10 Nisan , 2024, 09:30:20

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Güzellik muhabbeti

Başlatan neşe, 17 Temmuz , 2008, 02:06:36

« önceki - sonraki »

emosum

bende işe gittiğim zamanlar makyaj yapıyoum ama hamilelikte kendimi tamamen bıraktım yapmak gelmiyo içimden evde oldugum için sürekli gereksiz buluyorum daha dogrusu üşeniyorum yapmaya
simdi sadece dısarı cıktıgımda yapıyorum ;)

neşe

17 Temmuz , 2008, 21:00:20 #16 Son düzenlenme: 17 Temmuz , 2008, 21:09:55 neşe
  :nazar: :nazar: wowwwwwww   işte bu resim süperrrrrrrr  ösgeeeeee  :nazar: :nazar:
                          :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
her kadın güzeldir ama bakımlı kadın çok güzeldir. http://shopbeauty.tr.gg

neşe

emosum evde olmanın tadını çıkar tabi ki. cildimizin dinlenmeye de ihtiyacı var.
ama tabi ki arada sırada boyanıp oyanmak da süper moral olmuyor değil :)
her kadın güzeldir ama bakımlı kadın çok güzeldir. http://shopbeauty.tr.gg

emosum

evet canım bu sayede dinlendi cildim de sacımda ;)

ama tabi bakımlı olmak daha ii  insan kendini iyi hissediyo ozaman

oozge

Alıntı yapılan: neşe - 17 Temmuz , 2008, 21:00:20
  :nazar: :nazar: wowwwwwww   işte bu resim süperrrrrrrr  ösgeeeeee  :nazar: :nazar:
                          :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:



saolll neşecimmm cok teşekkur ederım begenmene cok sevındımm :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
:opucuk: :love3:



duru boncuk

meraba neşecim sayfan hayırlı olsun ben tam bir makyaj özürlüyüm aslında hep istemişimdir şöyle güzel güzel yapım ama elimden gelmiyo beceremiyorum tenime ne uyar hangi renkler daha iyi gider bu konularda hiç bilgim yok sonra bide maskara olmak var insanların içinde o yüzden hep çekinirim makyaj yapmaya ki zeynep duru doğduktan sonra gözlerime sürerdim artık o bile hayal oldu doğrusu ama şu aralar yine çok istiyorum bakımlı olum şıkır şıkır olum diye sonuçta evli olduğumuzu ve erkeklerin bakımlı kadınlardan hoşlandıklarını unutmamak gerekir diye düünüyorum  :icon_thumright: :icon_thumright:neyse canım ben burayı takip edim biraz belki banada bişey bulaşır hem kullandığınız ürünleri yada uyumlu renkleri yazarsanız bana çok yardımcı olmuş olursunuz  :opucuk: :opucuk:

neşe

19 Temmuz , 2008, 11:16:11 #21 Son düzenlenme: 19 Temmuz , 2008, 11:26:39 neşe
özgül-duru  cum, sayfaya hoşgeldin canım.

makyajlı olmak daha doğrusu kendi sevdiğimiz şekilde biraz daha farklı renklerde olmak her hatun kişinin sevdiği birşeydir diye düşünüyorum:) ancak bunun da elbette farklılıkları var. herkes kendi yaşantısına ya da makyajı olarak bulunduğu konumlara, ortamlara göre yapıyor seçimini. buna dikkat edilmediğinde sonuçlar pek de içaçıcı olamıyor diye düşünüyorum.

makyaj gün içerisinde gideceğimiz yere, karşılaşacağımız kişilere, o makyajlı hal ile bulunacağımız süreye göre bile değişiklikler gösteren bir olay. öncelikle bunlara karar verip ona göre oturmak gerekiyor makyaj yapmaya. sonrası zaten bir şekilde geliyor canım.

kullanılan ürünler ve renkler ise bütçeye ve dediğim gibi kullanım yerine ve fakat en önemlisi de cildimizin türüne ve renklerimize göre değişiyor.

makyaj da iki trend var. bir görüş diyor ki, makyaj, giydiğimiz renge göre  , diğer görüş ise, cilt ve göz, saç rengimize yapılmalı.  bu kişisel tercihe bırakılabilir desem de, kişisel görüş ve deneyimlere dayanarak diyorum ki, giysilerimizden çok cilt , göz ve saç rengine göre makyaj yapma  daha doğal duruyor yüzde.

renk kullanımıyla ilgili genel olarak birşeyler yazabilirim sana ama bana göz rengini, ten rengini ve saç rengini yazar isen daha geniş aydınlatabilirim seni canım.
hep güzel kalalım, sevgiyle kalalım. :)
her kadın güzeldir ama bakımlı kadın çok güzeldir. http://shopbeauty.tr.gg

Organik_Seker

Neşe'cim merhaba ben dilek :) Sana sorum şu olacak takma kırpıklerın kalıcıları oluyormu mesela 1 ay, yada yuzumu yıkamasam 1 ay dayanırmı :) Şaka bı yanada oluomu cidden sanırım bırılerınden duymustum kalıcısı var dıe

Saygılar  :opucuk:

Nazar duası
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ

Organik_Seker

Ha buarada süper bi sayfa acmıssın ellerine sağlık :)

Nazar duası
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ

neşe

21 Temmuz , 2008, 12:42:30 #24 Son düzenlenme: 22 Temmuz , 2008, 01:35:57 neşe
Alıntı yapılan: Organik_Seker - 20 Temmuz , 2008, 13:08:35
Neşe'cim merhaba ben dilek :) Sana sorum şu olacak takma kırpıklerın kalıcıları oluyormu mesela 1 ay, yada yuzumu yıkamasam 1 ay dayanırmı :) Şaka bı yanada oluomu cidden sanırım bırılerınden duymustum kalıcısı var dıe

Saygılar  :opucuk:

merhaba dilek . teşekkürler beğenin için.
takma kirpiklerin daha uzun süreli olanı var olsa bile asla önerilen birşey değil; zira biliyorsun ki onları yapıştırmak için kullanılan kimyasallar göze ilerde büyük zararlar verebilir. boşver yani:)
madem takma kirpik seviyorsun sana bir link veriyim. hiç bu kadar çeşitli takma kirpik görmemiş olabilirsin. ilginç bir sayfa.
http://www.mydivascloset.com/fakeeyelashes.html
sevgiler canım.
her kadın güzeldir ama bakımlı kadın çok güzeldir. http://shopbeauty.tr.gg

Balböceği

bende yapiyorum ama fazla degil  :ehi: :ehi:

βαlκιz

ben bi göz makyajı yaparım yüzüme hiçbişey sürmem sabun dahi sürmem suyla yıkarımm sadece ama çok özel durumlar olursa bi allık bi ruj okadar  :)
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

Balböceği

aynen yeri gelir hic kullanmam aman beni alan almis gerisini napim kocam icin suslenirim ben :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

мiŁenα.

ben makyaj nadir yapıyorum bu sıralr normalde ewde bılem yapardım ama sımdı vakıt bulamıyom :y25:


:love9: :love7: :love9:


Darknesssoul

Kızlar selam :)
Oriflame güzellik danışmanıyım.Üyeliklerin kısa bir süre için 20 tl yerine 1 tl ile yapıldığını duyurmak için yazdım.Üye olan ya da üye olmak isteyenler ulaşabilirler.Her türlü sorularınızı cevaplayabilirim.

Üyelikle sahip olabileceğiniz çok güzel indirimler mevcut.Biliyorsunuzdur ki bir çok ürünü bitkisel kaynaklı.Cildinin hassas olduğunu söyleyenler ve kullanmaktan korkanlar varsa, ki muhakkak vardır; cildinize en uygun ürünleri ve bilgilendirmeyi birebir görüşüp yapabiliyoruz.Toplantılarımızda ücretsiz cilt bakımları yapabiliyoruz.Oturduğunuz yerden para kazanıp ürünlerimizi de çok daha ucuza alabiliyorsunuz.Belirli bir seviyeye geldikten sonra maaşa bağlanıyorsunuz.Satış yapmasanız da hesabınıza paranız yatıyor.Oldukça kolay bir iş.Mesleğini bırakıp bu işi yapanlar tanıyorum.Çok yüklü bir miktar para kazanılabiliyor.Denemeye değer bence.Cevap yazmanız yeterli bir kaç bilgiyle danışmanınız olup üyeliğinizi yapabilirim.

Hiçbir zorunluluk yok.Satış yapamasanız, yapmasanız da kaybedecek bir şeyiniz yok.Fakat satış yaptığınızda bir çok şey kazanabiliyorsunuz.

Bol kazançlı, güzel günler hepinize  :flowers: