bir doktor hastasına ancak bukadar köstek olabilir:@

Başlatan niles1983, 18 Ekim , 2012, 23:14:22

« önceki - sonraki »

niles1983

evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama olmuyo 4 yıldır bi çok doktora gittim ama hep tedavimi yarım bıraktım..1 kere yada 2 kere gidip devam etmedım..
en sonunda korkularımı yendim, ön yargılarımı attım, işimi gücümü bıraktım, herşeyimi erteledim ve ankarada oturmamıza ragmen kırıkkalede özel bi hastanede tavsiye üzerine bi doktora gittim. ilk defa 2 ay aynı doktorla devam ettim. geçen ay tahliller şeker yüklemeleri eşimin sperm testini  filan istedi yaptırdık butun sonuclar güzel çıktı.. sonra klomene basladık ama yumurtalar büyümedi 13 mm de kaldı bu ay tekrar adetimin 3. günü çağırdı  gittim (yani 2 gün önce ) 3 doz olarak tekrar klomen ve folikasit  verdi  cumartesi günü sabah idrara sıkışık olarak gel tekrar dedi. tmm dedim çıktım geldim bi hevesle ilaçlarımı kullandım 1. kutu bitti tam  2. kutuya baslıcam kiiiii bugun hastaneyi arayıp randevu almak istedim cumartesi günü doktor bey full malasef dedi. nasıl olur 2 gün önceden alıyorum randevuyu işte dedim. doktor bey çağırdı beni cumartesi sabah idrara sıkısık gel dedi. ben ankaradan gelıyorum doktor beyın takıplı hastasıyım gelmem lazım dedim. bi sanıye bi sorayım hatta bekleyın dedi. tmm dedim ama nafile sonuc değişmedi doluymus diye kabul etmediler doktor beni hatırlamadı heralde bende baska birsürü hastası var hangibirimizi hatırlasın diye düşünüp   sonra doktorun dahilisini biliyodum kapatıp dahilisinden odasına ulaştım ordaki hemşire yardımcısıyla görüştm o da malesef dolu dedi ağlamaya basladım telefonda sinirlerim okadar bozulduki bütün psikolojim alt üst oldu ben bu ilaçları boşamı içtim madem kabul etmeyecektiniz niye beni ta oralara sürüklediniz ilaçları verdinz cumartesi  sabahtan gel bakalım yumurtalar ne alem diye dedinz beni heveslendirip yolladınız siz insanlarla dalgamı geçiyonuz diye bağrınca  tmm cumartesi 11:50 ye yazıyorum randevunuzu dedi. ama okadar canım yandıki ve okadar sinirliyimki ben o doktora gitmemmmmmm  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: pislikler bütün gün akşama kadar ağladım halende aklıma geldikçe ağlıyorum Allaha havale ettim onları  :crybaby2:
Rüzgar Emir'im güzel oğlum seni kuçağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz...

özlem0609

OOFF COK KOTU OLMUS CANIM YA, BU YUZDEN BENDE DOKTORA GITMEK ISTEMIYORUM,INSANIN HEVESINI KURSAGINDA BIRAKTIKLARI YETMIYO GBI DALGA GECIYOLAR RESMEN,SENI ANLAYAN YOK  :'(  :'(  :'( AMA BENCE SEN YINEDE GIT DERIM,O KADAR İLACI BOSA ICMIS OOLACAKSIN,GIT ORDADA SOYLE RAHATSIZ OLDUGUNU BU DURUMDAN,YIK ORAYI  :violent1: :violent1:  :violent1:  :violent1:  :violent1: SENIN SAGLIGIN DAHA ONEMLI,GIT DERIM

laracroftt

bencede gıt.tavrınıda koy. Ilaclar ıse yaramamıssa ve senınle ılgılenmıyorsa bı daha gelmeyecegını soyle baska dr ara. Emınım cok zordur sureklı dr degıstırmek ama yasadıgın yerdede konusunda ıyı uzmanlar vardır bence.

ayy

CANIM BENİM DİNLEME GİT ORAYA ANLAT TÜM DERDİNİ HEM GİDERSEN SENİ ÇEVİREMEZLER .OKADAR İLAÇ ALMIŞSIN OKADAR HORMON YÜKLEDİN KNDİNE BİR UMUTLA SAKIN BIRAKMA PEŞİNİ O DR OLMAZSA MUTLAKA SENİ ALACAK BAŞKA KADIN DOĞUMCU VARDIR  SENİN DRUN ALMASA BİLE BAŞKA KADIN DR BİRKERELİNE ALIR SENİ BIRAKMA CANIM.PSİKOLOJİ ÇOK ÖNEMLİ DERLER EN BAŞTA KENDİLERİ İÇİNE EDERLER İNSANIN PSİKOLOJİSİNİN.GİT CANIM

iklima

Canım çok üzüldüm ama bence de git söyliyceklerini ona söyle daha rahatlamış hissedersin kendini.inş. daha fazla bekletmez rabbim sevındirır seni
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

ayy

SAKIN İÇİNE ATMA DRUNA HERŞEYİ SÖYLE DUALRIM SENİNLE CANIM İNŞALLAH GECERLİ SEBEPLER SÖYLERLER.İNŞALLAH YUMOŞLARIN İYİDR DE UNUTTURUR BU YAŞADIKLARINI SANA :amin:
OKADRA İLAÇ ALDIN EN AZINDAN SONUC ALANA KADAR BIRAKMA BU DRU

serserim

canım benim ya üzme bukadar kendini bak yumoşlar büyümez sonra sinir stres  büyütmüyorr :sad1: :sad1: sakın gitmemezlik yapma canım napıcan köprüyü geçene kadar ayıya dayı dicen benim aşılmamı yapan dr da beni sinir etti ama napıcan mecbur sustum hiçte susan bir tip değilimdir ama bebeğim için susutum :y25: :y25: :y25: :y25: çok şükür Allah razı olsun o dr dan aşılamam tuttu o yüzden sakin ol hangi dr dan ne hayır gelir bilinemez ben ilk gittiğimde sinir oldum dr a beni başka dr takip ediyordu ama kendi dr um bir fikirdir diye beni başka dr a yönlendirdi ilk muayenede okadar sinir oldumki çıktıktan sonra eşime dr la alakalı bir sürü şey söyeldim ama sonra eşime döndüm bak ben bunları saydırıyorum ama ben bu adama gelicem işim düşücek dedim hakikatten de öyle oldu polip ameliyatımı yaptı çok başarılı geçti sonra aşılamamı yaptı kızçem geldi Allah razı olsun bak bu yaşadığım örnek sakın stres olma canım kimden ne hayır gelir bilinmez :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Balböceği

Canım ya cok üzüldüm offf  :crybaby2:

Allahım oralara düşürmesin orasiz de etmesin  :amin:

http://www.tavsiyeediyorum.com/en_iyiler_uzman_160.htm

Bak Ankara'da ki jinekologlar bosver sen orayı bı kere böyle yapanlar ikinci de tamamen yarı yolda koyarlar..

burcum

üzülme her şer de bir hayır vardır sen son kez git hem randevu vermişler artık :icon_thumright: yumurtaların inşallah büyümüştür he büyümemişse ben bu yolda sizinle devam etmek istemiyorum de yüzüne hem sen hıncını almış olursun :icon_thumright:
bulunduğun yerde de eminim iyi dr lar ve hastaneler vardır konu aç istersen belki tavsiye de bulananlar olur :icon_thumright: :opucuk:
ALLAH gönlünün muradını versin canım :amin:

masal12

tatlım sana bir doktor tavsiye edicem başkent hastanesi doç dr. göğsen önalan alanında sayılı uzmanlardan ve cok duydum başarılarını... bende bayramdan sonrası için randevu aldım kendisinden istersen birlikte de gidebiliriz bu ayki tedavine devam et gidip o doktorla da ilişiğini kes zaten kırıkkalede uzak yani her zaman git gel zor olur.. 

mutluluk

allah kabul etmesin hem saağlığın hem psikolojın gidiyor birde derler biz para için değil mesleğimiz için çalışıyoruz.yalann yalannn uyuzlar.

allahım hepimizin yardımcısı olsun.mecburen gidiyoz işte.naparsın.

niles1983

hepinize ayrı ayrı tşkr ederm kızlar. eşim annem ve babamda sizin gibi düşünüyo  en azından yarında gitte yumurtalar büyümüşmü ne olmus bu ayı da atlatta olmazsa baska bi doktor arastırırız diyolar. çare yok yarın gidicem heralde ama sonrasını bilmem artık..

buarada masalcım bu ay da geçsin o doktoruda bi arastırıyım daha oncede duymustum ii bi doktor oldgnu hem bayramdan sonra sen bi git bakalım bizede haber ver nasıl bi doktor iimi ilgimi haberdar et. inşallah emeklerın boşa gitmez canım Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin :amin:
Rüzgar Emir'im güzel oğlum seni kuçağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz...

destina06

Canım sen Ankara gibi bir yeri bırakıp neden Kırıkkaleye gittin hiç anlamadım vallahi.Bir sürü iyi doktor var orda ben de ordan geldim.Hacettepede Gürkan BOZDAĞ var çok iyi çok ilgili ya ben  en son ona gidiyordum buraya gelmeden önce.Mustafa UĞUR var Zekai tahir burakta adını çok duydum.Var da var yani  :dontknow:

ยรlคภ๓คz göภlüm

Ben de Hakan YARALI'YI duymuştum O da çok iyi bir doktormuş


ZEYNEP-35

Alıntı yapılan: destina06 - 19 Ekim , 2012, 15:30:18
Canım sen Ankara gibi bir yeri bırakıp neden Kırıkkaleye gittin hiç anlamadım vallahi.Bir sürü iyi doktor var orda ben de ordan geldim.Hacettepede Gürkan BOZDAĞ var çok iyi çok ilgili ya ben  en son ona gidiyordum buraya gelmeden önce.Mustafa UĞUR var Zekai tahir burakta adını çok duydum.Var da var yani  :dontknow:

canım arkadaş çok haklı ankarada o kadar tıp fakültesi hastanesi dururken kırıkkalede ne işin var. benim eşim de ankaralı biz izmirde yaşıyoruz ama kayınvaldemler ankarada oturuyo ben hatta eşime burda sonuç alamazsak ankaraya gideriz tedaviye diyorum sen ankaradan kalkıp gidiyosun ilahi  :laughing7:

bence ankarada tıp fakültesinden hoca felan araştır en bilgili onlar oluyo ben özel hastanelere pek sıcak bakmıyorum zaten tek dertleri para....