28 Nisan , 2024, 20:08:09

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


BAL BÖCEĞİM CAN MUSTAFAMM

Başlatan pearl1453, 09 Şubat , 2007, 20:16:19

« önceki - sonraki »

ÇİTLENBİK

amanda aman mustafamız babişkosu yokken evin erkeğide olurmuş baksen şu işe annesinede arkadaş tabi.
yeyim ben seni..


pearl1453

  evet sonunda gelebildik.üstüste misafirlerim vardı.onlar  varken fırsat bulamadım.perşembe günü yürüyüşe çıktık dr teyzemize uğradık. dr mustafama adam olmuş bu ya dedi öptü sevdi birlikte kameraya çekildiler falan. çıkışta yürürken rüzgar çarptı sanırım mustafam o gece öksürmeye başladı. cuma dr amcasına götürdük soğuk almış dedi yapacak birşey yokmuş dikkat ederek ve bitki çaylarıyla geçirebilirmişiz çok minik olduğundan.ayrıca pazar günü kahvaltıya gittik o gece sabaha kadar ağladı eşimle telef olduk walla sağolsun eşim olmasaydı napardım bilmem.mustafam ağlar ben ağlarım sabahı ettik sonunda dr amcasını aradık spazm çözücü bir fitil tavsiye etti fitili alınca rahatladı yavrum.gazını çıkaramayınca kusuyor ayrıca.dün hep nane limon verdim. maşallah bugün daha iyi.artık bizimle sohbet ediyor:))
   kuzu pirzolamızıda biz öpüyoruz :opucuk: :opucuk:
   çitlenbik evet evimin küçük erkeği benim zaten babasının küçültülmüş fotokopisi gibi vekalet etmesi dahada kolay babasına:))

  akşama yine misafirim var evi süpürüyorum artık kaçayım hepinizi öptk :opucuk: :opucuk: :love9:

TUBAMETE

çok geçmiş olsun minik mustfaya biranönce iyileşir inşallah...

pearl1453

  teşekkürler canım mustafam şimdi daha iyi şükür.ama artık gündüzleri pek uyumuyor.her yeni gün yeni bir alışkanlık kazanıyor bebetom.salı aşımız var. ama hafif öksürüğümüzde var dr amcamıza sorayım bakalım ne diyecek. ay evde yatılı misafirim var eltimler gelmiş ben yine kaçıyorum

jbdun

boncuk mustafaya geçmiş olsun,daha iyi olduğuna sevindim canım ;)

Almiş'inAnniş'i


Ardaömür(Arzu)

Sayfanız hayırlı olsun Mustafacık sana hep mutluluk getirsin yüzünü güldürsün  :k06:



pearl1453

  merhabalar
ARZUCUM canım iyi dileklerin için teşekkürler ne güzel bir temenni allah hepimizin evladınlan yüzlerimizi güldürsün sayfamıza hoş geldiniz
SAFAKRAZİ teşekkürler ediyoruz
JBDUN SAĞOLASIN. Şükürler olsun daha iyi maşallahh.tatlı böceğim benimle konuşuyor aguuu aguuu guu buu sürekli anlatıyor bende cevap veriyorum .sabahları başımı çevirip oğlumu görünce günaydıın diyorum bana gülücüklerle karşılık veriyor  maşallah.ayy bir oynaşma faslımız oluyor mest oluyorummm.öksürüğümüz yok denecek kadar azaldı şükür.ama dr amcası bugün aşı olmamıza izin vermedi 10 kadar sonra olsun iyice geçsin soğuk algınlığı deyince bu hafta aşımızı olmadık işte böylee....zatürre(pnomökok)aşısını yaptıracağız dr amcasına herhalde mart ortalarında yapılacak bakalım artık neyse ben kaçtım hepinize sevgilerimizi yolluyoruzz :love9: :love9: :love2: :love9: :love9:

yavrukartal

geçmiş olsun mustafa bebişe sayfası nice sevinçli ilklerle dolup taşsın inşallah

Lily Wonka

Bal böceği Can Mustafa'nın fotoğraflarına bakçektik kızımla ama??? :honk:  (:tongue3:)

Annesi,
Rabbim tatlı oğluşuna bir ömür boyu sağlık versin inşallah....:love2:




zerguvan


estim

 :k06: ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN  :flowers:

yeşilim

mustafanın annesi nerelerdesiniz??? öptük  :opucuk:





jbdun

boncuk mustafa ve annesiiii nerelerdesiniz :director: