28 Mart , 2024, 23:02:03

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kız Arkadaşa Yılbaşı Hediyeleri

Başlatan neslihanyare, 08 Kasım , 2012, 16:33:46

« önceki - sonraki »

neslihanyare

Son derece çapkın olan abinin kızlarla olan ilişkisini merak eden kardeşi bir gün abisinin telefonda konuşmasına kulak misafiri olmuş.. Abisi bir kızla buluşacakmış.. Bunu duyan kardeş hemen abisinden evvel davranıp onun arabasının bagajına binmiş ve pusuya yatmış.. Sonra abisi kızla buluşacağı randevu yerine gelmiş.. Kızı arabayla şehrin 20 30 km uzaklığındaki bir yere götürmüş ve abisi kıza sormuş; - Söyle bakalım evet mi, hayır mı? - Sana evet mi hayır mı diye sordum söyle? - Son kez soruyorum evet mi, hayır mı? - Hayır demiş kız. Bu olumsuz yanıtı alan abisi çok kızmış kızı arabadan indirmiş ve şimdi şehre yürüyerek gitte aklın başına gelsin demiş.. Kızda ortada öylece kalakalmış. Bunları duyan bagajdaki kardeşte ertesi gün komşunun küçük kızını bisikletinin önüne bindirerek 1–2 km uzaklıktaki bir yere götürmüş.. Ve abisi gibi kıza sormuş; - Söyle bakalım evet mi hayır mı? - Sana evet mi, hayır mı dedim söylee? - Son kez soruyorum evet mi, hayır mı? - Evet demiş kız. Bizimki biraz düşünmüş düşünmüş; - Bisikleti sen al, ben şehre kadar yürüyeyim de aklım başına gelsin.



Kız arkadaşınıza hediye ettiğiniz seçeneklerde hep uygulanmış şeylerdir aslında. Biraz daha farklılaşmak gerekir aşkta kanımca. Orta yolu bulmaktansa karşıdaki bayanı memnun etmek daha önemlidir duruma bakılırsa. Yani " Benim dediğim olacak." mantığından sıyrılıp. " Sevgilimin beğeneceği bir şey olsun." diyebilmelisiniz. Asıl fedâkarlıkta bu değil mi zaten?

Kız Arkadaşa Özel Yılbaşı Hediyeleri



Siz ne kadar kız arkadaşınıza fazlaca takıp takıştırdığı için kızsanız da bu kızgınlığınız karşısında yaşayacağı kırgınlığı gene ona aksesuarlar alarak dindirebilirsiniz.



Çıkmaz bir sokağa giriyor bu böylece. En iyisi siz kendi zevkinize göre aksesuarlar takmasına sebep olun ne dersiniz? Bizce hiçte fena bir fikir değil..



Bir bayanın karakterini yansıtan en önemli eşyası da cüzdanıdır. Sevgilinize yılbaşı hediyesi olarak bu şık cüzdanı hediye etmeye var mısınız? Hiçbir bayanın bu cüzdana hayır diyeceğini sanmıyoruz.



Topuklu ayakkabı bir bayanın asaletine asalet katacak tek eşyadır. Ve kız arkadaşınızın da topuklu ayakkabı koleksiyonu varsa çok şanslısınız. Çünkü " Aman bakalım bu sene ne hediye almaya karar vereceğim? " ya da " Bu sene yine hangi seçenekler arasında kalacağım? " diye endişelenmenize gerek kalmayacak. :)



Sevimli bir hediye almak isteyenler bu pandayı çok beğenecek. Aman da aman bakın kuyruğu bile var. Kız arkadaşınız hayran olacağı bir seçenekle daha karşılaşacak gibi duruyor.



 



Ta ta taaam! İşte bir topuklu ayakkabı klasiğiyle tekrardan birlikteyiz. Simli tasarımıyla göz büyüleyecek güzelliğe sahip bu ayakkabıya sevgilinizin hayranlığı daha da büyük olacak





Tü tü tüü maaşAllah aşkınıza diyelim ilk önce..



Güzelliğine kimsenin el süremeyeceği kız arkadaşınıza bu nazar boncuklu bilekliği hediye etme fikri bizce bir erkeğin düşünebileceği en mantıklı sonuç. Peki madem kız arkadaşınıza size tüyo verdiğimizi çıtlatmayız.





Bir bayanı bayan yapan göz kamaştıran aksesuarlarıdır. Siz de bizim gibi düşünüyorsanız sevgilinize bu aşk dolu yüzüğü hediye edebilirsiniz.  



Şıklığıyla tanınan sevgilinize yeni yıl için hediye edebileceğiniz bu kokoş iPhone kabı aşkınıza farklı bir boyut kazandıracak. Sevginizi en özel hediyelerle belli edin..



Madem söz iPhone kaplarından açılmış hiç istifinizi bozmadan devam edelim. Renkli hediyelerden hoşlanan kız arkadaşınıza bu iPhone kılıfını armağan edin. Aşkınızın nice yeni yılları karşılamasını dileriz.




Balböceği