12.11.12 transfer sonucum

Başlatan nazlıyarim, 11 Kasım , 2012, 20:41:05

« önceki - sonraki »

melek100lü

Alıntı yapılan: nazlıyarim - 12 Kasım , 2012, 17:03:01
güzel yürekli arkadaşlarım yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allahım hepinizden razı olsun.sonucumu aldım kocaman bi sıfır olmadı nasip kısmet değilmiş.kan verincede hemen adet oldum zaten.hep dualarımdasınız rabbim benden daha çok isteyen yıllardır çocuk hasretiyle yanan arkadaşlarıma tez zamanda evlat nasip eylesin inşallah  :amin: ben sonucumu alınca kendimi hazırlamışım ya negatife fakat eşimin rengi kaçtı gıgı çıkmadı bi kelime edemedi ya en çok ona üzüldüm :y25: bir yandanda rabbime şükür ettim eşim yanımda sağ ve sağlıklı diye  :nazar: hepinizi öpüyorum  :opucuk:

RABBİM  ENKISA ZAMANDA SENİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

İSTEYEN DİLEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMINDA İNŞALLAH TEZ VAKİTTE GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ  :amin: :amin:

esracım

Arkadaşım inşallah Rabbim en kısa zamanda bu yolda yüzünü güldürür  :opucuk: :opucuk:  :amin: :amin: :amin: Asla pes etme her şeyin bir zamanı var ve senin nazlı bebeğinde o zamanı bekliyor.

mutluluk

CANIM ARKADAŞIM ÜZÜLME DİYCEM AMA İNSANIN İÇİ YANIYOR ÇOK İYİ ANLIYORUM SENİ HELE BİRDE O EŞİNİN SANA BAKAN MERAKLI BAKIŞLARI,HEYECANI,SONUÇ NE DER GİBİ BEKLEYİŞİ İNSANI YİYİP BİTİRİYOR BEN BUNU 3,5 YILDIR YAŞIYORUM. :crybaby2: AMA HAYIRLISI DİYELİM VARDIR BİR HİKMETİ RABBİM EŞLERİMİZLE BERABER MUTLULUKLA HUZURLA  BÜYÜTECEK BEBEKLER NASİP ETSİN İNŞ. :amin:

burcum

hayırlısı böyleymiş canım hiç sıkma canını üzülme ALLAH hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana :amin: :amin: :amin: :amin:

elfo

duayı hiç elden bırakma canım. bugün değilse yarın inş. olacaktır. Rabbim elini inş. boş çevirmeyecektir. şu yaşadıklarını hatırlamayacağın kadar güzel günler gelsin inşaAllah  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



nazlıyarim

birgünü atlatınca canlarım tüp bebek yaptırdığımı bile unutmuştumki az önce babamın sonucu negative olduğunu öğrenince ağlamasıyla yıkılmış durumdayım  :y25: kendimi teselli etmeye pek bi fırsatım olmadı büyükleri teselli etmekten,keşke söylemeseydik diye düşündüm ama hayırlı dualarınıda almadan bu yola çıkmak istemedik.ya rabbim inşallah daha fazla bekletmezsin benim ve evlat isteyen arkadaşlarımın yuvalarını şenlendir....
BENİM HALA UMUDUM VAR...

°•.ℓανιηуα.•°

üzülme arkadaşım.. inanki 3 yıldır burda ne hikayeler gördüm. herkes Allahın izniyle aldı bebişlerine kollarına.

bir gün sen de yazarsın hamileyim diye.  :amin:

Rabbim sağlıklısını,hayırlısını versin de... ne zaman olursa olsun...

içini ferah tut. bak hiç düşünmediğin kafana takmadığın zaman hamile kalırsın  :amin:



nazlıyarim

Alıntı yapılan: °•. °•.ℓανιηуα.•° .•° - 13 Kasım , 2012, 13:54:27
üzülme arkadaşım.. inanki 3 yıldır burda ne hikayeler gördüm. herkes Allahın izniyle aldı bebişlerine kollarına.

bir gün sen de yazarsın hamileyim diye.  :amin:

Rabbim sağlıklısını,hayırlısını versin de... ne zaman olursa olsun...

içini ferah tut. bak hiç düşünmediğin kafana takmadığın zaman hamile kalırsın  :amin:

inşallah :)) canım bizlerde o mucizeleri yaşamak istiyoruz hayırlar yaz rabbim hayırlar görelim inşallah
BENİM HALA UMUDUM VAR...

bhrssyy

canım ablacım Rabbım olmayacak seyın hayalını kurdurmazmıs ınsana bende butun arkadaslarım gıbı ınanıyorumkı melegın bırgun gelıcek ve sen bunların hıcbırını hatırlamayacaksın bıle benım burda bı komsum var onlarda kac kez denedıler tup bebek ama olmadı su an ucuncuye hamıle hemde tedavısız ucude.bende eger tutmazsa ne yaparız bu son sansımız dıyordum ama Rabbım herseyın hayırlısını bılır belkıde senınde tedavı olmadan gelıcek melegın bılıyorum su an senı tesellı edebılecek bunu unutturacak kadar soylenebılcek bır söz yok ama yanında oldugumuzu unutma senınde soyledıgın gıbı en azından sukurkı esın en buyuk destekcın yanında ve saglıgınız yerınde hakkında hayırlısı olsun ınsallah sana hep dua edıyorum ve edıcemde Mevla hayırlara cıkarsın saglıklı bebısler nasıp etsın tez vakıtte ınsallah  :amin: :amin: :amin: :amin: :opucuk: :opucuk:




kuzucuk

canım seni en iyi anlayanlardan biriyim :y25: ne diim  ümidimizi ve duayı bırakmıcaz vardır bunda da bir hikmet inş en kısa hayırlı zamanda Rabbim üzüntünü sevince çevirir ,nazlı bebeğin göbüşünü,hayatını doldurur canım herşey gönlünce olur inşallah  :amin:  :amin:  :amin:

nazlıyarim

çok teşekkürler kızlar yanımda olmanız bana pozitif enerji oldu allahıma şükürler olsun keyfim yerinde :) yanlız 9 gün boyunca adet oldum o beni biraz halsiz düşürdü 4gün adet gören ben bir ilk yaşadım.tüp bebek tedavisi için  bir daha denemeyi düşünmüyoruz rabbimin kısmet ettiği zamanı bekliyorum...inşallah sizlerin tedavileri pozitifle sonuçlanır  :amin: hepinize kocaman  :opucuk:
BENİM HALA UMUDUM VAR...