28 Mart , 2024, 12:55:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Enterasan Doğum günü Hediyeleri

Başlatan neslihanyare, 08 Kasım , 2012, 16:32:44

« önceki - sonraki »

neslihanyare

iPhone 4 Retro Game Cover - iPhone 4 Retro Oyun Kılıfı


90'lı yılların atari oyunlarını anımsatan telefon kabı

Gençliğimizin veya çocukluğumuzun en favori oyuncağı olan ateri oyununu iPhone 4 Retro Oyun Kılıfı ile günlük hayatınızın bir parçası haline getiriyoruz. Eskiye özlem duyanlar iPhone 4 Retro Game Cover'a bayılacaklar.

Little Book Holder - Küçük kitap tutucu


Şok İndirim! Little Book Holder - Küçük kitap tutucu 9,9 TL yerine sadece 4,9 TL!

Çok hafif görünebilir ama bu şirin küçük kitap tutucu iş düşünce ağır çalışır! Artık kitap okurken köpeğinizin sırtınız sıvazlamak ya da kahvenizi içmek için elinizi dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Şok İndirim! Little Book Holder-Küçük Kitap Tutucu  9,9 TL yerine sadece 4,90 TL! Önemli Not: İndirimli kategorisindeki indirimli ürünler stoklarla sınırlı olup, bu indirimli ürünlerin stokları bittikten sonra satıştan kaldırılacaktır ve bu ürünler tekrar satışa çıkmayacaktır.

Celluon Magic Cube - Sanal Lazer Klavye


Sanal bir klavyeniz olsun ister miydiniz?

Eğer telefonunuzun ya da ipadinizin klavyesi olmadığından zorlanıyorsanız Celluon Magic Cube size bir sanal lazer klavye yaparak bu sorununuzu kolayca çözebilir! Her türlü düz yüzey üzerine yansıtma ile tam boy sanal bir klavye oluşturan Magic Cube; iPhone, iPad, Macbook ve diğer akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarların hepsi ile uyumludur. Artık iphone nuzdan ya da tablet pc nizden yazı yazarken ekranın içine sıkışıp kalmayacaksınız.

Gimme Tunes Speaker - Topuklu Hoparlör


Bu hoparlörler kadar şık ve havalısını hiç görmediniz

USB kablosuyla enerjisini bilgisayarınızdan alır... Gelen ek kabloyla da bilgisayar veya mp3 çalarlarınıza bağlayarak müzik dinlemeye başlayabilirsiniz.

Mr. P One Man Stuck Wine Stopper - Mr P Şişe Tıpası


Sevimli Mr P tıpa olarak karşınızda

Mr. P One Man Stuck Wine Stopper sevimli bir şekilde yarım kalan şişelerinizin ağzını kapatmaya geliyor. Üstelik bu şirin Mr. P Şişe Tıpası sırf içecekleriniz bozulmasın ya da dökülmesin diye kendini feda ederek bir yerlerini sıkıştırmayı bile göze alıyor.

Fridge Book Magnets- Sosyal Medya Magnetleri


Facebook'u buzdolabınıza getiren magnetler

Sosyal medya çılgınlarına sesleniyoruz: Bilgisayarınızdan başınızı kaldırıp buzdolabından buzlu bir kola almaya gittiğinizde bile "Facebook'suz yapamam" diyorsanız Sosyal Medya Magnetleri tam size göre! Like (beğen), Profile (profilim) ve Photos (fotoğraflarım) gibi pek çok ikonu içeren bu magnetlerle buzdolabınızı süsleyebilirsiniz.

AŞK KAVANOZU


<div>G&uuml;neşi aşka &ccedil;eviren kavanoz</div>

<div>Bu kadarı da olmaz demeyin, oldu! G&uuml;n i&ccedil;inde g&uuml;neşten topladığı g&uuml;neş ışınlarını aşka yani aşkın rengi olan pembeye &ccedil;eviren kavanoz icad edildi! G&uuml;n boyu sizin hi&ccedil;birşey yapmanıza gerek kalmadan g&uuml;neşten topladığı ışınları hava kararınca pembeye &ccedil;evirerek veren bu harika Aşk Kavanozu ile her ortamı romantizmin doruklarına taşıyacaksınız!</div>

Pink Cube - Sarışınlara Özel Pembe Küp Puzzle


Her yüzü pembe çözülmesi çok zor(!) özel zeka küpü

Sarışınlara özel her yüzü aynı küp ile sarışın arkadaşlarınızı hem kızdıracak hem de güldürecek bir hediye arıyorsanız Pink Cube tam size göre!  Sarışınlara Özel Küp Puzzle; sarı, mavi ve yeşil renkteki ve çözülmesi zor Rubik Zeka Küpünün aksine sadece pembe küpçüklerden oluşuyor!

Daycraft Notebook - Özel Tasarımlı Defterler


Birbirinden güzel şekilleri olan müthiş not defterleri

Yanında her daim ufak bir not defteri taşıyanlar için bisküviden tutun, çileğe kadar pek çok görüntüye sahip olan Daycraft Notebook harika bir seçenek olacak. Bu müthiş görünümlü Özel Tasarımlı Defterler e yazmaya kıyamayacaksınız.

Aşk Dolu Kavanoz


365 güne özgü aşk dolu mesajlar içeren özel kavanoz

1 yıl boyunca her gün için ayrı bir aşk mesajı. 365 adet sevgi mesajı dolu bir kavanoz! Aşk dolu kavanoz ile güne aşk mesajınızla başlayın. Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde 1 kez kullanılmalı...

Gold Bullion Money Box - Altın Külçesi Kumbara


Altın külçesi şeklindeki kumbara ile hep para biriktirmek isteyeceksiniz

Artık para biriktirmek o kadar kolay olacak ki, biriktirdiğiniz paraları harcaya harcaya bitiremeyeceksiniz! Çünkü artık Altın Külçesi şeklinde bir kumbaranız var! Gold Bullion Money Box ile külçe altını önünüzde gördükçe sürekli para biriktime şevkiniz gelecek.

KAPIDAKİ AYAK


Aslında hepimizin kapıda bir ayağa ihtiyacı yok mu?

Bu özel tasarımlı sevimli topuklu ayakkabıyı kapınızın altına sıkıştırın ve kapınız karizmatik bir şekilde açık kalsın! Kapıdaki Ayak ile artık sadece bayanlar değil baylar da birer topuklu ayakkabı bağımlısı olacak!

Diamond Like - Pırlanta Beğen Kolyesi


En çok kullanılan beğen butonu pırlanta kolye oldu

Hayatımızda en çok kullandığımız buton olan Facebook un like yani beğen butonu pırlanta kolye oldu! Pırlanta Beğen Kolyesi ile şıklığınıza şıklık katarken aynı zamanda herkesin beğenisini Like Kolye niz ile kazanabileceksiniz.

Clapperboard Coaster - Klaket Bardak Altlığı


Hollywood filmi klaketi şeklinde cam bardak altlığı

Kendinizi bir Hollywood filmi sahnesinde hissetmek Clapperboard Coaster sayesinde çok zevkli olacak! Fotoğrafınızı Klaket Bardak Altlığı'na yerleştirin, içeceğinizi üstüne koyun ve hayatı film yıldızı gibi yaşayın.

GÜNEŞ KAVANOZU


Güneşten ışıkları toplayıp gece ışık saçan kavanoz!

Güneş ışığını gece için stoklayın...<br/>Reçel kavanozları reçel saklar.<br/>Sun Jar ise güneş ışığını toplar ve saklar ki onu gece de kullanabilelim.

Polaroid PoGo Instant Photo Printer


Gönder, Bas, Paylaş... Üstelik Kartuş yok! Mürekkep yok!

Cep telefonunuzdan ya da fotoğraf makinanızdan çektiğiniz binlerce fotoğrafın hiçbirini bastıramamaktan mı şikayetçisiniz? O kadar fotoğraf çektiğiniz halde hepsi dijital ortamda olduğu halde evinizin hiçbir yerinde çerçeve içinde durmuyor mu? Polaroid PoGo Printer ile artık fotoğraflarınızı basmak çok kolay!

DUBLÖR YUMURTA ZAMANLAYICI


Yumurtaların da artık dublörü var!

Yumurta pişirmek zor iştir. Suya koyup ısıtmanın neresi zor diyeceksiniz ama istenilen kıvamı tutturmak iyi zamanlama gerektirir. Dublör yumurtamız, diğer yumurtalarla kaba girer, ısıya göre renk değiştirip size doğru zamanı söyler.

RENK DEĞİŞTİREN SAAT


Odanıza gökkuşağını getiren dijital saat

Tarihi ve oda sıcaklığını gösteren alarmlı bir dijital saatiniz olsun istemez misiniz? Üstelik marifetleri bu kadarla sınırlı değil: Sürekli değişen 7 renkli LED ışığıyla, hem bir gece lambası görevi görüyor, hem de terapi etkisi yapıyor...

Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy


Oscarın üzerine istediğiniz yazıyı yazdırarak verin

Tüm sevdiklerinize üzerinde kendi istediğiniz kelimeleri yazdırarak onlara özel Oscar verebilceksiniz! İsterseniz Oscarı hediye vereceğiniz kişinin adını yazdırın isterseniz iltifatınızı yazdırın, ne yazacağınız tamamen sizin elinizde! Sevdiğiniz Oscarını alırken Hollywood yıldızlarının bile kendine özgü Oscarları olmadığını görüp çok mutlu olacak!

iPlunge - iPompa


Kim demiş pompalar sadece musluklarda kullanılır diye?

Musluk ve küvetlerin kurtarıcısı pompalar artık ellerinizi cep telefonlarından kurtarmak için geliyor! Video izlerken ya da müzik dinlerken artık cep telefonunuzu tutmanıza gerek yok, bu minyatür pompayı cep telefonunuzun arkasına vakumuyla yapıştırın, o sizin için tutsun!