21 Mayıs , 2024, 03:07:43

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


hamileyimm :)))

Başlatan ♣ ђคtเςє ♣, 12 Kasım , 2012, 17:22:41

« önceki - sonraki »

meleğimi istiyorum

hiç kendi sıkma hayatım bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallah bırak işin gücün kalsın kendini bunalıma sokma yoksa bebeğide etkiler güzel düşün güzel olsun bizede dua etmeyi unutma ama:)

♣ ђคtเςє ♣

allah razı olsun canım inşallah allah nasip etsin sanada . çevremde bikaç kişi var öyle bi konuşuyolar kı sanki bebek boşlukta duruyo heran düşücek gibi sinirim bozuluo artk

öykükıvanç

canım bende senin durumundayım bebeğim 7 haftalık. her tuvalete girdiğimde birşey olacak diye korkuyorum. tabi böyle çok sakınmıyorum kendimi. ama hani bu aylar riskli ya aklımdan atamıyorum birşey olursa diye. ağır iş yapma ve fazla ayakta kalma. 3-3,5 ayı bir atlatalım. gerisine Allah Kerim. içini ferah tutmaya bak yinede

ORNA

malesef o korku bendede var her lavaboya gittiğimde korku sarıyo ilk gebeliğimde yaşadıklarım aklıma geliyo sonrada kendimi teselli ediyorum birşey olacagı varsa olur allah hayırlısını nasip etsin  :amin: :amin: inşallah bu gebeliğimde herşey yolunda gider kucagıma aldıgım günleride görürüm  :amin: :amin:

nisan rüzgar

kızlarrrrr hiç korkmayınnnn allaha emanet bende öyleydim 3ayı bi atlatın hayırlısyla böyle hissetmiceksiniz zamanda gecicek hızla :D merak etmeyin ilk haftalar böyle hissetmeniz normal kendinizi yormayın yeter  :opucuk: