin 1. günü başlanıp transfer zamanına kadar

nazlıyarim

şulecim tedaviye mi başladın canım
BENİM HALA UMUDUM VAR...

destina06

yok canım henüz değil düşünürüz bir dahaki aya nasipse

nazlıyarim

inşallah allahım gönderir bebişlerini şimdiden hayırlı olsun.sana bişi sorcam tüp bebek tedavinden sonra adetine 7 gün kala çok sancıların oldu benim kasıklarım fırlayacak sanki ayakta kalınca sancıdan bayılacakmış gibi oluyorum :-[ ütü yapıyım dedim sancıdan belimden terler süzüldü  :sad1:
BENİM HALA UMUDUM VAR...

destina06

canım benim öyle bir şey olmadı aksine adam akıllı adetlerim düzenli bile olmadı ilk iki ay doktora gittiğimde kist olmuş dedi :dontknow: doğum kontrol hapı kullanmıştım bir ay

nazlıyarim

bende hiç kontrole gitmedim ki adet olunca kontrole gideyim bari teşekkür ederim canım.yeni yıla bebişlerinle girersin inşallah  :amin:
BENİM HALA UMUDUM VAR...

destina06

inşallah canancım 2013 bizim yılımız olsun ve ne kadar bekleyen anne adayı varsa hepsi hamiş olsun :amin: :amin: :amin: :amin:

nazlıyarim

Alıntı yapılan: destina06 - 05 Aralık , 2012, 14:44:16
inşallah canancım 2013 bizim yılımız olsun ve ne kadar bekleyen anne adayı varsa hepsi hamiş olsun :amin: :amin: :amin: :amin:
:amin:  :amin: inşallah 
BENİM HALA UMUDUM VAR...

ayy

şulem canım nasılsın.bunları yerken druna sordunmu.bende kürler denedim de ama tedavi sürecinde değil ..hani bidolu şey kullancaz ya bide bunları yersek bişey olmasın.gerci sen denemişsin ama yinede merak ettim dr un  bişey dedimi diye...
kızlar hepimizin tedavisi pozitif olur inşallah.ve tüm hamiş olmayı bekleyen arkadaşlarımızda pozitifi görür inşallah :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

destina06

canım ben denemedim bunları başka bi siteden buldum  :dontknow: o kullanan sormuş doktoru bir şey olmaz demiş :dontknow:

ayy

anladım şulecim saolasın rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :opucuk: :opucuk: