19 Nisan , 2024, 00:21:04

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


En İlginç Öğretmenler Günü Hediyeleri

Başlatan neslihanyare, 08 Kasım , 2012, 16:30:16

« önceki - sonraki »

neslihanyare

Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy


Tüm sevdiklerinize yılın enleri Oscar larını verin

Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!

Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy


Oscarın üzerine istediğiniz yazıyı yazdırarak verin

Tüm sevdiklerinize üzerinde kendi istediğiniz kelimeleri yazdırarak onlara özel Oscar verebilceksiniz! İsterseniz Oscarı hediye vereceğiniz kişinin adını yazdırın isterseniz iltifatınızı yazdırın, ne yazacağınız tamamen sizin elinizde! Sevdiğiniz Oscarını alırken Hollywood yıldızlarının bile kendine özgü Oscarları olmadığını görüp çok mutlu olacak!

Syringe Pen with red liquid - Şırınga Kalem


İçerisinde kırmızı sıvı bulunan şırınga şeklindeki tükenmez kalem

Şırınganın içerisindeki kan ile yazı yazdığınızı görenler çok şaşıracaklar, çünkü aslında bu bir kalem, hatta Şırınga Kalem! Şırınga Kalem Syringe Pen ile iğne korkunuzu yenmenin vakti geldi!

Yazılı Ödül Kupası


Yüzlerce çeşitte yılın enleri yazılı ödül kupası

Sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verin. Yılın En İyi Annesi, Yılın En Odunu, Yılın Çapkını, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı çeşitine sahip Ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.

Lipstick Pen - Ruj Kalem


Şıklığınızdan ödün vermeden yazılarınızı ruj şeklindeki kalem ile yazın

Son moda kıyafetleriniz içinde süper şık şekilde işteyken çirkin görünüşlü kalemlerle yazılarınızı yazarak onların şıklığınızı bozmasına izin vermeyin. Çıkarın o şık rujunuzu, kapağını çıkarın ve yazılarınızı şıklığınızı bozmadan yazın. Çünkü onlar bu ruj görünümlerinin altında birer tükenmez kalem saklıyorlar. Hem şık hem de tükenmez kalem işlevi olan bir ruja sahip olmak istiyorsanız bu ruj tam size göre.

Perfect Petzzz – Nefes Alan Oyuncak Hayvancıklar


Nefes alıp verebilen sevimli oyuncaklar

Perfect Petzzz nefes alan oyuncak hayvancık modelleri ile evinizde sevimli, eğlenceli ve masrafsız bir köpeğiniz ya da kediniz olsun ister misiniz? Üstelik nefes aldıkları halde ona mama vermeniz ya da veterinere götürmeniz gerekmeyecek, onlar hep mışıl mışıl uyuyacak...

ŞOK KALEM


Kim sizin kaleminizi çalmaya cesaret edebilir ki?

Yoksa siz de ofisinizde ya da sınıfınızda birilerinin sürekli olarak gözünüz gibi sakladığı kalemlerinizi çalmasından mı şikayetçisiniz? Şok Kalem sayesinde kimse sizin kaleminizi izinsiz kullanmaya ya da çalmaya cüret edemeyecek! Şok Kalemi izinsiz kullanan kişi ucunu açmak için tepesine bastığında hiç ummadığı bir şok yiyecek!

Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata (33 Karakter)


Bu lezzetli çikolataların yazarı sizsiniz!

İster aşk mesajınızı, ister kutlama mesajınızı isterseniz de sevdikleriniz için dileklerinizi istediğiniz gibi çikolatalarla yazmak ister miydiniz? Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata ile istediğiniz yazıyı oluşturup yazabileceksiniz! Üstelik 11 harften ve 3 satırdan yani toplamda 33 harften oluşan bu Kişiye Özel Çikolata ile sevdikleriniz mesajını çok net ve çok lezzetli şekilde alacak...

KAKTÜS KALEM


Şaşırtıcı şekilde yumuşak kaktüs kalem

Doğanın dengesi bozuldu diye boşuna söylenmiyor, artık her kaktüs can acıtmıyor! Siz de masamdaki tüm kalemler bir şekilde yok oluyor diye sızlanıyorsanız artık buna çözüm var. Kaktüs şeklinde masanızda duran bu kaleme kimse elini bile süremeyecek böylelikle sizin önünüzde her zaman bir kaleminiz olacak. Kalem biraz şüpheli ama kaktüsün kılıçtan keskin olduğu kesin. Kaktüs kalem özel şık paketinde gönderilmektedir.

Cata Pencil - Sapan Kalem


Sıkıldığınızda sapan olarak kullanabileceğiniz kurşun kalem

Ders çalışmaktan ya da gece yarılarına kadar ofiste sıkıcı işlerle uğraşmaktan fenalık mı geldi? Dert etmeyin artık Cata Pencil var!Sapan Kalem ile her canınız sıkıldığında kağıtlardan toplar yapıp sapanınızla hedefleri vurabilir, sıkıntınızı giderip keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Kaleidoscope Projector - Projektörlü Kaleydoskop


En eğlenceli projektör kaleydoskop

Çocukların en favori oyuncağı kaleydoskop artık duvarları süslüyor. Kaleidoscope Projector Projektörlü kaleydoskop ile artık karanlık akşamlar rengarenk şekillerle aydınlanacak.

BATERİ KALEM


Kaleminizle nefis bir müzik gösterisi yapmaya hazır mısınız?

Ofiste ya da derste bir anda eline kalemleri alıp sanki sadece masalara ya da kahve makinesine değil de milyonlara müzik gösterisi yapıyormuş gibi davranan insanları bilirsiniz. İşte artık onların bu hayallerini gerçekleştirmelerini sağlayacak mükemmel kalemleri olacak!

HAYAT HİKAYEM


Siz de hayat hikayenizi yayınlayın

Tüm yaşamınızın günlüğü, bir yaşam dolusu anılar; hem de tam 100 yıl için tasarlanmış. Herkes 100 yıl yaşamak ister mi? Bilmiyoruz ama herkese sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz. "Hayat Hikayem", hiç unutmayı istemediğiniz özel anları hatırlamanıza yardım edecek. Sevdikleriniz, aşklarınız, aileniz, arkadaşlarınız, seyahatleriniz ve yaşadığınız yerler... hepsi bir cilt Hayat Hikayem'de. Başarılarınız, aldığınız ödüller, yetenekleriniz... Sevdiğiniz kitaplar, müzikler, filmler, kişiler... ayrıca özel mektuplar ve kartlar... Hayattaki arzularınız ve bir kez olsun gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz... hepsini kaydedebilirsiniz.

Lady Finger Pen - Bayan Parmağı Kalem


Kırmızı ojeli bir kadın parmağı şeklinde tükenmez kalem

Kırmızı ojeli ve narin parmaklı Lady Finger Pen - Bayan Parmağı Kalem ile yazı yazmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı! Sevdiklerinizi Bayan Parmağı Kalem ile hem şaşırtacak hem de güldüreceksiniz!

Divas Icons Pırlanta Yüzükler


Birbirinden farklı ikonlardan göz alıcı yüzükler

Siz de artık sıradan yüzüklerden sıkıldınız mı? Parmağınıza takacak ilginç, esprili ve sıradışı yüzükler mi arıyorsunuz? Divas Pırlanta'nın icons serisi pırlanta yüzükleri hem çok eğlenceli hem de çok farklı yüzükler sizlerle!

Da Vinci Catapult - Leonardo Da Vinci Mancınık


Da Vinci nin müthiş icadını kendiniz yapın

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük mucidi Da Vinci nin icadı mancınıkları artık kendiniz yapabileceksiniz. Da Vinci Catapult ile aslıyla birebir aynı şekilde gelen Da Vinci Mancınık siz elinizde hayata geçsin istemez misiniz? Tüm parçaları kesili olarak gelen Da Vinci Catapult için tek yapmanız gereken klavuzuna göre parçaları doğru şekilde bir araya getirmek.

KAPAK KALEMLİK


<div>B&uuml;y&uuml;k d&uuml;ş&uuml;n&uuml;n!</div>

<div>Bir kapakla niye bir kalem tutasınız ki? Bu g&uuml;l&uuml;n&ccedil; derecedeki 20 cm lik klasik t&uuml;kenmez kalem kapağı şeklindeki harika kalemlik ile bir kalem yerine masanızdaki kalem ve diğer t&uuml;m ofis malzemelerinizi tutabileceksiniz. Bu kalemlik ile herşeyi biraz b&uuml;y&uuml;k d&uuml;şmeniz gerekecek.</div>

Pırlanta Salıncak Kolye


Harika tasarımlı salıncak kolye

Salıncakta sallanan zarif bayan şeklinde Pırlanta Salıncak Kolye ile şıklığınıza şıklık katacaksınız. Sizlerden en çok istek gelen kolyelerden biri olan Pırlanta Salıncak Kolye BuldumBuldum.com tarafından özel olarak ürettirilmiştir. Sevdiklerinize Pırlanta Salıncak Kolye yi hediye ederek onları çok mutlu edeceksiniz.

Bendy Morph - Morph Kalem Tutucu ve Notluk


Morph karakteri kalem ve not tutucu olarak karışınızda

Ofis hayatınıza düzenli mi düzenli, bir o kadar da şirin bir arkadaş Morph Kalem ve Not Tutucu giriyor! Esnek ve şekilden şekle girebilen plastik kolları sayesinde Bendy Morph ile masanızdaki fazla kalem ve not kağıtlarını kolayca toplayabileceksiniz.

Glow in the Dark Pens - Karanlıkta Parlayan Kalemler


Karanlıkta parlayan yazılar yazan kalemler

Akşam karanlığında ister çizdiğiniz yıldızların parlaklığını izleyin, isterseniz de okuduğuz kitabın önemli yerleri karanlıkta parıl parıl parlasın, hepsi Glow in the Dark Pens ile çok basit! Karanlıkta Parlayan Kalemler akşam karanlığının en vazgeçilmez yıldızı olacak.

Balböceği