28 Mart , 2024, 15:03:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Hamile giyim nasıl olmalıdır

Başlatan nevrinsarezar, 22 Kasım , 2012, 11:23:00

« önceki - sonraki »

nevrinsarezar

Hamile giyim nasıl olmalıdır

           Kadınlar hamilelik dönemlerinde vücut ölçülerinin hızlı bir şekilde değiştiği için giyimlerinde de  bu sürece uygun
hamile giyim kıyafetler giymesi gerekmektedir. Hamile bayanlar günün büyük kısmını evde geçtiği için hamile-lohusa pijamalar kadınların imdadına yetişiyor, tabi anne adaylarının rahat bir gece geçirebilmeleri için iç giyim firmaları birbirinden güzel renk ve desenleriyle hamile-lohusa gecelik modelleri tasarlamışlar.



           Gebelik süresince dış giyim ve görünüş kadar bebeğin ve annenin sağlığı ve rahatlığı için giyilen iç çamaşırıda büyük bir önem taşımaktadır. Uzmanlar tarafından hamilelik boyunca pamuklu ve rahat hamile külot ve hamile-lohusa atlet kullanımı önelirilmektedir, özellikle naylon ve sentetik kumaşlardan kaçılması uzmanların tavsiyesidir.



           Gebeliğin ilk ayından itibaren en çok değişime uğrayan bölge göğüslerdir. Hamilelik boyunca 2 bedene kadar büyüyebilen memelerde kalın askılı, esnek kumaşlı pamuk sütyen kullanımı önerilmekle beraber doğum sonrası süreçte emzirme süresince rahat kullanımı bakımından ön tarafından çıtçıtl kapak bulunan lohusa sütyeni önerilmektedir.







°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

valla ben evdeyken esimin esyalarini giyerdim rahat genis olurdu tabi son ayimda olmadi o baska  :ehi: :ehi: disardaykende hamile pantolon üstüne tunik yada hamile t-shirti giyerdim  :-*
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

sukeyna

Aa benim pijama takimim hastane icin aldım artış marka ve mükemmel bir model hele sabahlığı resimdekinden çok daha güzel  :love7: