28 Mart , 2024, 21:56:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Sizce neden

Başlatan niles1983, 05 Kasım , 2012, 16:19:56

« önceki - sonraki »

niles1983

Kızlar adetime 1 hafta var kasıklarım çok agriyo bu ayda klomen kullandım sanki adet sancısı gibi sol tarafmdan bacağıma kadar agriyo sizce adetmi olcam yoksa yumurtamı catliyo yada yerleşmemi oluyo 1 hafta kala sizce ne olursa sancı yapar böyle
Rüzgar Emir'im güzel oğlum seni kuçağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz...

ยรlคภ๓คz göภlüm

CANIM HERŞEY OLABİLİR... KASIK AĞRISI HAMİLELİK BELİRTİSİ DE OLUR ADET ÖNCESİ BELİRTİ DE... ÇATLATMA İĞNESİ OLDUN MU? İĞNE OLMADIYSAN ACABA YUMURTAN ÇATLAMADI DA AĞRI MI YAPTI


melek100lü

canım hepside olabilir inşallah seninki bebeğinin habercisidir  :amin: :amin:

masal12

canım inş hamilesindir de o yüzden agrıların oluyodur bende klomen kullandığımda reglime bir hafta kala gögüslerim cok agrıyodu ama sonuç negatif oluyordu inş bu belirtin meleğinin habercisidir :amin: :amin:

niles1983

Yok catlatma iğnesi olmadım cnm hayrlisi kızlar bakalım
Rüzgar Emir'im güzel oğlum seni kuçağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz...

özlem0609

canım arkadasların dedıgı gıbı her ıkısıde olabılır,ama sen yınede herseye hazırlıklı ol,ben artık adet gunune yakın olan belırtılere anlam yuklemıyorum,çok uzuluyoruz cunku,inş. senın farklı olur,guzel haberlerını beklıyrouz  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:

handan85

normalde adetinden bir hafta önce böyle sancı çekiyor muydun ben mesela adet olunca sancı yaşamaya başlarım ama hamile olduğumu öğrenmeden önce adet tarihimden bir hafta önce sancı çekmeye başlamış durumu garipsesemde çok üstünde durmamıştım sonraadetim gecikince test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim umarım seninkinin sonuda benimki  gibi olur ve mutlu haberlerini alırız inşalllah :amin: :amin: :amin: